bjar_1 Napisano 12 Październik 2018 Share Napisano 12 Październik 2018 Mam, od samego Jarosława. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Październik 2018 Share Napisano 12 Październik 2018 przy najbliższej sposobności spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 13 Październik 2018 Share Napisano 13 Październik 2018 W Warszawie też coś można znaleźć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Październik 2018 Share Napisano 14 Październik 2018 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Październik 2018 Share Napisano 14 Październik 2018 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Październik 2018 Share Napisano 18 Październik 2018 Jakiś łuskwiak? Toto sie je?W centralnej duży wysyp nie nadążam przerabiać;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 19 Październik 2018 Share Napisano 19 Październik 2018 w sumie godzina w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Październik 2018 Share Napisano 19 Październik 2018 Przyznaj się- bardziej się chciałeś nową kuchnią pochwalić...zDolny Śląsk i podobno także Lubuskie puste, że echo niesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 19 Październik 2018 Share Napisano 19 Październik 2018 A co w kiblu miałem rozłożyć? Dobra, następną razą pochwalę się trawnikiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Październik 2018 Share Napisano 19 Październik 2018 Basen, kort, lądowisko- trawniki to ma każdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 21 Październik 2018 Share Napisano 21 Październik 2018 Muszą być.Od Sokołowic do Antonina samochody stoją na skraju lasu.Kierowcy i pasażerowie grzybów szukają w lesie,Także miejscowi przy drodze oferują to co zebrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Październik 2018 Share Napisano 21 Październik 2018 Teraz może i trochę wilgoci się trafiło- ale za chwilę temperatura na ryj poleci i znów będzie zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Październik 2018 Share Napisano 21 Październik 2018 Ty to jakiś Kubuś Fatalista jesteś. Parę lat temu podgrzybki zbierałem 21 grudnia. Wystarczyło je tylko odmrozić i był na wigilię. A grzybów to pewnie szukasz w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Październik 2018 Share Napisano 21 Październik 2018 Wystarczyło je tylko odmrozić i był na wigilię. "Ja ani w piwnicy, ani w spiżarni nie mam temperatur ujemnych.Ale tak jest, jak się miast na izolacje kasę wydało na basen, kort, wyposażenie kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Październik 2018 Share Napisano 21 Październik 2018 akurat odwrotnie: zeroenergetyczny mi wyszedł przez przypadek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 23 Październik 2018 Share Napisano 23 Październik 2018 Wczoraj z rana +3*C, po godz 10 ok +13, ale grzybki powychodziły, cała torba parciana maślaków i kilka podgrzybków :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Październik 2018 Share Napisano 31 Październik 2018 jeszcze trochę jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 1 Listopad 2018 Share Napisano 1 Listopad 2018 Jest i to do cholery, przynajmniej na podkarpaciu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Listopad 2018 Share Napisano 1 Listopad 2018 Mega wysyp opieńki na rejonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Listopad 2018 Share Napisano 3 Listopad 2018 4 dni mnie w domu nie było i od razu wywaliło opieńki na podwerzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2018 Share Napisano 4 Listopad 2018 Właśnie pierwsza tura poszła w słoiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Listopad 2018 Share Napisano 5 Listopad 2018 w sumie to u mnie teraz się chyba zaczęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Listopad 2018 Share Napisano 5 Listopad 2018 Podgrzybków to jak psów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Czerwiec 2019 Share Napisano 24 Czerwiec 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Czerwiec 2019 Share Napisano 24 Czerwiec 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi