szutnik Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Czy aby szafeczka stojąca na tym małym stoliczku to nie łazienka"?Po podniesieniu wieka powinno być widoczne zagłębienie na miednicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 To skrzynia na patefon:)Niestety jest tylko koło obrotowe pod płyty i tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Marzec 2016 Share Napisano 12 Marzec 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Marzec 2016 Share Napisano 25 Marzec 2016 Pomalutku skanuje zdjęciaI Lechu się trafił parę razy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 2 Kwiecień 2016 Share Napisano 2 Kwiecień 2016 za dobry uczynek m 40 wtórnie pomalowany przez motocyklistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frann23 Napisano 3 Kwiecień 2016 Share Napisano 3 Kwiecień 2016 amerykański kanister na wodę za czteropak, od gospodarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frann23 Napisano 3 Kwiecień 2016 Share Napisano 3 Kwiecień 2016 i zasobnik na lunetę ZF39 ze złomu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 3 Kwiecień 2016 Share Napisano 3 Kwiecień 2016 po lepszym przyjrzeniu się m 35 a nie m 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 2 Czerwiec 2016 Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Stalówka czołgowa (?), za darmo. Niestety była wkopana w ziemię jako podpora jednego z filarów stodoły/stajni, 70 lat w dość agresywnym środowisku spowodowało, że aktualnie składa się tylko z tlenku żelaza :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Czerwiec 2016 Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Za bezcen bo wyszlo mniej niz 15gr za ksiazke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 26 Marzec 2017 Share Napisano 26 Marzec 2017 Skrzynka MG 34-42 Przeżyła swoje :/ kupione za 10zł bo alu ;/może tak przy okazji co to znaczy P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptor48 Napisano 26 Marzec 2017 Share Napisano 26 Marzec 2017 Nie wiem gdzie Ty to kupujesz ale fanty zajebiste i za grosze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Kwiecień 2017 Share Napisano 12 Kwiecień 2017 2 rocznica powstania w Getcie WarszawskimPlakat jeszcze z klimatu wojennegoNa 3 tygodnie przed 9 maja..Wypadł z jakiejś książki..:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Kwiecień 2017 Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Najlepszy tekst o żydowskich minach i kaemach siekących hitlerowców setkami, mało nie spadłem z krzesła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Kwiecień 2017 Share Napisano 12 Kwiecień 2017 Takie czasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptor48 Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 Za darmo od ciotki. Napisy z hełmu zmyłem rozpuszczalnikiem. Trochę się bałem że zejdzie z farbą hełmu ale nawet śladu nie ma. A telefonik polowy stan mint :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptor48 Napisano 13 Kwiecień 2017 Share Napisano 13 Kwiecień 2017 A to za darmochę od kolegi ze wsi. dostałem jeszcze taśmę od MG której na zdjęciu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 14 Kwiecień 2017 Share Napisano 14 Kwiecień 2017 takie coś zakupione : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptor48 Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Takie skrzyneczki i lampa za flaszeczkę czyli 19,99zł.Od kolegi ze wsi. Nie chciał wziąć flaszki ale tak głupio było mi wziąć bez niczego :)Nie wiem od czego ta największa kwadratowa. Wydaje mi się że od pocisków moździerzowych tylko przegródek w środku nie ma (na 3 szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptor48 Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Jeszcze z taśmą do MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptor48 Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Czasami się trafi taki farcik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptor48 Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Zapomniałem dodać że wszystkie stalowe tylko jedna alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Skrzynka na telerminę http://wehrmachts.kisten.free.fr/tellermine42.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptor48 Napisano 19 Kwiecień 2017 Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mst28 Napisano 20 Kwiecień 2017 Share Napisano 20 Kwiecień 2017 te stalowe wygladaja na wzór I wojenny patrpnenkasten m.15.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi