eksplorator1995 Napisano 24 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2014 Witam Panowie, taki wątek na miano Hyde Park :).W Lasach krzaczory, komarzyce, kleszcze więc i z poszukiwaniami postęp marny... Jeszcze te upały :)..Piszcie jak tam u was sytuacja z miejscówkami... U mnie jak na razie koszą, ale trawę :). Jeszcze trochę i już pierwsze polne znajdki będą :). Ponoć w tym roku szybciej zaczną :).Z czasem można dodać pierwsze w tym sezonie znajdki z pola, a potem dać to do Naszych Odkryć :).Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Czerwiec 2014 Share Napisano 24 Czerwiec 2014 Tutaj jeszcze około miesiąca podobno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 24 Czerwiec 2014 Share Napisano 24 Czerwiec 2014 Lato jest zdecydowanie przereklamowane... i komu to przeszkadzało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 26 Czerwiec 2014 Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Zielsko po pas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 26 Czerwiec 2014 Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Nie wiem jak u was ale w lubuskim komarów jak na lekarstwo,można po lesie śmiało na krótki rękaw chodzić,żaden nawet przy uchu nie bzyknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 27 Czerwiec 2014 Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Dzisiaj w okolicy Inowrocławia widzialem z auta kombajn koszacy spore pole.To jak zwiastun nadchodzacego święta pllnowykrywkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 6 Lipiec 2014 Share Napisano 6 Lipiec 2014 Fanatyzm??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 6 Lipiec 2014 Share Napisano 6 Lipiec 2014 W okolicy Poznania rzepak gotowy do koszenia. Do jednego z pola rolnicy wykosili pas trawy by swobodnie kombajny mogly wyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 u mnie juz się zaczęło jęczmień już koszą:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2014 A witam, wczoraj kolega zabrał mnie w pewnie miejsce i ujrzałem taki widok :). Takie pole, ciężko się chodzi i niestety zasięg wtedy mały - zawsze coś. Lało mocno, potem przejaśnienia i potworny upał nas pogonił, ale pierwszy znajdek jest, jak obiecałem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2014 Oto i on :).Jeszcze trochę i mam nadzieję, że będą orać!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 Co rosło? Jęczmień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 7 Lipiec 2014 Share Napisano 7 Lipiec 2014 Na rame żadne trawsko czy tam zboże nie przeszkadza. Można śmiało czesać tylko z kopaniem gorzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2014 Z kopaniem gorzej, ale na monetkach mnie bardziej zależy :D.Jedynie jakiś zrzucik głębiej leżący, a no i ramy brak, chyba, że z roweru haha :D.bjar_1 - chłop z miasta jestem, ale prawdopodobnie jęczmień :D.Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 8 Lipiec 2014 Share Napisano 8 Lipiec 2014 eksplorator... a czemu te rżysko przy wykrywce" tak pogniecione?przeleżałeś pewnie cały dzień i dlatego tylko jedna monetka!w moich stronach jak co roku... wszystko później niż u Was.celnych strzałów" życzę!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2014 Hhahaahhaahhahahahaha :D.Nie no gdzie ja bym leżał :D! Dzięki i wzajemnie!Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 10 Lipiec 2014 Share Napisano 10 Lipiec 2014 Oj tam - narzekacie na lasy to tym lepiej dla mnie :DOstatnio namierzona mała przecinka - wąwozy, krzaczory, robactwo i skarb" ruskiego wojaka, cieszą sreberka prawie mennicze.Miejscówka dziewicza i bardzo obiecująca - pola jeszcze zaczekają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Lipiec 2014 Share Napisano 10 Lipiec 2014 Łohoho, nawet 1 i 2 kopiejkówki srebrne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 10 Lipiec 2014 Share Napisano 10 Lipiec 2014 Chciałbym :DOd czego te małe zapasowe guziczki 6mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 Panowie poczekajcie do tych żniw nie chodźcie w nocy z wykrywkami po zbożu https://www.youtube.com/watch?v=2bErDA_bdlU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 11 Lipiec 2014 Share Napisano 11 Lipiec 2014 Nie Uwierzysz. Spotkanie z nieznanym" tak chyba będzie lepiej jak wpiszecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2014 Uhhhh Margor gratuluję super strzał! U mnie tylko pruskie i niemieckie monetki :), ale 2 razy polską znalazłem :).rotsen5 - ja bym bardziej bał się myśliwych, ale chyba co do filmiku to wiem o co chodzi, potem obejrzę :D. Cieszę się, że wątek się rozkręca :).Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Dzisiaj jade na patrol" wkolo Poznania. Dam znac jak w temacie rzepaku. Wydaje mi sie, ze juz powinni kosic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2014 Ja dzisiaj śmigam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 13 Lipiec 2014 Share Napisano 13 Lipiec 2014 ja od poniedzialku mam wolne wiec zaczynam konczyc zeszloroczne pola w lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.