eksplorator1995 Napisano 24 Czerwiec 2014 Autor Napisano 24 Czerwiec 2014 Witam Panowie, taki wątek na miano Hyde Park :).W Lasach krzaczory, komarzyce, kleszcze więc i z poszukiwaniami postęp marny... Jeszcze te upały :)..Piszcie jak tam u was sytuacja z miejscówkami... U mnie jak na razie koszą, ale trawę :). Jeszcze trochę i już pierwsze polne znajdki będą :). Ponoć w tym roku szybciej zaczną :).Z czasem można dodać pierwsze w tym sezonie znajdki z pola, a potem dać to do Naszych Odkryć :).Zdrów!
sigis3 Napisano 24 Czerwiec 2014 Napisano 24 Czerwiec 2014 Lato jest zdecydowanie przereklamowane... i komu to przeszkadzało?
zebu74 Napisano 26 Czerwiec 2014 Napisano 26 Czerwiec 2014 Nie wiem jak u was ale w lubuskim komarów jak na lekarstwo,można po lesie śmiało na krótki rękaw chodzić,żaden nawet przy uchu nie bzyknie.
tomciuncio Napisano 27 Czerwiec 2014 Napisano 27 Czerwiec 2014 Dzisiaj w okolicy Inowrocławia widzialem z auta kombajn koszacy spore pole.To jak zwiastun nadchodzacego święta pllnowykrywkowego.
tomciuncio Napisano 6 Lipiec 2014 Napisano 6 Lipiec 2014 W okolicy Poznania rzepak gotowy do koszenia. Do jednego z pola rolnicy wykosili pas trawy by swobodnie kombajny mogly wyjechać.
eksplorator1995 Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Napisano 7 Lipiec 2014 A witam, wczoraj kolega zabrał mnie w pewnie miejsce i ujrzałem taki widok :). Takie pole, ciężko się chodzi i niestety zasięg wtedy mały - zawsze coś. Lało mocno, potem przejaśnienia i potworny upał nas pogonił, ale pierwszy znajdek jest, jak obiecałem :).
eksplorator1995 Napisano 7 Lipiec 2014 Autor Napisano 7 Lipiec 2014 Oto i on :).Jeszcze trochę i mam nadzieję, że będą orać!Pozdrawiam!
Thomson. Napisano 7 Lipiec 2014 Napisano 7 Lipiec 2014 Na rame żadne trawsko czy tam zboże nie przeszkadza. Można śmiało czesać tylko z kopaniem gorzej :)
eksplorator1995 Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Napisano 8 Lipiec 2014 Z kopaniem gorzej, ale na monetkach mnie bardziej zależy :D.Jedynie jakiś zrzucik głębiej leżący, a no i ramy brak, chyba, że z roweru haha :D.bjar_1 - chłop z miasta jestem, ale prawdopodobnie jęczmień :D.Zdrów!
cuma Napisano 8 Lipiec 2014 Napisano 8 Lipiec 2014 eksplorator... a czemu te rżysko przy wykrywce" tak pogniecione?przeleżałeś pewnie cały dzień i dlatego tylko jedna monetka!w moich stronach jak co roku... wszystko później niż u Was.celnych strzałów" życzę!pozdro!
eksplorator1995 Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Napisano 8 Lipiec 2014 Hhahaahhaahhahahahaha :D.Nie no gdzie ja bym leżał :D! Dzięki i wzajemnie!Zdrów!
margor Napisano 10 Lipiec 2014 Napisano 10 Lipiec 2014 Oj tam - narzekacie na lasy to tym lepiej dla mnie :DOstatnio namierzona mała przecinka - wąwozy, krzaczory, robactwo i skarb" ruskiego wojaka, cieszą sreberka prawie mennicze.Miejscówka dziewicza i bardzo obiecująca - pola jeszcze zaczekają ;)
margor Napisano 10 Lipiec 2014 Napisano 10 Lipiec 2014 Chciałbym :DOd czego te małe zapasowe guziczki 6mm ?
rotsen5 Napisano 11 Lipiec 2014 Napisano 11 Lipiec 2014 Panowie poczekajcie do tych żniw nie chodźcie w nocy z wykrywkami po zbożu https://www.youtube.com/watch?v=2bErDA_bdlU
rotsen5 Napisano 11 Lipiec 2014 Napisano 11 Lipiec 2014 Nie Uwierzysz. Spotkanie z nieznanym" tak chyba będzie lepiej jak wpiszecie.
eksplorator1995 Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Napisano 11 Lipiec 2014 Uhhhh Margor gratuluję super strzał! U mnie tylko pruskie i niemieckie monetki :), ale 2 razy polską znalazłem :).rotsen5 - ja bym bardziej bał się myśliwych, ale chyba co do filmiku to wiem o co chodzi, potem obejrzę :D. Cieszę się, że wątek się rozkręca :).Zdrów!
tomciuncio Napisano 12 Lipiec 2014 Napisano 12 Lipiec 2014 Dzisiaj jade na patrol" wkolo Poznania. Dam znac jak w temacie rzepaku. Wydaje mi sie, ze juz powinni kosic.
flow Napisano 13 Lipiec 2014 Napisano 13 Lipiec 2014 ja od poniedzialku mam wolne wiec zaczynam konczyc zeszloroczne pola w lodzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.