Skocz do zawartości

Allegro - weryfikacja oryginalności vol. 14

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Wszystko się da. Tylko to jest również niszczenie bagnetu (ale chyba w tym przypadku uzasadnione) Ślady szlifowania nie są duże. Można to trzeć włókniną, polewając jakimś mleczkiem do czyszczenia (cif lub coś w tym stylu) Powinno usunąć te ślady.

Wszystko pięknie i ładnie, rzeczywiście stan skaczącej zadowalający był by jeżeli był by to oryginał, a jest to super kopia :) a ktoś jej nie rozkręcał do zdjęć by nie okazać środka :) Oryginał miał główne bicie oznaczenia na wieku bite, a te sygnatury tuszowe na tej wydmuszce z aukcji same mówią za siebie.
Pozdrawiam

Przecież główne bicie jest wybijane. Tylko zastanawia mnie wykonanie tej sygnatury jak i kod producent, którego nie mogę zidentyfikować. Według mnie jest ona odświeżona. Szkoda, ze środka nie ma ukazanego, wtedy wszystko byłoby jasne.

• 2 weeks later...
http://allegro.pl/stary-talar-piekny-srebro-piekny-stan-unikat-i4627750885.html,
Co myślicie na temat autentyczności tej monety?
Ta pani sprzedaje jeszcze kilka ciekawych monet, jak możecie to prosiłbym o ocenę w tym temacie.
Dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie