Grześ DKW Lubartów Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 TO JET FRANCUZ - NEW MOTORCYCLE LATA 20 WIDZIAŁEM TAKIE NADWOZIE NA ŻYWO W LATACH 90 TYCH I WTEDY KAŻDY SIĘ GŁOWIŁ KTO STWORZYŁ TAKIE I O DZIWO NIE BYŁO NA TO CHĘTNEGO - GDYBY WTEDY INTERNET BYŁ TAK DOSTĘPNY
tyfus Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Grześ DKW Lubartów - czy jest jakiś usprawiedliwiony powód, dla którego krzyczysz?
Klemens Forel Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 Kicia" na niedziele i piękna BSA no właśnie jaka?ps.Pewnie się Grześkowi znowu klawiatura spartoliła:)Grześ wrzuć foty SWOJEJ przepieknej orginalnej BSA....widziałem na zywo cudo:)
Grześ DKW Lubartów Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 no fakt dopiero zauważyłem - sorki tyfus
Grześ DKW Lubartów Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 bsa bedzie pózniej - narazie inny ciekawy sprzęt podobno wyprodukowany w ilości 650 sztuk
Grześ DKW Lubartów Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 zegar wpasowany w trapez , linka hamulca przechodzi przez rurkę trapezu
Grześ DKW Lubartów Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 podstawka boczna ułatwiająca życie , ogólnie motorek bardzo fajnie wykonany , oryginalnie spora ilość śrub ampulowych tyle ze calowych
matidkw Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Wie ktoś z Was od czego może być to siedzenie? Małe prawdopodobnie 100 / 125 ccm
st. strzelec Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Klemens czy to ta BSA z Twojej zagadki
Klemens Forel Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Napisano 15 Styczeń 2014 To ja się Was pytam bo nie wiem ;)A tak z innej beczki filmik wrzucony przez Adasia Zinkla z Rotoru z 1991 a obok kiedys taką fotę wszystkich NSU z jednej edycji trzasnąłem!!!http://www.youtube.com/watch?v=Raghja7YvkI
Catadero Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Cztery fotki z pierwszych wyścigów weteranów w Olsztynie, jakie wpadły mi właśnie w ręce
Catadero Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 A przy okazji-zagadka EXE z tym francuzem-wiedziałem, że gdzieś ten motocykl widziałem. Okazało się, że nawet zrobiłem kiedyś zdjęcie ilustracji w jakiejś książce.
igor999 Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 Witam, zamieszczam link do teledysku Oddzialu Zamknętego z roku 1983.Pod koniec teledysku widac na ekranie motocykl z koszem,wiem ,że byl z Warszawy oczywiscie motocykl, a moje pytanie brzm :Czy ktorys z szanownych kolegow zna ten motocykl, jego losy lub wlascicieli?Za wszystkie informacje bede wdzieczny.http://www.youtube.com/watch?v=Na1t1byj4OMpodam nazwe teledysku jak by był problem z otwozeniem Oddział Zamknięty - Twój każdy krok (1983) HQ .Pozdrawiam
HD1940 Napisano 17 Styczeń 2014 Napisano 17 Styczeń 2014 Nie znam właściciela ani historii motocykla, ale markę znam. To Panonia 250.
Klemens Forel Napisano 19 Styczeń 2014 Autor Napisano 19 Styczeń 2014 No cóż nikt nie wrzucił więc ja coś zapodam po odespaniu zimowego Motobazaru w Łodzi.Impreza w skali 10 to tak mniej więcej na 7 w porównaniu z majową.Jak się dobrze poszukało dało się co nie co znależć. Jednakże jeśli sprzedający nie zejdą z cen to tylko okazje(czyt.grzebanie w kupie złomiku) ludzi będą ciągnać na tą giełdę i chęć spotkania przyjaciół czy zobaczenia dioram.Ceny na aledrogo są niższe niż proponowane na bazarze!Piszę to w odniesieniu do części oficjalnie dorabianych czy nowych.Na giełdzie za podróbki kasują 1,5 ceny internetowej a zdażało się nawet 5 krotność!Było trochę ciekawostek np cała laweta zapakowana iwalidzkimi simsonami trójkołowymi,M-ka za koszem do totalnego remontu np 9 tys bez papierów,zbiornik np do Iż-49 250zł,kapa dorabiana do KS 600 1200zł,dorabiana końcówka do pręta chamulca 45 zł np do emy.Tak więć mydło i powidło ...reasumując warto było się wybrać i zapłacić te kilkanaćcie złotych za wstęp chociażby dla zaj...stego grzańca od Hansa Dekawki jtórego było słychać od bramy wejściowej:)PS.Dziękuje za zaproszenie na łamach podstodolniaków za zaproszenie przez Motoweteranbazar. Świetne dioramy i sprzęt Pana J.Kopczyńskiego-warto było zobaczyć.Najpiękniejsza z dioram to ta z Powstania Warszawskiego zrobiona za smakiem...Oby do maja Pzdr
Klemens Forel Napisano 19 Styczeń 2014 Autor Napisano 19 Styczeń 2014 Jeśli sie mial wniosek z NFZ o niepelnosprawnosci bylo taniej;)
Klemens Forel Napisano 19 Styczeń 2014 Autor Napisano 19 Styczeń 2014 Jeden z ciekawszych zabytków oprocz KS 600
Klemens Forel Napisano 19 Styczeń 2014 Autor Napisano 19 Styczeń 2014 I takie cos lezalo pod stolikiem..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.