Ostoja Napisano 21 Październik 2013 Autor Share Napisano 21 Październik 2013 http://www.telewizja.lukow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3031:wandale-zniszczyli-pomnik&catid=34:aktualnosci&Itemid=67http://lukow24.pl/informacje/lokalne/19772/wandale_zniszczyli_pomnik/Po raz kolejny dokonano dewastacji pomnika pośw. żołnierzom polskim i rosyjskim, którzy polegli podczas wyzwalania miasta w 1944. Zadzwiajace - pomnik stoi w parku miejskim w centrum pod okiem kamer monitoringu! Dewastacji na taką skalę nie było jeszcze nigdy. Łuków - jak cała wschodnia polska to najzatwardzialsze rusofoby.Aż strach pomyśleć co będzie za rok gdy minie okrągła 70. rocznica wydarzen z lipca 1944. Od lat cyznione sa starania pewnej grupy politycznej aby zburzyć ten pomnik. Nienawiść do uskich" jest nie do opisania, choć to oni przynieśli tej ziemi wolność od najokrutniejszego systemu - nazizmu.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 14:46 22-10-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Październik 2013 Share Napisano 21 Październik 2013 W odwecie poleci jakiś pomniczek ku czci AK i równowaga będzie zachowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 21 Październik 2013 Share Napisano 21 Październik 2013 Najpierw niszczą, potem płaczą, że wszyscy nas nie lubią. Brak słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 21 Październik 2013 Autor Share Napisano 21 Październik 2013 I jak na świecie ma nie być wojen, kiedy jakis debil czy debile nie znający realiów historii w małym, zacofanym i przesyconym rusofobią Łukowie robią takie prowokacje?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Październik 2013 Share Napisano 21 Październik 2013 Panie i Panowie, ja tak profilaktycznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 21 Październik 2013 Share Napisano 21 Październik 2013 bjar_1 jaka rownowaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Październik 2013 Share Napisano 21 Październik 2013 No nie zauważyłeś jeszcze, że w kraju toczy się wojna na dewastacje pomników? Jedni walą czerwoną farbą w takie, a inni w siakie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 Homo homini lupum est. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 lupus.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 lumpem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 A moja prawda jest zawsze bardziej mojsza niż twojsza...PS Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać,A burzymurkom hak w smak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr4321 Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 Super tu sie traktuje forumowiczow. Moj post wylecial chociaz nikogo nie obrazilem. No tak ale wylecial bo byl nie wygodny. Co kumplujcie sie.Pytam sie jeszcze raz. dlaczego nie dostal kartki. Ten typ obrazil mnostwo ludzi i co? nic. powodzenia. nawet nie przeprosil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 Dlaczego uważasz, że był nie wygodny?Czy Twój post dotyczył tematu wątku? Chyba nie.Masz jakąś sprawę do moderatorów to poprostu napisz emaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr4321 Napisano 23 Październik 2013 Share Napisano 23 Październik 2013 Mój post był odpowiedzią na obraźliwe komentarze które napisał Ostoja. Niewygodny, bo domagałem się reakcji. Czlowieksniegu zamiótł to wszystko pod dywan, tylko teraz smród został.Wszystkie moje pytania były kierowane do Czlowiekasniegu.Dziękuje za uwagę.Pozdrawiam szczególnie kolegów ze wschodu naszego kraju.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Październik 2013 Share Napisano 23 Październik 2013 Czlowieksniegu zamiótł to wszystko pod dywan, tylko teraz smród został."Spokojnie- kupiłem ostatnio nowy odkurzacz... W efekcie nie tylko nie zamiatam, ale i nie muszę pod dywan brudów chować...PS A wyleciał podobnie jak kilka innych, podobnie jak dekapitowałem wpis autora wątku, jak i kilka @ a propos i exilibris rozesłałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.