Skocz do zawartości

Jak uniknąć kartek, dołka tudzież kłódki ?

Mondeo742

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a co ? wątek w dołku ci wyladował, czy masz doła weekendowego ?
jakiem troll nad trolle (ostatnio mniej) to zdaje mi się, że wystarczy poczytać regulamin forum i regulaminy działow. podobno to wystarczy. jak ktoś ma wstret do czytania i zrozumienia tego co sie czyta to ma problem.
ja się już nauczyłem o co biega na forum i nie ma taryfy ulgowej, jak to było pisame dla myslących inaczej", gimbusów" i innych dys" (dylektyczno-pokrzywdzonych)

oooo - takię coś było:
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=712739#1519363
Napisano
Biorąc pod uwagę wizualny aspekt tego zagadnienia, jest ono zbyt specyficzne w swojej strukturze obiektywnej i wobec tego w ramach szowinizmu i abstrakcjonizmu absolutnie nie wchodzi w rachubę. No bo jeżeli ktoś komuś coś, a nikt nikomu nic, to po cóż i na cóż. A co się tyczy względem tego, to i owszem, gdyż z punktu patrzenia na punkt widzenia, kwintesencja omawianego zagadnienia jest nam bardzo dobrze znana, lecz jeśli o mnie chodzi, to nie wiem, o co chodzi.
Napisano
Aczkolwiek abstrahując od altruistycznych sofizmatów i metafizycznego pietyzmu konkluduję iż pogląd Twój (Mondeo742) jest sugestywny jednakże załamuje się adekwatnej symbiozy co mogę udowodnić empirycznie... :)
naumieć się czytać ze zrozumieniem i przestrzegac zasad, a ciało bedzie jedrne i duch zdrowy, nie zażółcony.
Napisano
Po kawie?

Wróciłem.ponad 3dni wytrzymaliśmy ale upał upał i komary nas wygoniły.

Co do kartek,dołka,kłódek..

Trole to były kiedyś.Takie prawdziwe trole.Teraz,szczególnie w wakacje na forum jest atak gimbusów,gwoździe w identyfikacji i tym podobne:/
Znaczysezon" Podobnie jak po świętach,jak dzieciak co ledwie swoje imię przeliterować umie znajduje pod drzewkiem magicznego patyka..
Napisano
Jszęsza dostałem kartkę za zdjęcia pięknych mundurów jeśli je ktoś pamięta.Ale mujszę dodać iż gdyby nie ja to by nie ja to by niiebyło(jak dodać zdjęcie,
ps.tokaj robi swoje
Napisano
przyjmę każdą ilość złotych precozjów,diamentów i innych kamieni szlachetnych, bardzo cenne stare monety i inne cenne numizmaty, dzieła sztuki w ostateczności współczesną walutę: funty, dolary i PLN-y

:)))))))))))
Napisano
Kiedyś na wolumenie kupiłem figurkę buddy za 2 zł od ludzi sprzedających szmelc na piwo. Jak byłem na kole ( targ staroci)toj tej wielkości i tego samego materiału ( koneserzy wiedzą o co chodzi) to życzyli sobie 700 zł. Jeśli kogoś interesuje ta figurka to wrzucę foto.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie