Mondeo742 Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2013 Może wystarczy przedstawić się jako Daniel z Krakowa, który ma schizofrenię, i ma prawo oczekiwać tolerancji a nawet wsparcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 a co ? wątek w dołku ci wyladował, czy masz doła weekendowego ?jakiem troll nad trolle (ostatnio mniej) to zdaje mi się, że wystarczy poczytać regulamin forum i regulaminy działow. podobno to wystarczy. jak ktoś ma wstret do czytania i zrozumienia tego co sie czyta to ma problem.ja się już nauczyłem o co biega na forum i nie ma taryfy ulgowej, jak to było pisame dla myslących inaczej", gimbusów" i innych dys" (dylektyczno-pokrzywdzonych)oooo - takię coś było:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=712739#1519363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 Biorąc pod uwagę wizualny aspekt tego zagadnienia, jest ono zbyt specyficzne w swojej strukturze obiektywnej i wobec tego w ramach szowinizmu i abstrakcjonizmu absolutnie nie wchodzi w rachubę. No bo jeżeli ktoś komuś coś, a nikt nikomu nic, to po cóż i na cóż. A co się tyczy względem tego, to i owszem, gdyż z punktu patrzenia na punkt widzenia, kwintesencja omawianego zagadnienia jest nam bardzo dobrze znana, lecz jeśli o mnie chodzi, to nie wiem, o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 Aczkolwiek abstrahując od altruistycznych sofizmatów i metafizycznego pietyzmu konkluduję iż pogląd Twój (Mondeo742) jest sugestywny jednakże załamuje się adekwatnej symbiozy co mogę udowodnić empirycznie... :)naumieć się czytać ze zrozumieniem i przestrzegac zasad, a ciało bedzie jedrne i duch zdrowy, nie zażółcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mondeo742 Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2013 No widzisz Jarząbek"...bladego pojęcia nie masz o co chodzi, ale jak sam wspomniałeś Jakem troll..." piszesz aby pisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 i tak się okazało Mondeo742 ze czytanie ze zrozumieniem lezy u ciebie jak Gołota na ringu. żadna hańba, ale wstyd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 Biorąc pod uwagę wizualny aspekt tego zagadnienia, jest ono zbyt specyficzne w swojej strukturze......" - eeeee macarena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 Bo to zła kobieta była...Einstein miał rację :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 Podejdźmy do tematu poważnie.Żartowałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 nie ma to jak mieć jazdy ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 Po kawie?Wróciłem.ponad 3dni wytrzymaliśmy ale upał upał i komary nas wygoniły.Co do kartek,dołka,kłódek..Trole to były kiedyś.Takie prawdziwe trole.Teraz,szczególnie w wakacje na forum jest atak gimbusów,gwoździe w identyfikacji i tym podobne:/Znaczysezon" Podobnie jak po świętach,jak dzieciak co ledwie swoje imię przeliterować umie znajduje pod drzewkiem magicznego patyka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Sierpień 2013 Share Napisano 9 Sierpień 2013 znajduje pod drzewkiem magicznego patyka..."znaczy się co ? wibrujacy patyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 A może (wino) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 Jszęsza dostałem kartkę za zdjęcia pięknych mundurów jeśli je ktoś pamięta.Ale mujszę dodać iż gdyby nie ja to by nie ja to by niiebyło(jak dodać zdjęcie,ps.tokaj robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 @mondeło a próbowałeś stosować ung.vaselini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 można jeszcze spróbować z gratisami na konto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 przyjmę każdą ilość złotych precozjów,diamentów i innych kamieni szlachetnych, bardzo cenne stare monety i inne cenne numizmaty, dzieła sztuki w ostateczności współczesną walutę: funty, dolary i PLN-y :))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 Aha, rozumem Tyfus że przyjmiesz a nie kupisz...:-) :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 Przypominam, że jestem kierownicą Tyfusa - to co dajecie jemu razy 2 dla mnie.Nie ma, że boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 O rany, w trzech egzemplarzach rzeczy to minimum, czyli same kopie, a oryginały pojedyncze to trzymać tylko dla siebie.:-) :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 Kiedyś na wolumenie kupiłem figurkę buddy za 2 zł od ludzi sprzedających szmelc na piwo. Jak byłem na kole ( targ staroci)toj tej wielkości i tego samego materiału ( koneserzy wiedzą o co chodzi) to życzyli sobie 700 zł. Jeśli kogoś interesuje ta figurka to wrzucę foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 Aby nie było nie domówień, figurka nie jest na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 Znaczy za darmo oddasz? :dZ innej beczki - kupię europalety sztuk 20 bo mi już się nie mieści towar ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 Sonicsquad....:-) gratuluję bystrości i humoru.:-) :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 musiałem zaprawy gdzie indziej upchnąć, bo nie miałem gdzie składować dotychczasowych darowizn Userów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.