huk 100 Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Ze względu iż w naszych mediach nie sprawdza się ostatnio prognoza pogody a o wiośnie to już słyszałem w lutym Postanowiłem założyć wątek pogodowy dla nas poszukiwaczy :) dawajcie fotki od siebie i kilka kliknięć jaka temperatura .Biesy pada deszcz ze śniegiem +2 stopnie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 nawet nie chce mi się pisać... jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Wrocław 0 czasem poprószy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 może w 2014 ruszymy w teren :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Mazowsze taki miałem 1 kwietnia.Dziś bez zmian pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 U mnie umiarkowanie optymistycznie http://www.theweathernetwork.com/weather/caon0289 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 A na mojej wiosce czterdzieści centymetrów śniegu i wicher duje :)Drewno się kończy, cholera! Pójdę chyba w las, i skończę jak cała wioska w Chłopach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2013 MarcinP ale podawajcie miejscowość, region ,lub powiat bo z takiego ględzenia nic nie wynika :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 witam. Kawęczyn, powiat rycki, woj. Lubelskie. temperatura +1, pada śnieg i wieje wiatr, nie ma prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Łomża temp. +2 i ciągle śnieg pada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 No fakt. Naprawiam: Złotno (takie małe urocze coś w lesie nad Dusznikami) , Dolny Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Szczecin: 4C na plusie. zachmurzenie, bez opadów. śnieg w mieście zalega już tylko miejscami, w lesie ciut gorzej, są jednak miejsca bez tego białego syfu. przydałby się deszcz, potem wiatr i słońce. no cóż, ja się pocieszam obiecankami z tej stronki http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Szczecin/6_10/Panowie! pozdrawiam i szybkiej, prawdziwej wiosny życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 łódzkie, 2 dni temu. Dzisiaj troche lepiej, bo jest około 2'C i drogi troche ciemniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Rybnik +4 śniegu do kolan. Odwilż na potęgę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Okolice Eindhoven - Holandia. +7, słoneczko świeci, wiatr wieje jesienny od 2 tygodni, śnieg ostatni raz widizałem 9 dni temu.Ogółem jak na tą lokalizacje i na tą pore roku to 30 lat tu tak nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 30 marca 2013-Gdynia-Pogórze.A dzisiaj +2 i cały dzień sypie śnieg z różnym natężeniem.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Gdansk, ciemno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Kraków, panta rei... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G1ml1 Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Białystok dzisiaj +2 sypie i się topi. Cis całkiem się załamał:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Poł-Zach. Mazowsze :) +2, powoli topnieje ale śniegu jeszcze masa :(Jeżeli ten rok będzie tak samo nieudany jak jego początek, to marny sezon będzie dla wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 wczoraj jeszcze ciemno i tylko 2 stopnie Mazowieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 a dzisiaj teraz na termometrze 10 stopni i słońce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Wrocław na razie dwa :) Ma być pięknie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek12315 Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 rejon koniecpol woj . śląskie + 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.