Czlowieksniegu Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 ...I zostaną (z)Mroczki i inne indywidua... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boer Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 No i lacznik z Oblawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janiszelk Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Nazwisko Jerzy Nowak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipek Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 A jaki to ma związek z Forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pająk Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Grał też w filmie Elegia". Nie widziałem tego obrazu ale z opisu na filmpolski.pl wnioskuję, że pokazuje bardziej prawdopodobne wydarzenia niż odkrywcze" scenariusze dzisiejszych filmideł historycznych".Jerzy Nowak wielkim aktorem był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_boj Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Ja właśnie nie oglądam tv ze względów zdrowotnych, bo kiedy nie włączę, to mam Mroczki przed oczami. Niestety, odchodzi stara gwardia, a wraz z nią niestety prawdziwe aktorstwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srg.steiner Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 eee, paru jeszcze zostało,ja czekam na układ zamknięty" ze wzg. na Gajosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.