barbarossa1941 Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Dla mnie suuper Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicsquad Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Szczegóły są imponujące. Gratuluję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiven Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Gratuluję cierpliwości, pomysłu i wykonania. Mnie się też bardzo podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepsi_Srepsi Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Miód, malina...nie ma co! Soldat mi się bardzo podoba, sama koncepcja również, jak masz podobnych wyrobów więcej to podziel się.Pozdrawiam i gratuluję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Dla mnie tez bomba, wygląda naprawdę profesjonalnie, gdyby niektóre zdjęcia były czrno-białe, to pomyślałbym, że to archiwalne ujęcia...pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper85 Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Ta zimówka była taka trochę... sprawia wrażenie nie do końca przemyślanej.Ale tutaj jest naprawdę konkret! Wszystko bardzo fajnie zrobione i całość zgrywa się w ciekawą, spójną scenę. Nie ma wrażenia przesadnego nagromadzenia elementów na dioramie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michu69 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Też sklejam - szacun dobra robota michu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomb750 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Wszystko fajnie tylko ja akurat wywaliłbym tego żołnierza, poza tym super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktos451 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 zaraz pochwalę - tylko szczękę z ziemi podniosę :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renald Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Też wywaliłbym Sowieta. W pierwszej chwili myślałem, co uzasadniałoby jego uśmiech, że trzyma w ręce trofiejny zegarek. Chyba, że śmieje się, bo dojechał do Berlina używając polskiej mapy sztabowej :)Poza tym świetna robota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herman1984 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Cud,miód,orzeszki xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędrowiec Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Świetnie.Tank jak żywy"Jak dla mnie to żołnierzy mogło by być więcej.Czytałem gdzieś,że niektórzy modelarze ubierają figurki w ręcznie wyrabiane mundury i wyposażenie.To byłby ideał,i bardzo zachęcam Cię do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Powiem słowami klasyka zatkało kakało.Super . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper85 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 A tam gadacie, figurant bardzo dobrze wygląda.wędrowiec, w takiej skali ubranko" zrobione tą samą technologią co w skali 1:1" zawsze będzie wyglądać BARDZO ŹLE, przede wszystkim ze względu na fakturę użytych materiałów. W skali 1:16 faktura splotu może być widoczna (i to ledwie) na jutowym worku ale nie na mundurze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart.j Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Ładnie:) Mam tylko jedno ale... Przedział kierowcy pięknie przybrudzony, natomiast wnętrze wieży wygląda jak nówka z fabryki:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHarky Posted January 19, 2013 Author Share Posted January 19, 2013 Zgadzam się z Troopere`m, bardzo trudno o dobrą fakturę w przypadku szycia...bart - niesety nie byłem w stanie uzyskać w miarę dobrego zdj. wieży stąd tylko kawałek części wewnętrzej, więc nie widać dokładnie wszystkiego.Dzięki za komentarze.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
01dalton Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 a tutaj z klocków lego sa dioramki http://www.flickr.com/photos/for_the_kaiser/favorites/page2/?view=ju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.