stiven Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 Gratuluję cierpliwości, pomysłu i wykonania. Mnie się też bardzo podoba
Pepsi_Srepsi Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 Miód, malina...nie ma co! Soldat mi się bardzo podoba, sama koncepcja również, jak masz podobnych wyrobów więcej to podziel się.Pozdrawiam i gratuluję!
emes Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 Dla mnie tez bomba, wygląda naprawdę profesjonalnie, gdyby niektóre zdjęcia były czrno-białe, to pomyślałbym, że to archiwalne ujęcia...pozdro
Trooper85 Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 Ta zimówka była taka trochę... sprawia wrażenie nie do końca przemyślanej.Ale tutaj jest naprawdę konkret! Wszystko bardzo fajnie zrobione i całość zgrywa się w ciekawą, spójną scenę. Nie ma wrażenia przesadnego nagromadzenia elementów na dioramie.
Tomb750 Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 Wszystko fajnie tylko ja akurat wywaliłbym tego żołnierza, poza tym super.
ktos451 Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 zaraz pochwalę - tylko szczękę z ziemi podniosę :))
Renald Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 Też wywaliłbym Sowieta. W pierwszej chwili myślałem, co uzasadniałoby jego uśmiech, że trzyma w ręce trofiejny zegarek. Chyba, że śmieje się, bo dojechał do Berlina używając polskiej mapy sztabowej :)Poza tym świetna robota.
wędrowiec Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 Świetnie.Tank jak żywy"Jak dla mnie to żołnierzy mogło by być więcej.Czytałem gdzieś,że niektórzy modelarze ubierają figurki w ręcznie wyrabiane mundury i wyposażenie.To byłby ideał,i bardzo zachęcam Cię do tego.
Trooper85 Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 A tam gadacie, figurant bardzo dobrze wygląda.wędrowiec, w takiej skali ubranko" zrobione tą samą technologią co w skali 1:1" zawsze będzie wyglądać BARDZO ŹLE, przede wszystkim ze względu na fakturę użytych materiałów. W skali 1:16 faktura splotu może być widoczna (i to ledwie) na jutowym worku ale nie na mundurze.
bart.j Napisano 18 Styczeń 2013 Napisano 18 Styczeń 2013 Ładnie:) Mam tylko jedno ale... Przedział kierowcy pięknie przybrudzony, natomiast wnętrze wieży wygląda jak nówka z fabryki:/
SHarky Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Napisano 19 Styczeń 2013 Zgadzam się z Troopere`m, bardzo trudno o dobrą fakturę w przypadku szycia...bart - niesety nie byłem w stanie uzyskać w miarę dobrego zdj. wieży stąd tylko kawałek części wewnętrzej, więc nie widać dokładnie wszystkiego.Dzięki za komentarze.pozdrawiam
01dalton Napisano 20 Styczeń 2013 Napisano 20 Styczeń 2013 a tutaj z klocków lego sa dioramki http://www.flickr.com/photos/for_the_kaiser/favorites/page2/?view=ju
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.