Skocz do zawartości

Diorama Berlin 1945

SHarky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dla mnie tez bomba, wygląda naprawdę profesjonalnie, gdyby niektóre zdjęcia były czrno-białe, to pomyślałbym, że to archiwalne ujęcia...pozdro
Napisano
Ta zimówka była taka trochę... sprawia wrażenie nie do końca przemyślanej.
Ale tutaj jest naprawdę konkret! Wszystko bardzo fajnie zrobione i całość zgrywa się w ciekawą, spójną scenę. Nie ma wrażenia przesadnego nagromadzenia elementów na dioramie.
Napisano
Też wywaliłbym Sowieta. W pierwszej chwili myślałem, co uzasadniałoby jego uśmiech, że trzyma w ręce trofiejny zegarek. Chyba, że śmieje się, bo dojechał do Berlina używając polskiej mapy sztabowej :)

Poza tym świetna robota.
Napisano
Świetnie.Tank jak żywy"Jak dla mnie to żołnierzy mogło by być więcej.Czytałem gdzieś,że niektórzy modelarze ubierają figurki w ręcznie wyrabiane mundury i wyposażenie.To byłby ideał,i bardzo zachęcam Cię do tego.
Napisano
A tam gadacie, figurant bardzo dobrze wygląda.

wędrowiec, w takiej skali ubranko" zrobione tą samą technologią co w skali 1:1" zawsze będzie wyglądać BARDZO ŹLE, przede wszystkim ze względu na fakturę użytych materiałów. W skali 1:16 faktura splotu może być widoczna (i to ledwie) na jutowym worku ale nie na mundurze.
Napisano
Ładnie:) Mam tylko jedno ale... Przedział kierowcy pięknie przybrudzony, natomiast wnętrze wieży wygląda jak nówka z fabryki:/
Napisano
Zgadzam się z Troopere`m, bardzo trudno o dobrą fakturę w przypadku szycia...
bart - niesety nie byłem w stanie uzyskać w miarę dobrego zdj. wieży stąd tylko kawałek części wewnętrzej, więc nie widać dokładnie wszystkiego.
Dzięki za komentarze.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie