climbero Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 Wrzucam bo to niestety mój teren. http://radomsko.naszemiasto.pl/galeria/opis/1677131,poszukiwacz-skarbow-ze-strzalkowa-sprzedawal-zabytkowe,galeria,id,t,tm.html#a324268006b40896,1,3,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Wow! Kolejny sukces łódzkiej komórki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Pies trącał handlarzynę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belmont Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Żenada.Chora kraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gr12 Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Super kolejny SUKCES naszej Policji.Niech się za prawdziwych złodziei wezmą..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 masakra :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 dziwne że arsenału" nie znależli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirBadFate Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 emes nie osądzaj gościa po kilku zdaniach prowokatorów i fotce z monetami w kapslach, media z reguły mijają się z prawdą..Kto z ręką na sercu nigdy nie sprzedał/ wymienił tego co mu nie potrzebne i nie zbiera na przedmioty pożądane w kolekcji ?Czy to jakiś grzech? nie rozumiem tego fenomenu wrzucania do jednego worka z etykietą handlarz" tych którzy sporadycznie zrobią to co powyższe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belmont Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Tak zgadzam się z kolegą SirBadFate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 SirBad - ja nigdy nie sprzedałem i nie wymieniłem. Zgadzam się po części z emesem. Jak był na tyle głupi, że sprzedawał, to sam sobie bidy naklepał. oczywiście kraj chory ale po co samemu pchać im się w łapska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 ja też nigdy nie sprzedawałem/kupowałem fantów i nigdy nie zamierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Chwila moment, chyba coś przegapiłem ?Odkąd to posiadanie przedmiotów zabytkowych, jak również handel nimi, podpada pod jakiekolwiek paragrafy ? To ja przepraszam, skoro kupiłem hurtem duży zbiór sprzętu foto ( część niewątpliwie zabytkowa) po czym większość sprzedałem/rozdałem/wymieniłem gdyż do niczego mi przydatna nie była, to popełniłem przestępstwo ?Czy też po prostu ktoś się z owcą na głowy zamienił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 zadymy pewnie by nie było gdyby nie ten kanarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Erih (2141 / 14) 2013-01-06 18:08:21Możliwe, że ... tak :-)Skarbowe :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belmont Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 lukasz 998-dopóki mamusia daje ci jeść łatwo mówisz,zobaczymy póżniej co napiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Panie i Panowie- dyskusji o handlu było już dość... Idźcie i sobie ich poszukajcie i tam, ewentualnie, bijcie pianę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Yeti, podatek (VAT od marży i od umów cywilno-prawnych) zapłaciłem co do grosza!:-)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:24 06-01-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 belmont- jak ja miałbym za moje fanty sobie kupić jedzenie to bym z głodu padł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 ...przyznał się do winy."Sam się zgłosił ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Łódzka milicja ma wielu fanów:)http://www.wprost.pl/ar/341160/Kto-podpala-prywatne-auta-lodzkich-policjantow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 na podstawie artykułu można stwierdzic że na tym forum prawdopodobnie znajdują się gwałciciele - a gdzie domniemanie niewinności , na podstawie wywodów przedstawicieli policji kazdego z nas można oskarżyc o cokolwiek - nowy model państwa prawa - tylko prawa dla kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirBadFate Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Sebosek- nie sprzedałeś/nie wymieniłeś.To znaczy ,że nie wolno ? Że to zabronione? Ja sprzedawałem/wymieniałem i będę sprzedawał /wymieniał kiedy tylko najdzie mnie taka ochota. Zresztą Erich ujął to wystarczająco dosadnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Niestety w myśl ustawy (czyli, że wszystko to zabytek bo decyduje o tym ktoś subiektywnie) sprzedawanie to PASERSTWO, a to już grubsza sprawa. No i fakt, że jegomość się przyznał. To, że ma w chacie fanty i wykrywacz wcale nie znaczy, że znalazł je wykrywaczem, bo to właśnie trzeba udowodnić. Kopałem? Proszę mi powiedzieć kiedy i gdzie i który fant jest z którego dołka. Wtedy działa domniemanie niewinności, chociaż w tym naszym państwie nawet to przechodzi do lamusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Sebo-sek, nie masz racji. Zabytek mogę sprzedać tak samo jak bułkę kajzerkę. Oczywiście jeżeli jest moją własnością.Cała ta medialna nagonka, tak naprawdę powinna skutkować... lawiną pozwów o zniesławienie w stosunku do odmóżdrzonych pismacząt ze strony dowolnego kolekcjonera czegokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Erih - zabytek", cokolwiek to znaczy, sprzedasz łatwiej bo do Kajzerki zawsze się może dopieprzyć Sanepid:))Akcja łodziarzy" oczywiście jak zwykle całkowicie bezsensowna.PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.