fokus Napisano 4 Styczeń 2013 Napisano 4 Styczeń 2013 Witam, dziś rano wysłałem zapytanie do jednej z firm zajmujących się haftem, żeby nie było......(ale) pierwsza z brzegu wytypowana niezależnie z Allegro koszt naszywki ok. 7zł. + koszy przesyłki. DZIEWICA w załączeniu.
fokus Napisano 4 Styczeń 2013 Napisano 4 Styczeń 2013 jak już to proponuję dołożyć do ''dziewicy'' number 1 i wystawić na WOŚP. Moja nowo-narodzona córeczka bardzo potrzebowała sprzętu ufundowanego przez WOŚP więc stwierdzam że to dobry pomysł i sam na pewno zalicytuję i wspomogę
mariusz12348 Napisano 4 Styczeń 2013 Napisano 4 Styczeń 2013 Mamy kolegę z forum który się zajmuje haftem komputerowym może jego zapytać a myślę że na pewno się zgodzi
Ptaku51 Napisano 5 Styczeń 2013 Napisano 5 Styczeń 2013 Witam,jako, że na marynarkę średnio mi naszywka pasuje :) to poprosiłby również o zamówienie naklejek na samochód.Zakładam, że popyt będzie równie duży.Pozdrawiam,Marcin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.