bartek55559 Napisano 12 Listopad 2012 Autor Napisano 12 Listopad 2012 Witam proszę o pomoc w identyfikacji ... u dołu jest szyna tak jak by do montażu.
bartek55559 Napisano 13 Listopad 2012 Autor Napisano 13 Listopad 2012 A jeśli chciałbym to sprzedać to ile to może być warte??
bartek55559 Napisano 13 Listopad 2012 Autor Napisano 13 Listopad 2012 @jarzabek jak nie masz nic sensownego do powiedzenia w temacie to lepiej nic nie pisz , pytam orientacyjnie a nie od razu sprzedaje
torba5 Napisano 13 Listopad 2012 Napisano 13 Listopad 2012 jarząbek znowu twój głos nic nie wniósł do tematunie wiem czemu twoje trolowanie jest nadal tolerowanejak ktoś ma wiedzę i ochotę to mu fanta wyceni mam nadzieję że moderator usunie twój nic nie wnoszący post jak i zresztą mój,chłopie po prostu już odpuść....
bartek55559 Napisano 12 Listopad 2012 Autor Napisano 12 Listopad 2012 Witam proszę o pomoc w identyfikacji ... u dołu jest szyna tak jak by do montażu.
Landszaft Napisano 13 Listopad 2012 Napisano 13 Listopad 2012 Torba bo to jest głupie zapytanie ile coś jest warte. Odpowiedź brzmi warte jest tyle ile klient da" czyli między 1 grosz a milion złoty jak ktoś oszaleje". To rynek ustala wartość i jakiekolwiek szacowania są psu na budę.
tyfus Napisano 13 Listopad 2012 Napisano 13 Listopad 2012 cyt. bartek55559 :A jeśli chciałbym to sprzedać to ile to może być warte??"pytanie jednoznaczne, chociaż brak gotowości do uczynienia tego.-----------------cyt. torba5 :jarząbek znowu twój głos nic nie wniósł do tematunie wiem czemu twoje trolowanie jest nadal tolerowanejak ktoś ma wiedzę i ochotę to mu fanta wyceni "poniekąd wniósł, ponieważ gdyby się ten przedmiot znalazł na znanym portalu aukcyjnym, z identyfikacją zaczerniętą żywcem z Forum - wtedy zaczęło by się plucie i żądania ukarania - zgodnie z regulaminem Forum.niedawno była dyskusja w podobnym temacie. Jeżeli ktoś coś sprzedaje - jego wola, niech robi sobie co chce - my nie musimy o tym wiedzieć, żeby potem nie było jakiejś nagonki na Usera.http://www.odkrywca.pl/handlujacy-a-pogarda,711482.html#711482Uznaję temat za wyczerpany - zamykam.
torba5 Napisano 13 Listopad 2012 Napisano 13 Listopad 2012 Ladszaft to co napisałeś to bzdura kompletna która czasem się sprawdza niestety ale tylko wśród debili....rynek kolekcjonerski już dawno ustalił widełki w jakich dany przedmiot może się sprzedać ,tak samo rynek motoryzacyjny czy każdy inny rynek na którym pojawiają się powtarzalne przedmioty ,ale- forum nie zabrania wyceniania przedmiotów i tylko o to mi chodzi ,krucjata jarząbka jest po prostu bez sensu ,jeśli ktoś ma ochotę podać widełki w jakich dany przedmiot powinien się sprzedać to co komu do tego ?
Pytanie
bartek55559
Witam proszę o pomoc w identyfikacji ... u dołu jest szyna tak jak by do montażu.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.