Skocz do zawartości
  • 0

Celownik ??

bartek55559

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jarząbek znowu twój głos nic nie wniósł do tematu
nie wiem czemu twoje trolowanie jest nadal tolerowane
jak ktoś ma wiedzę i ochotę to mu fanta wyceni
mam nadzieję że moderator usunie twój nic nie wnoszący post jak i zresztą mój,chłopie po prostu już odpuść....
Napisano
Torba bo to jest głupie zapytanie ile coś jest warte. Odpowiedź brzmi warte jest tyle ile klient da" czyli między 1 grosz a milion złoty jak ktoś oszaleje". To rynek ustala wartość i jakiekolwiek szacowania są psu na budę.
Napisano
cyt. bartek55559 :
A jeśli chciałbym to sprzedać to ile to może być warte??"

pytanie jednoznaczne, chociaż brak gotowości do uczynienia tego.
-----------------
cyt. torba5 :
jarząbek znowu twój głos nic nie wniósł do tematu
nie wiem czemu twoje trolowanie jest nadal tolerowane
jak ktoś ma wiedzę i ochotę to mu fanta wyceni "

poniekąd wniósł, ponieważ gdyby się ten przedmiot znalazł na znanym portalu aukcyjnym, z identyfikacją zaczerniętą żywcem z Forum - wtedy zaczęło by się plucie i żądania ukarania - zgodnie z regulaminem Forum.

niedawno była dyskusja w podobnym temacie. Jeżeli ktoś coś sprzedaje - jego wola, niech robi sobie co chce - my nie musimy o tym wiedzieć, żeby potem nie było jakiejś nagonki na Usera.

http://www.odkrywca.pl/handlujacy-a-pogarda,711482.html#711482

Uznaję temat za wyczerpany - zamykam.
Napisano
Ladszaft to co napisałeś to bzdura kompletna która czasem się sprawdza niestety ale tylko wśród debili....rynek kolekcjonerski już dawno ustalił widełki w jakich dany przedmiot może się sprzedać ,tak samo rynek motoryzacyjny czy każdy inny rynek na którym pojawiają się powtarzalne przedmioty ,ale- forum nie zabrania wyceniania przedmiotów i tylko o to mi chodzi ,krucjata jarząbka jest po prostu bez sensu ,jeśli ktoś ma ochotę podać widełki w jakich dany przedmiot powinien się sprzedać to co komu do tego ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie