Skocz do zawartości

Biały pies....

Gość hilza

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kurcze. Teraz to się już normalnie zdenerwowałem. Jak trochę poszukałem, to wyszło na to, że na Zarzeczu nie widziano żadnego psa, biesa itd. - w każdym razie nic co ma 1,7 metra...
Fakt - w Kolbarku widziano wija - ale to chyba nie o to chodzi.

Może coś" wyszło z otchłani w związku z budową drogi powiatowej Klucze-Zarzecze? O, tutaj jest link: http://www.sp.olkusz.pl/gazeta/4/droga.html

(ale daliście Panowie czadu z tymi zdjęciami :)
Napisano
Biesa? Andrzeja Biesa? TEGO Biesa?
Tego tłumoka z Serca z węgla" i Ballady..." z lekka zabarwionej e********* (ok. już po 23:00 - to powiem - erotycznie)???
Szukajcie go na Ślunsku, pierony. Jak znajdziecie, to dajcie znak - typ jest moim idolem!
  • 3 years later...
Napisano
Pies który ma 1,7 może być tylko jeden - wilczarz irlandzki ale w białym kolorze nie występują.Ciekawi mnie tylko co znaczy że poleciał"? Poleciał = Pobiegł czy Poleciał = Pofrunął ?
Napisano
A ja w przeciwieństwie do kolegów, postaram sie pytanie kol. hilza potraktować poważnie :)
Pierwszy mój wniosek: kol.hilza widział tego psa i boi się, że dostał wyrok...
Drugie, to w zasadzie pytanie: dlaczego 1,70m a nie np. 1,60m albo 1,80m ?
Trzecie to też pytanie: czy to był pies, czy było poprostu zwierzęco podobne do psa?
Myślę, że po uzyskaniu odpowiedzi na te jakże podstawowe pytania, będzie można coś więcej powiedzieć...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie