Skocz do zawartości

Biały pies....

Gość hilza

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie, może obrazki łatwiej zrozumiecie?

Pies był kudłaty i miał zwisające uszy...

o \o/
<\@@@, (a po 3 dniach...) |V| (po 2 kolejnych...) O
^ ^ /'\ /'\

A odkrywcy byli płci męskiej!
Napisano
Łeee, nie działa jak powinno na odkrywcy"...

Widocznie grzebali przy niewybuchach/niewypałach! Stąd pewne, hmm, khmm..., deformacye struktur cielesnych...

Napisano
Ostatnia próba, albo pozytywna (poprzednio nie łyknął znaku \"), albo..... tym razem Sprengstoff bądź inna zrywciatka" były mocniejsze :-D

Pies był kudłaty i miał zwisające uszy...

o |o/
</@@@, (a po 3 dniach...) /V/ (po 2 kolejnych...) O
^ ^ /'| /'|

A odkrywcy byli płci męskiej!
Napisano
Widzę, że właściwa symulacja odbywa się tutaj.
Chociaż to nawet nie jest już symulacja! - To już prawdziwadiorama jest!
Napisano
To najzabawniejszy post na Odkrywcy" jaki widziałem (choć wszystkich nie czytam, więc kto wie...). Panowie, ubaw po łokcie! Czy ktoś wie coś o białym psie... rozbrajające pytanie. Jakie pytanie, takie odpowiedzi :-)

Swoją drogą. Pies co ma 1,7 metra? Gdzie? To chyba jakiś jamnik-mutant, bo na wysokość to są rozmiary dobre dla krowy czy konia, a nie psa. No, ale może ja staromodny jestem...

Chyba, że to była zjawa ratlerka-albinosa. Nic na ten temat nie wiem. I jak widać, to dobrze...
;-)
pzdr
Napisano
Duncam - poszukaj tematu Blaszka" na foum identyfikacja - też jest dobry ,no i comiesięczne akcje Ryjka ze Sztirlicem :P

pzdr

bjar_1
Napisano
http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=47233&id_forum=2&&sq=Blaszka&wi=47474#47474

link do blaszki!
Napisano
Witam wszystkich forumowiczów

Mnie si zdaji (jak mawiał prześwietny trener Górski), że coś sobie przypominam. Co prawda książka miała naderwaną okładkę, ale chyba było tam coś o Baskerwilach.
Zrestzą cała sprawa przypomina mi trochę kątwę Tutenchamona i może dorobimy się jakiejś legendy wśród poszukiwaczy ( biały pies, zielona straż leśna :-))

A od jamników proszę się odstosunkować bo to najlepsze psy na wykopki.

pzdr L-))
Napisano

wszystko jasne!
Bylem w Bieszczadach i wlasnie wywozili - wygladal na konia ale mowili do niego pies...bialy i ma z 2 metry!
zagadka rozwiklana!

Pojechali na Berdyczów.

Napisano
...ale z Was pajacyki jak kogoś to nie interesuje to po jakiego grzyba zabiera glos---no nie powiem dla mnie tez to na początku było śmieszne ale rozmawiałem z rodzinami od Nich {Ś.P.} i wcale nie chodzi o jakies tam niewypały itp. śmieci nie zbirali jak większość z Was.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie