kubatarn Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Moja szabla która znalazłem przypadkowo. Po oczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubatarn Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubatarn Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubatarn Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubatarn Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREKK Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 czym ją czyściłeś?wygląda jakbyś przejechał ją papierem ściernym gruboziarnistym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Piekny fant, gratuluje!Niestety ja również jak kolega wyżej mam wrażenie ze czymś go zniszczyłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 por.pil.020 'Piekny fant, gratuluje!'teraz to juz nie ma czego gratulowac. to byl piekny przedmiot, teraz to kawalek szajsu.kubatarn nastepnym razem zanim cos bezpowrotnie zniszczysz, zapytaj na forum w dziale Konserwacja, co mozna z czyms zrobic, bo plakac sie chce jak sie widzi takie morderstowo na historycznym przedmiocie.przepraszam za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Można to teraz albo zostawić albo wypolerować ale straci do reszty swój urok...(będzie wyglądała jak ta od hiszpańskich płatnerzy" ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 cholera ładna patynka pewnie była, szkoda tej rękojeści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 To już lepiej wypolerować bo na te rysy patrzeć nie można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Zbrodnia wojenna... niemniej fant był piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 widać w środku że dosyć ładnie ta kolorowa patyna wyglądała i kolega pojechał po niej papierem i to dosyć grubym:-(teraz jak to wyglada ładny kawałek zardzewiałego ostrza i super wycackana rękojeść ja zaczynałem tak od miedzianych fenoli więc mała strata i doszedłem szybko do wniosku że nie warto czyścić i pucować a ty grubo zaczynasz ale niewiedza kosztuje swoją drogą piękny fant gratulacje:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 witam kubatam, a nie lepiej kątówką ją wyczyścić ,najlepiej te punce zaszlifować bo jakoś tak kiepsko mi to wygląda .pozdrawiam i gratuluje pomysłu swietny naprawde swietny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Pojechaliscie po bandzie,i chłop zamknął sie w sobie!Zrozumiał lekcje.Dajmy pas.Pozdro.Pogratulowac fanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.