erwin1 Napisano 19 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Co najlepsze, owi malkontenci na co dzień korzystają z dobrodziejstw wywalczonej z trudem demokracji, aby jak najbardziej zohydzić sobie i bliźnim wspomnienie ostatniego ćwierćwiecza sukcesywnego postępu i równania różnic pomiędzy Polską, a bardziej rozwiniętymi państwami Europy. - aha to ktoś mający inne spojrzenie na przejecie władzy przez UBeków i innych Działaczy" w 1989r jest : malkontentem? Powiedz mi jeszcze gdzie wyczytałeś o tym naszym ozwinięciu" ??Chodzi ci o służbę zdrowia czy może o wielkość bezrobocia magistruniu???Nawet nie wiesz jak mi cię szkoda zaślepiony w swoją NIEOMYLNOŚĆ człowieczku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Często sam z sobą dyskutujesz? I sam sobie odpowiadasz?Toż nawet w Regulaminie stoi napisane, że niemiło widziane są dysputy z samy sobą :-(PS A przy okazji- tylko mi się wydaje, czy faktycznie za dużo bałaganu i polityki ( w niemal każdym wątku ) się zebrało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 19 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Daj szansę innym niech się wypowiedzą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 erwin1 a twierdzi coś, erwin1 b to krytykuje, a erwin1 c chce żeby ktoś inny się wypowiedział. Dobre - albo ktoś ma schizofrenię, albo komuś się nudzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 112 Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Tytuł wątku : Jakiej historii uczą dziś na studentów? "Odpowiadam , niektórym zrozumienie tego co piszą a potem czytają stwarza ogromne trudności.Trochę szacunku erwin1 dla Tych co twoje wypociny zmuszeni są zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 ja pie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Etam, całkiem konstruktywnie sie wypowiedział. Np. ja student, nigdy sie nad tym nie zastanawiałem, może powinienem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infaco Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Ok. Rozmawiasz kolego sam ze sobą- rozumiem.Zastanawiam się jednak nad sferą erotyczną- tak samo?Jeżeli tak, to rozumiem flustracje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 No nic, pozostanie mi przytoczyć pytanie erwina na październikowych wykładach. Może mi odpowiedzą :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Koledzy, dajcie oczom odpocząć, kol. Erwin1 prawidłowo zagaił dyskusję. No chyba że celowo tego nie widzicie , wtedy nie mam więcej pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Kolegom chyba coś się na oczy rzuciło i nie zauważyli, ze erwin w pierwszym poście zacytował s_boja, po czym w następnym ustosunkował się do jego słów.Czytanie ze zrozumieniem jak widać nie jest najmocniejszą stroną niektórych forumowiczów, czego dali przykłąd nie tylko w tym wątku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Kolegom się nie pogibało...Tyle, że lanie wody i pranie brudów winno iść" na @ miast syf na Forum robić.A to, że mamy na O. kliku od tego wysokiej klasy ( w ich mniemaniu ) specjalistów, to już inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Odwracasz kota ogonem :)Zarzuciliście kol. Erwinowi, że dyskutuje sam ze sobą, co jest bzdurą. O merytoryczności wpisu mowy nie było. To dwie różne sprawy.Zgadzam się, że pierwszy wpis Erwina (w którym cytuje s_boja) z merytoryką nie ma nic a nic wspólnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 No tak, za to drugi jest już arcymerytoryczny :D, tylko go podziwiać i powielać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 s-boj jak by wyekstrahować sens z twoich wpisów zostały by głupawe emotikony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 A przy okazji- tylko mi się wydaje, czy faktycznie za dużo bałaganu i polityki ( w niemal każdym wątku ) się zebrało?"do którego wątku by się nie weszło, to na wymioty zbiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 I kolejna wycieczka personalna na poziomie przedszkola. Znowu bez odzewu władz forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Pomijając fakt, że cały ten wątek powstał po to, żeby zrobić personalną wycieczkę, tyle że większym busem, na który mało kto kupił bilet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Nie wiem co ty chcesz od Bjara? Ma rację, ponieważ wielu osobom się wzbiera jak w wątkach historycznych, piszesz o tacie na wycieczce i jeleniach z wilkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Chyba pisał do Ciebie ;) Post mój i s_boja pisane w tym samym momencie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 22 minuty?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Chodziło mi o 2012-09-20 14:09:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 nie czepiaj się szczegółów;) Bo co do meritum, chyba się zgadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Chyba oczywistą rzeczą jest do kogo pisałem. Oba posty były o tej samej porze, co do sekundy. bjar_1 - szacuneczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.