Skocz do zawartości

Jakiej historii uczą dziś na studentów?

erwin1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co najlepsze, owi malkontenci na co dzień korzystają z dobrodziejstw wywalczonej z trudem demokracji, aby jak najbardziej zohydzić sobie i bliźnim wspomnienie ostatniego ćwierćwiecza sukcesywnego postępu i równania różnic pomiędzy Polską, a bardziej rozwiniętymi państwami Europy. - aha to ktoś mający inne spojrzenie na przejecie władzy przez UBeków i innych Działaczy" w 1989r jest : malkontentem?
Powiedz mi jeszcze gdzie wyczytałeś o tym naszym ozwinięciu" ??Chodzi ci o służbę zdrowia czy może o wielkość bezrobocia magistruniu???
Nawet nie wiesz jak mi cię szkoda zaślepiony w swoją NIEOMYLNOŚĆ człowieczku!
Napisano
Często sam z sobą dyskutujesz? I sam sobie odpowiadasz?

Toż nawet w Regulaminie stoi napisane, że niemiło widziane są dysputy z samy sobą :-(

PS A przy okazji- tylko mi się wydaje, czy faktycznie za dużo bałaganu i polityki ( w niemal każdym wątku ) się zebrało?
Napisano
erwin1 a twierdzi coś, erwin1 b to krytykuje, a erwin1 c chce żeby ktoś inny się wypowiedział. Dobre - albo ktoś ma schizofrenię, albo komuś się nudzi. :)
Napisano
Tytuł wątku : Jakiej historii uczą dziś na studentów? "
Odpowiadam , niektórym zrozumienie tego co piszą a potem czytają stwarza ogromne trudności.
Trochę szacunku erwin1 dla Tych co twoje wypociny zmuszeni są zobaczyc.
Napisano
Ok.
Rozmawiasz kolego sam ze sobą- rozumiem.
Zastanawiam się jednak nad sferą erotyczną- tak samo?
Jeżeli tak, to rozumiem flustracje.
Pozdrawiam
Napisano
Koledzy, dajcie oczom odpocząć, kol. Erwin1 prawidłowo zagaił dyskusję. No chyba że celowo tego nie widzicie , wtedy nie mam więcej pytań.
Napisano
Kolegom chyba coś się na oczy rzuciło i nie zauważyli, ze erwin w pierwszym poście zacytował s_boja, po czym w następnym ustosunkował się do jego słów.

Czytanie ze zrozumieniem jak widać nie jest najmocniejszą stroną niektórych forumowiczów, czego dali przykłąd nie tylko w tym wątku :)
Napisano
Kolegom się nie pogibało...

Tyle, że lanie wody i pranie brudów winno iść" na @ miast syf na Forum robić.
A to, że mamy na O. kliku od tego wysokiej klasy ( w ich mniemaniu ) specjalistów, to już inna bajka.
Napisano
Odwracasz kota ogonem :)

Zarzuciliście kol. Erwinowi, że dyskutuje sam ze sobą, co jest bzdurą. O merytoryczności wpisu mowy nie było. To dwie różne sprawy.

Zgadzam się, że pierwszy wpis Erwina (w którym cytuje s_boja) z merytoryką nie ma nic a nic wspólnego ;)
Napisano
A przy okazji- tylko mi się wydaje, czy faktycznie za dużo bałaganu i polityki ( w niemal każdym wątku ) się zebrało?"

do którego wątku by się nie weszło, to na wymioty zbiera...
Napisano
Pomijając fakt, że cały ten wątek powstał po to, żeby zrobić personalną wycieczkę, tyle że większym busem, na który mało kto kupił bilet.
Napisano
Chyba oczywistą rzeczą jest do kogo pisałem. Oba posty były o tej samej porze, co do sekundy.
bjar_1 - szacuneczek :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie