Skocz do zawartości
  • 0

Klamra od paska SS

david110

Pytanie

Napisano

Witam,chiałbym abyści ocenili moje znalezisko.Znalezione na byłym terytorium obozowiska Zittauerwerke.Jak myslicie to oryginał?A jezeli tak to jaka jest jego wartość?

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie! Proszę troche spokojniej ;)Jutro zdobede lepszy aparat i postaram sie wrzucic zdjęcia lepszej jakości.Co do oryginalności nie mam wiekszej wątpliwosci,ponieważ została wydobyta z ziemii,na terenie dawnego obozu niemieckiego,który aktualnie jest terenem mieszkalnym.Klamrę wyczyscił mój niezbyt madry kolega.To juz nie pierwsze znaleziska na tym terenie,polecam lekture ;)

http://lgp.org.pl/
Napisano
david110 czy to jakaś reklama?przecież sam sobie odpowiadasz na swoje pytanie co do oryginalności a co do wyceny to allezło ci odpowie a jeżeli chodzi o opinię to git ss mint malina 1000zł warta:-)
Napisano
Może ktoś robi im na złość i podrzuca kopie - chłopak wolał się upewnić :)

david110
nawet jeśli oryginał to nie łudź się, że warte 1000, pierwotnie może i była warta 400, ale spokojnie - twój kolega udanie obniżył jej wartość.

masz może zdjęcia przed jakże wspaniałomyślnym zabiegiem
Napisano

Witam,chiałbym abyści ocenili moje znalezisko.Znalezione na byłym terytorium obozowiska Zittauerwerke.Jak myslicie to oryginał?A jezeli tak to jaka jest jego wartość?

Napisano
A ten orzeł jakiś lekko dziwny, daj też lepsze zdjęcie samego orła - w tej chwili powiedział bym że kopia, ale mogę się mylić - czekam na foty
Napisano
Pewnie kolega klamrę kupił okazyjnie" z historią znalezienia i teraz chce opchnąć" dalej z sykiem i pyta ile wołać, bo chce policzyć jaki świetny" interes zrobił :)

pozdro!
Napisano
Ja się nie znam na takich sprawach - ale z kilometra widać, że robiona albo w poniedziałek, albo rzemieślnik miał ciężki dzień. Orzeł przypomina rannego albatrosa, hak jest lekko krzywy...
Reszty nie opisuję.
Napisano
A może to nie klamra ss tylko legionu Condor - bynajmniej ptak bardziej pasuje...

http://www.westkueste-usa.de/fauna/Kalifornischer_Kondor-California_Condor_003.jpg

Ale dalej jestem ciekawy tyłu i bić (jeśli są)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie