woytas Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Normalnie se jeszcze jedna tabletkę walnę ! Dla spokojności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coe Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Kiedy w piątek wracałem z Narodowego w SKM'ce grupka kibiców zaintonowała Nic się nie stało..." na co ktoś głośno parskną śmiechem. Jakich zaklęć byśmy nie używali to mecz z Grecją był porażką.Dzisiaj mimo remisu w SKM'ce panowała cisz - choć wracających kibiców było więcej niż w piątek. Chyba każdy sobie zdawał sprawę, że obecnie sytuacja naszej drużyny jest jeszcze gorsza niż była wczoraj.Gdy wróciłem do domu na pierwszym otwartym portalu internetowym krzyczał czerwony napis: Powstrzymaliśmy rosyjski walec!!! A G...O- PRAWDA, niczego nie powstrzymaliśmy.Pozycja Rosjan nie została zachwiana – nadal są liderem grupy i nadal mają największe szanse na awans. Z Grecją wystarczy im remis.Czesi z pozycji outsidera przesunęli się na drugie miejsce i im również do wyjścia z grupy wystarczy remis z Polska.My żeby awansować musimy wygrać z Czechami – innej alternatywy nie ma!Grecy mają tylko jedną szanse: gdy oni pokonają Rosję i jednocześnie my pokonamy Czechów – mission impossible.Ale najgorsze jest to, że za jedno cienkie piwo na Narodowym trzeba dać 12 zeta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 13 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Trafiłem dokładny wynik :DTeraz jeszcze ostatniego meczu nie spaprać i będzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Do śmieci powinno się strzelać i na kompost:http://www.youtube.com/watch?v=eu_o1Z8pu_M&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Strzelali, tylko niestety z gumowych kul...Po raz kolejny najbardziej żenującą postawę zaprezentowało bydło ze stacji telewizyjnych i serwisów internetowych (mam na myśli to coś, co nazywa siebie dziennikarzami"). Od kilku dni specjalnie nakręcali atmosferę (zaczęła równie żenująca ministra" od sportu) i wzajemną agresję. Wczoraj przeszli już samych siebie, gdy na WP główny nagłówek krzyczał:Do marszu pozostało kilka minut. Co zrobią rosyjscy kibice?".Dla tych hien najlepiej by było, gdyby kibolom rozdać AK 47 - im więcej trupów i krwi na wizji, tym lepiej. Można zrobić wydanie specjalne programu...Do tego dodajmy Bufetową i jej arcygłupi pomysł na zgodę na przemarsz (jakoś inne drużyny narodowe nie odczuwają potrzeby zbiorowego dostania się na stadiony)i mamy gotowy przepis na zadymę.A gdzie w tym czasie była policja? Znowu zwiali ze strachu, jak podczas zadymy we Wrocławiu?Powinni cały ten motłoch otoczyć, zagazować i spałować. A potem wywieźć za miasto i zabrać buty.Co do meczu - szczerze mówiąc nie wierzyłem w naszych, ale pokazali kawał dobrego futobolu, szczególnie w drugiej połowie. Niestety mu te mistrzostwa przegraliśmy w pierwszym meczu z Grecją.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Ten mecz z Czechami miał być tylko spacerkiem, a tu mamy mecz życia.Emocje są i o to chodzi!Trzymajmy kciuki w sobotę i wierzmy w sukces :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Yeti, śmieci" zmasakrowali polskiego stewarda. Był to jeden z głównych powodów późniejszych bójek.Moim skromnym zdaniem (mimo, że jestem przeciwnikiem siłowych rozwiązań) ruskie - nie Rosjanie, powinni dostać tak po ryju, że pamiętaliby Polskę przez kolejne 45 lat. Mało tego policja powinna zrobić z nimi to co moskiewska z zadymiarzami z Niemiec kilka lat temu: do lasu, zabrać szmaty, skopać zady i won z kraju bando. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Zapomniałem.Szkoda, że oberwali nic niewinni ludzie chcący obejrzeć mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Zbyniu- raczej śmy się co do stron rozminęli...Uważam, jak krowie na rowie*, że asi" chuligani jak zwykle udowodnili, że Darwin** miał rację choć ich ewolucja ominęła...* bez obrazy, ale czarno na biały, inaczej** przepraszam za ewentualną obrazę małp takim porównaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Niech tylko ktoś teraz powie, że kibole to temat zastępczy. Wstyd i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 http://niewiarygodne.pl/kat,1031987,page,2,title,Archeologiczna-sensacja-pilka-nozna-pochodzi-z-Polski-To-u-nas-sie-wszystko-zaczelo,wid,14565408,wiadomosc.htmlo proszę ;)Teraz w sobotę pokonamy Czechów! I do ćwierćfinału!P.S.-popieram wypowiedź @Zbyńka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Nie jestem po stronie żadnych ze śmieci", ale to co zrobili ze stewardem prosiło się o pomstę. A Darwin rzeczywiście miał rację :) ale ci co przyjechali też od małp się nie różnią, zwłaszcza rozumem.Wydaje mi się, że nazwanie ich śmieciami" to przesada. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Najagresywniejsi rosyjscy chuligani zostaną wydaleni z Polski i pozbawieni wiz. Nasi zadymiarze pewnie też poniosą zasłużone konsekwencje, chyba, że wstawi się za nimi ich sejmowy orędownik, tak jak za niejakim Staruchem", który razem z kolesiami ma zarzut handlu narkotykami w środowisku kiboli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Kodeks Hammurabiego nie obowiązuje. kibice" nie są od tego by się mścić za to co się stało stewardowi. Policja powinna złapać, wojewoda pozbawić wizy (na 5 lat na wszystkie kraje UE), sąd ukarać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Remis u siebie nie tak cieszy,ale bitwa nie wygrana chociaż wojna" toczy się dalej.Teraz knedelki" do obróbki już w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Jaki wstyd !!!Niech teraz ktoś powie że program w BBC Stadiony nienawiści " są wyssane z palca. Oto dowód !Co niektórzy inteligentni inaczej mówią że to co się stało w Warszawie to kara za Wrocław. Kto ma tą kare wymierzać , na pewno nie huligani. Wstyd ! Pojedźcie do Moskwy i tak pokozaczcie. Ileż to wątkow na tym Forum było spisano tym jak to nas niesprawiedliwie pokazują na świecie. A jak ma być skoro jedni biją, drudzy im przykalskują trzeci z kolei twierdzą że tak jest na całym świecie, , senatowoie i poslanki wstawiaja sie za bydlakami, bo to przecież zdrowa dorodna Polska patryjotyczna młodzież. A gdzie jest sprzeciw społeczny ? Nie ma ? Wiec jednak Polska nienawiścią stoi ! Tak zbyniek to śmiecie spłołeczne. A karą dla nich powinna być wycieczka do Moskwy. Sr.m na ich kolegium czy jakąś tam grzywnę. A Ruskich hooliganów oczywiście wydalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Dla tych którzy twierdzą że przemarsz był arcygłupim pomysłem :Do tego dodajmy Bufetową i jej arcygłupi pomysł na zgodę na przemarsz" Odpowiedź Janka Tomaszewskiego A niby jak mają przejść? Po dnie Wisły?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Nie ma sensu kłócić (w Naszym gronie) z powódek sfer kibicowskich.PS.Nazywanie kogoś śmieciem jest niezgodne z regulaminem tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Zbyniu- ja się wcale nie kłócę :-)Wykorzystując do granic możliwości swój wdzięki i ogładę, napisałem co myślę o tej bandzie... Co więcej, jak sądzę nie jestem w tym osądzie odosobniony, choć czytałem parę minut temu wersję, że polscy kibole bronili honoru swojej ojczyzny*.* z premedytacją z małych liter- ich ojczyzna nijak się ma do mojej Ojczyzny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Dania - Portugalia - zaczyna się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 ruskie tagże nie są bez winy tylko czemu policja nie interweniuje w stosunku do nich jak do polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Sylwester- rozumiem, że w przypadkowej dacie, w przypadkowym miejscu, przypadkowi pacjenci, wyciągają przypadkowo schowane w kapturach kominiarki i przypadkowo jest ich sporo i przypadkowo walą w kibiców idących na mecz?Taki OT- gdy lat temu ponad dwadzieścia ochraniałem manifestacje ( np rocznice Nocy Kryształowej ) też miałem na łbie kominiarkę czy na oczy naciągniętą arafatkę. Ale nie dlatego, że się wstydziłem przechodniów czy bałem policji... Powód był dużo bardziej prozaiczny- parę osób dostało później manto od ogolonych łbów...Dwa- na meczu WKS pierwszy raz byłem prawie czterdzieści lat temu... I jakoś wtedy mordobić nie było, nikt nie tłumaczył dlaczego kocha Adolfa H, itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Gdyby ktoś miał wątpliwości, kto zatrzymał te ponad 170 osób po wczorajszym meczu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Panowie .... ja proponuje powrócić do tematu przewodniego tego wątku i nie rozczulać sie nad chamskimi, bandyckimi i czy jak je nazwać - ekscesami.temat zaczyna się wymydlać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Duńczycy to bardzo porządny zespół ...ale w zestawieniu z Portugalią nie mają większych szans...piszę to na początku II połówki i mimo ,że bardzo lubię duński zespół stawiam ,że będzie 3:1 dla ekipy z Półwyspu Iberyjskiego.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.