Skocz do zawartości

Euro 2012 jaki wynik naszych?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kiedy w piątek wracałem z Narodowego w SKM'ce grupka kibiców zaintonowała Nic się nie stało..." na co ktoś głośno parskną śmiechem. Jakich zaklęć byśmy nie używali to mecz z Grecją był porażką.

Dzisiaj mimo remisu w SKM'ce panowała cisz - choć wracających kibiców było więcej niż w piątek. Chyba każdy sobie zdawał sprawę, że obecnie sytuacja naszej drużyny jest jeszcze gorsza niż była wczoraj.

Gdy wróciłem do domu na pierwszym otwartym portalu internetowym krzyczał czerwony napis: Powstrzymaliśmy rosyjski walec!!! A G...O- PRAWDA, niczego nie powstrzymaliśmy.

Pozycja Rosjan nie została zachwiana – nadal są liderem grupy i nadal mają największe szanse na awans. Z Grecją wystarczy im remis.

Czesi z pozycji outsidera przesunęli się na drugie miejsce i im również do wyjścia z grupy wystarczy remis z Polska.

My żeby awansować musimy wygrać z Czechami – innej alternatywy nie ma!

Grecy mają tylko jedną szanse: gdy oni pokonają Rosję i jednocześnie my pokonamy Czechów – mission impossible.

Ale najgorsze jest to, że za jedno cienkie piwo na Narodowym trzeba dać 12 zeta!!!
Napisano
Strzelali, tylko niestety z gumowych kul...

Po raz kolejny najbardziej żenującą postawę zaprezentowało bydło ze stacji telewizyjnych i serwisów internetowych (mam na myśli to coś, co nazywa siebie dziennikarzami"). Od kilku dni specjalnie nakręcali atmosferę (zaczęła równie żenująca ministra" od sportu) i wzajemną agresję. Wczoraj przeszli już samych siebie, gdy na WP główny nagłówek krzyczał:Do marszu pozostało kilka minut. Co zrobią rosyjscy kibice?".

Dla tych hien najlepiej by było, gdyby kibolom rozdać AK 47 - im więcej trupów i krwi na wizji, tym lepiej. Można zrobić wydanie specjalne programu...
Do tego dodajmy Bufetową i jej arcygłupi pomysł na zgodę na przemarsz (jakoś inne drużyny narodowe nie odczuwają potrzeby zbiorowego dostania się na stadiony)i mamy gotowy przepis na zadymę.

A gdzie w tym czasie była policja? Znowu zwiali ze strachu, jak podczas zadymy we Wrocławiu?
Powinni cały ten motłoch otoczyć, zagazować i spałować. A potem wywieźć za miasto i zabrać buty.

Co do meczu - szczerze mówiąc nie wierzyłem w naszych, ale pokazali kawał dobrego futobolu, szczególnie w drugiej połowie. Niestety mu te mistrzostwa przegraliśmy w pierwszym meczu z Grecją....
Napisano
Ten mecz z Czechami miał być tylko spacerkiem, a tu mamy mecz życia.

Emocje są i o to chodzi!
Trzymajmy kciuki w sobotę i wierzmy w sukces :)
Napisano
Yeti, śmieci" zmasakrowali polskiego stewarda. Był to jeden z głównych powodów późniejszych bójek.

Moim skromnym zdaniem (mimo, że jestem przeciwnikiem siłowych rozwiązań) ruskie - nie Rosjanie, powinni dostać tak po ryju, że pamiętaliby Polskę przez kolejne 45 lat. Mało tego policja powinna zrobić z nimi to co moskiewska z zadymiarzami z Niemiec kilka lat temu: do lasu, zabrać szmaty, skopać zady i won z kraju bando.
Napisano
Zbyniu- raczej śmy się co do stron rozminęli...

Uważam, jak krowie na rowie*, że asi" chuligani jak zwykle udowodnili, że Darwin** miał rację choć ich ewolucja ominęła...

* bez obrazy, ale czarno na biały, inaczej

** przepraszam za ewentualną obrazę małp takim porównaniem...
Napisano
http://niewiarygodne.pl/kat,1031987,page,2,title,Archeologiczna-sensacja-pilka-nozna-pochodzi-z-Polski-To-u-nas-sie-wszystko-zaczelo,wid,14565408,wiadomosc.html
o proszę ;)

Teraz w sobotę pokonamy Czechów!
I do ćwierćfinału!

P.S.-popieram wypowiedź @Zbyńka
Napisano
Nie jestem po stronie żadnych ze śmieci", ale to co zrobili ze stewardem prosiło się o pomstę.

A Darwin rzeczywiście miał rację :) ale ci co przyjechali też od małp się nie różnią, zwłaszcza rozumem.

Wydaje mi się, że nazwanie ich śmieciami" to przesada. pozdr
Napisano
Najagresywniejsi rosyjscy chuligani zostaną wydaleni z Polski i pozbawieni wiz. Nasi zadymiarze pewnie też poniosą zasłużone konsekwencje, chyba, że wstawi się za nimi ich sejmowy orędownik, tak jak za niejakim Staruchem", który razem z kolesiami ma zarzut handlu narkotykami w środowisku kiboli...
Napisano
Kodeks Hammurabiego nie obowiązuje. kibice" nie są od tego by się mścić za to co się stało stewardowi.
Policja powinna złapać, wojewoda pozbawić wizy (na 5 lat na wszystkie kraje UE), sąd ukarać.
Napisano

Jaki wstyd !!!
Niech teraz ktoś powie że program w BBC Stadiony nienawiści " są wyssane z palca. Oto dowód !
Co niektórzy inteligentni inaczej mówią że to co się stało w Warszawie to kara za Wrocław. Kto ma tą kare wymierzać , na pewno nie huligani.
Wstyd ! Pojedźcie do Moskwy i tak pokozaczcie.
Ileż to wątkow na tym Forum było spisano tym jak to nas niesprawiedliwie pokazują na świecie. A jak ma być skoro jedni biją, drudzy im przykalskują trzeci z kolei twierdzą że tak jest na całym świecie, , senatowoie i poslanki wstawiaja sie za bydlakami, bo to przecież zdrowa dorodna Polska patryjotyczna młodzież. A gdzie jest sprzeciw społeczny ? Nie ma ? Wiec jednak Polska nienawiścią stoi !
Tak zbyniek to śmiecie spłołeczne. A karą dla nich powinna być wycieczka do Moskwy. Sr.m na ich kolegium czy jakąś tam grzywnę. A Ruskich hooliganów oczywiście wydalić

Napisano
Dla tych którzy twierdzą że przemarsz był arcygłupim pomysłem :Do tego dodajmy Bufetową i jej arcygłupi pomysł na zgodę na przemarsz" Odpowiedź Janka Tomaszewskiego
A niby jak mają przejść? Po dnie Wisły?"
Napisano
Zbyniu- ja się wcale nie kłócę :-)

Wykorzystując do granic możliwości swój wdzięki i ogładę, napisałem co myślę o tej bandzie... Co więcej, jak sądzę nie jestem w tym osądzie odosobniony, choć czytałem parę minut temu wersję, że polscy kibole bronili honoru swojej ojczyzny*.

* z premedytacją z małych liter- ich ojczyzna nijak się ma do mojej Ojczyzny...
Napisano
Sylwester- rozumiem, że w przypadkowej dacie, w przypadkowym miejscu, przypadkowi pacjenci, wyciągają przypadkowo schowane w kapturach kominiarki i przypadkowo jest ich sporo i przypadkowo walą w kibiców idących na mecz?

Taki OT- gdy lat temu ponad dwadzieścia ochraniałem manifestacje ( np rocznice Nocy Kryształowej ) też miałem na łbie kominiarkę czy na oczy naciągniętą arafatkę. Ale nie dlatego, że się wstydziłem przechodniów czy bałem policji... Powód był dużo bardziej prozaiczny- parę osób dostało później manto od ogolonych łbów...

Dwa- na meczu WKS pierwszy raz byłem prawie czterdzieści lat temu... I jakoś wtedy mordobić nie było, nikt nie tłumaczył dlaczego kocha Adolfa H, itp....
Napisano
Panowie .... ja proponuje powrócić do tematu przewodniego tego wątku i nie rozczulać sie nad chamskimi, bandyckimi i czy jak je nazwać - ekscesami.

temat zaczyna się wymydlać ...
Napisano
Duńczycy to bardzo porządny zespół ...ale w zestawieniu z Portugalią nie mają większych szans...piszę to na początku II połówki i mimo ,że bardzo lubię duński zespół stawiam ,że będzie 3:1 dla ekipy z Półwyspu Iberyjskiego.
pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie