margor Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Przestroga dla kopaczy :)http://fakty.interia.pl/swiat/news/egipt-10-czlonkow-jednej-rodziny-zginelo-w-nielegalnym,1770975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Może ja stary już jestem i lewą nogą wstałem, ale dziwi mnie ( i nie pasuje ) ten uśmieszek" w Twoim wpisie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Nie trzeba lecieć do Egiptu, ze dwa lata temu w PL mielismy taki przypadek. Faceta przysypało na śmietniku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 12 Marzec 2012 Autor Share Napisano 12 Marzec 2012 Miała być buźka w druga stronę - ogólnie brak przygotowania i znajomości BHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Padre:http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,8198998,Poszukiwacz_skarbow_zasypany_w_dole.htmlPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 21:15 12-03-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 O właśnie ten przypadek. Kiedyś mi było ciężko zrozumieć jak można być przysypanym na śmietniku, az jakiś czas temu naocznie zobaczyłem naprawdę głębokie doły prawdziwych amatorów śmietników. Trzeba pamiętać że w takich miejscach to nie tylko miękka ziemia może spaść na głowę, to również szkło, gruzy i kamienie. Więc dla przestrogi...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 00:43 13-03-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Ile razy człowieka korci, że coś zabrać, gdzieś wleźć, coś wyrwać z dołka i dokładnie obejrzeć itd.Na szczęście jest coś takiego jak zdrowy rozsądek.Tu najwyraźniej go zabrakło.Zemsta faraonów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanarek022 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Witam,zawsze szkoda życia ludzkiego.Naprawdę uważajcie na wykopy,metr sześcienny ziemi waży 1,5 do 2 tony,taka masa jak nawet nie przysypie całego człowieka to może poprostu zniszczyć organy wewnetrzne,zgniata śledzionę, płuca itd.Naprawde BHP to podstawa.Pozdrawiam Darz Dół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 W Grecji funkcjonuje przepis ,że każdy większy wykop musi być zgłaszany do nadzoru archeologicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.