Arbi1000 Napisano 11 Luty 2012 Autor Share Napisano 11 Luty 2012 Miałem chyba wszystkie odcinki zapisane na dysku przenośnym.Niedawno, dysk ów uległ fizycznemu (nieodwracalnemu) zniszczeniu.Oprócz wielu ciekawych filmów dokumentalnych, serię Bnm"też utraciłem.Chciałbym odbudować to moje mini archiwum więc proszę Was o podzielenie się ze mną tymi materiałami.Jeśli ktoś posiada takowe, proszę o informacje na meila.Wszystkie wtyczki na torrentach sa przestarzałe a te z YouTube to mizerna jakość.Ostatnio są powtórki na TVP Historia ale trzeba długo czekać i też wszystkiego się nie zgromadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Natknąłem się na takie coś, może się przyda.http://chomikuj.plPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:49 14-02-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 mialo byc kompletyjakosc lepsza jak a yt zreszta jest kilka takich chomikow musisz sobie tylko jakosc sprawdzic:))pozdr M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 11 Luty 2012 Autor Share Napisano 11 Luty 2012 Dzięki koledzy saperfts oraz zbyniek.Nie pomyślałem o chomikach.Zaraz się za nie wezmę.Pozdrawiam i życzę rychłego ocieplenia, żeby wreszcie można było udać się w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko113 Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 O ile pamiętam to zawsze oglądałem na stronie tvp, wszystkie odcinki są więc po co ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Panowie, ACTA - ACTĄ, ale może by tak nie upowszechniać warezów i kradzieży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Na stronie tvp nie ma wszystkich odcinków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 A ja nie mogę odtworzyć filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Czy tydzień temu tj. 4 stycznia był emitowany program? Bo ustawiłem sobie nagrywanie na 15, po odtworzeniu ujrzałem stado polityków, trochę się zdenerwowałem - no dobra: wku.... . Na stronie TVP też nie ma programu z tego dnia. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 zbyniek - ty się chyba jednak nie potrafisz opanować, co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Akurat tu zbyńka emocje rozumiem,4 stycznia o 15:00 też dostałem palpitacji serca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Dokładnie tydzień temu napaliłem się na program i nie sety nie wyemitowano go zgodnie z rozkładem (czyt. wcale go nie było), a wiec jest to nabijanie w butelkę.Dlaczego mam niby płacić abonament radiowo-telewizyjny za co ?Za to teledupereli jest od groma a ponoć współczesna TV ma również edukować hah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 tyfus, stado w pozytywnym słowa znaczeniu:)A starałem się ująć to w bardzo delikatny sposób :) wyobraź sobie, że 3 razy modyfikowałem wpis przed dodaniem - pisząc myślami byłem z administracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 program o 15 ? na TVP historia na cyfrowym polsacie kanal 107 jest o 17 w sobote , a w niedziele jakos kolo 12-13 powtorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 13 Luty 2012 Autor Share Napisano 13 Luty 2012 Wracając do archiwalnych odcinków, na chomikach owszem są.Kilka sobie ściągnałem.Konto się wyczyściło i teraz albo płacz i płać" albo załaduję trylogię w wersji HD 3D i poczekam aż ktoś ją zassie ode mnie = (doładowanie MBajtów na koncie).Cóż, C'est La Vie.Masz? ... to się podziel.Mam ... to tylko dla siebie.Chyba też zacznę się kierować taką zasadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin iż 49 Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Nic nie pozostaje tylko płacić :(Już trzeci dzień ściągam z chomika Było...minęło. Jestem na 2010,na Maju.Wydałem na razie 15zł,ale pewnie na tym się nie skończy.Trzeba szukać odcinków z małą pojemnością"(poniżej 100Mb)Jak już będę miał szkieletowe odcinki to pouzupełniam brakujące.Pozdrawiam i życzę cierpliwości(mi się już kończy:)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 14 Luty 2012 Share Napisano 14 Luty 2012 Chomik Downloader rozwiązuje problem.Na youtube można luknąć co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferenc Szisz Napisano 14 Luty 2012 Share Napisano 14 Luty 2012 Czasem dobrze zrobić sobie wczesny rozruch o 5.10 rano w czwartki na TVP info jest BnM i raczej nie robią żadnych debat wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 I znowu to samo... Czekamy na konferencję Pana X Premiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links 77 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 I tak co dwa tygodnie. Za tydzień dadzą program a potem chyba już się domyślam kogo dadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Jest programowo, a dają polityczne pierdoły... Wkurza, bo to nie jest program emitowany 24/7.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Troszku to denerwujace.Cały tydzień sie czeka a tu Zonk.Jakiś Cyrk pokazują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Mam nadzieje że chociaż na stronie tvp będzie można zobaczyć dzisiejszy odcinek tak jak dwa tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 BNM często jest przesuwane, bądź usuwane z programu...Ale często o 03:00\\03:30 są powtórki:)PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Pilną robotę przerwałem żeby obejrzeć,no nie wku.to człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.