Skocz do zawartości

Program Było nie minęło"

Arbi1000

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem chyba wszystkie odcinki zapisane na dysku przenośnym.
Niedawno, dysk ów uległ fizycznemu (nieodwracalnemu) zniszczeniu.
Oprócz wielu ciekawych filmów dokumentalnych, serię Bnm"
też utraciłem.
Chciałbym odbudować to moje mini archiwum więc proszę Was o podzielenie się ze mną tymi materiałami.
Jeśli ktoś posiada takowe, proszę o informacje na meila.
Wszystkie wtyczki na torrentach sa przestarzałe a te z YouTube to mizerna jakość.
Ostatnio są powtórki na TVP Historia ale trzeba długo czekać i też wszystkiego się nie zgromadzi.

Czy tydzień temu tj. 4 stycznia był emitowany program? Bo ustawiłem sobie nagrywanie na 15, po odtworzeniu ujrzałem stado polityków, trochę się zdenerwowałem - no dobra: wku.... . Na stronie TVP też nie ma programu z tego dnia. pozdr

Dokładnie tydzień temu napaliłem się na program i nie sety nie wyemitowano go zgodnie z rozkładem (czyt. wcale go nie było), a wiec jest to nabijanie w butelkę.

Dlaczego mam niby płacić abonament radiowo-telewizyjny za co ?

Za to teledupereli jest od groma a ponoć współczesna TV ma również edukować hah.

tyfus, stado w pozytywnym słowa znaczeniu:)

A starałem się ująć to w bardzo delikatny sposób :) wyobraź sobie, że 3 razy modyfikowałem wpis przed dodaniem - pisząc myślami byłem z administracją.

Wracając do archiwalnych odcinków, na chomikach owszem są.
Kilka sobie ściągnałem.Konto się wyczyściło i teraz albo płacz i płać" albo załaduję trylogię w wersji HD 3D i poczekam aż ktoś ją zassie ode mnie = (doładowanie MBajtów na koncie).
Cóż, C'est La Vie.
Masz? ... to się podziel.Mam ... to tylko dla siebie.
Chyba też zacznę się kierować taką zasadą.

Nic nie pozostaje tylko płacić :(
Już trzeci dzień ściągam z chomika Było...minęło. Jestem na 2010,na Maju.Wydałem na razie 15zł,ale pewnie na tym się nie skończy.Trzeba szukać odcinków z małą pojemnością"(poniżej 100Mb)Jak już będę miał szkieletowe odcinki to pouzupełniam brakujące.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości(mi się już kończy:)).

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie