Trooper85 Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 Dzisiaj dostałem takie skanyPodobno sfotografowana na jednym z polskich poligonów w latach osiemdziesiątychKtoś poznaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Wygląda jak foto modelu na makiecie...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora vis1939 00:36 03-02-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozfig Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Troch tych poligonów w latach 80-tych przemierzyłem i nie widziałem tam ani takiej Pantery ani żadnego innego pojazdu niemieckiego pochodzenia o żadnym też wtedy nie słyszałem. Natomiast inne wraki jakie tam stały były w zdecydowanie gorszym stanie niż pokazana Pantera. Dlatego uważam że jest to jakaś lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Nie sądzę, by w takim stanie dotrwała do lat 90-tych? Po co by była na poligonie, skoro by do niej nie strzelano? A tutaj nie brakuje nawet ogniwa w gąsienicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Piękny model... Przypomina się tym samym pamiętny watek o jagdpanther fotomontaż przykryta śniegiem i do połowy w wodzie. Kolejna podpucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Zgadzam się z kolegami. Jest to makieta w skali. Porównaniem może być trawa przy modelu.Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 A to nie jest czasem ta Panterka, która potem trafiła z poligonu na skup złomu i stała tam jeszcze jakiś czas upchnięta za wagonem Warsu? Miałem gdzieś zdjęcia na kompie. Poszukam i wkleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Nie, to faktycznie model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekA Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Tak jak już tutaj napisano. To raczej druga część ówczesnej ściemy pt Jagdpantera z bagna wyziera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekA Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=426427#872515 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 10 Luty 2012 Autor Share Napisano 10 Luty 2012 Eeeeeee... zepsuliście mi mój eksperyment społeczny" :Pfajny model http://www.dishmodels.ru/gshow.htm?p=10821 ?Wkręt z Jagdpanther był dobry ale tam się ktoś narobił, ja zdjecia spreparowałem w jakieś 5 minut. Obiecuję, że następnym razem bardziej się postaram :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 To następnym razem w towarzyskich może:)Przypomniało mi to historię kolegi z forum który wrzucił nieśmiertelnik niemiecki z prośba o stwierdzenie oryginał/kopia.Nie podał skąd go ma.Bractwo niemal się pożarło,większość twierdziła że kopia.A to był oryginał prosto z gleby wśród niemieckich fantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 10 Luty 2012 Autor Share Napisano 10 Luty 2012 Ostatnio na forum były już takie oryginalne" niemieckie odznaki rzekomo wykopane wśród innych niemieckich fantów. A szajs to był najgorszy z najgorszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.