Skocz do zawartości

Rekord tej zimy ;)

sqr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Czołem koledzy,

Lublin.Przez cały dzień śnieg ale bez przesady.Drogi w miarę przejezdne,na osiedlówkach trochę gorzej ale i tak w porównaniu do zeszłorocznej zimy to Hawaje :)Temp.-2 stopnie,podobno od poniedziałku ma być na plus :)

pozdrawiam serdecznie

DanteXXI
Napisano
Woj.Lubuskie na granicy z Zachodniopomorskim +1 śnieg wali od wczoraj drogi lepiej nie wspominać o 6 rano przejechała piaskarka i do tej pory cisza:)do tego silny wiatr i zwiewa śnieg z pól:( aby do wiosny.Zdrów
Napisano
i kolejny raz zima zaskoczyła drogowców...
i pewnie już niema pieniędzy na odśnieżanie,bo kto by się spodziewał w Polsce zimy w połowie lutego ??? ;)
Napisano
A ja wam powiem że Wrocław jako tako sobie radzi ze śniegiem. Miałem okazję jak co dzień jechać po syna po pracy, i po mieście leciałem miejscami 70kmh... Fakt. Na osiedlowych dramat, ale mam tą przyjemność mieszkać w pobliżu lini autobusowej co skutkuje częstym odśnieżaniem.
Po za tym łopata do śniegu teraz nie saperka jest nam potrzebna i cheja do roboty :) Samo koło domu się nie zrobi...
Napisano
Witam!
Zima jak zwykle zaskoczyła kierowców!
A wiecie kiedy będzie koniec świata???
....kiedy kierowcy zaskoczą zimę:)
Au mnie (powiat Płoński)dziś ok.2h +1^C I sypie do teraz.
Pzdr!
Napisano
Pojawiło się światełko w tunelu

http://www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/nadciaga-wiosna-niedlugo-nawet-12-kresek-powyzej-zera,35972,1,0.html

Ciepło idzie!
Napisano
Woj.Lubuskie okolice Woldenbergu w cieniu +7 na słońcu +10 ziemia na polu miękka :)lecę kopać!!!!!!Zdrów
Napisano
tofik w moim sceniku przy mrozie -5 zegar wskazuje -28 !

to jednak prawda że francuzy zamarzają przy mrozie już od -10 stopni :))
Napisano
Te ople coś w sobie mają mój tata też ma astre i przy 2^C pokazuje
-35 a czasami +30 albo i więcej.
Dziwne i śmieszne:)
Pozdr!
Napisano

... ale od 2-3 dni już pięknie słońce świeci i grubo" na plusie, ale ziemia wciąż zamarznięta (poniżej ok. 5cm). Na sobotę się nie nakręcam, może za ok tydzień Dziadek Mróz odpuści i ziemia będzie miękka, ale pod warunkiem, że wciąż będzie świecić...

Pozdrawiam, K.

Napisano
W Poznaniu odwilz na calego.W lesie ziemia bardzo sympatyczna a na polu jak wszystko wsiaknie tez bedzie ok.

Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie