Skocz do zawartości

Rekord tej zimy ;)

sqr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Czołem koledzy,

Lublin.Przez cały dzień śnieg ale bez przesady.Drogi w miarę przejezdne,na osiedlówkach trochę gorzej ale i tak w porównaniu do zeszłorocznej zimy to Hawaje :)Temp.-2 stopnie,podobno od poniedziałku ma być na plus :)

pozdrawiam serdecznie

DanteXXI

Woj.Lubuskie na granicy z Zachodniopomorskim +1 śnieg wali od wczoraj drogi lepiej nie wspominać o 6 rano przejechała piaskarka i do tej pory cisza:)do tego silny wiatr i zwiewa śnieg z pól:( aby do wiosny.Zdrów

A ja wam powiem że Wrocław jako tako sobie radzi ze śniegiem. Miałem okazję jak co dzień jechać po syna po pracy, i po mieście leciałem miejscami 70kmh... Fakt. Na osiedlowych dramat, ale mam tą przyjemność mieszkać w pobliżu lini autobusowej co skutkuje częstym odśnieżaniem.
Po za tym łopata do śniegu teraz nie saperka jest nam potrzebna i cheja do roboty :) Samo koło domu się nie zrobi...

... ale od 2-3 dni już pięknie słońce świeci i grubo" na plusie, ale ziemia wciąż zamarznięta (poniżej ok. 5cm). Na sobotę się nie nakręcam, może za ok tydzień Dziadek Mróz odpuści i ziemia będzie miękka, ale pod warunkiem, że wciąż będzie świecić...

Pozdrawiam, K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie