dzieci3 Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Pora już zmienic z ile stopni na ile centymetrów na razie śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 15 Luty 2012 Autor Share Napisano 15 Luty 2012 :) u mnie teraz -2'C i sypie ... do rana nasypie do kolan pewnie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danteXXI Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Czołem koledzy,Lublin.Przez cały dzień śnieg ale bez przesady.Drogi w miarę przejezdne,na osiedlówkach trochę gorzej ale i tak w porównaniu do zeszłorocznej zimy to Hawaje :)Temp.-2 stopnie,podobno od poniedziałku ma być na plus :)pozdrawiam serdecznieDanteXXI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Woj.Lubuskie na granicy z Zachodniopomorskim +1 śnieg wali od wczoraj drogi lepiej nie wspominać o 6 rano przejechała piaskarka i do tej pory cisza:)do tego silny wiatr i zwiewa śnieg z pól:( aby do wiosny.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 15 Luty 2012 Autor Share Napisano 15 Luty 2012 i kolejny raz zima zaskoczyła drogowców... i pewnie już niema pieniędzy na odśnieżanie,bo kto by się spodziewał w Polsce zimy w połowie lutego ??? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 A ja wam powiem że Wrocław jako tako sobie radzi ze śniegiem. Miałem okazję jak co dzień jechać po syna po pracy, i po mieście leciałem miejscami 70kmh... Fakt. Na osiedlowych dramat, ale mam tą przyjemność mieszkać w pobliżu lini autobusowej co skutkuje częstym odśnieżaniem. Po za tym łopata do śniegu teraz nie saperka jest nam potrzebna i cheja do roboty :) Samo koło domu się nie zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Witam!Zima jak zwykle zaskoczyła kierowców!A wiecie kiedy będzie koniec świata???....kiedy kierowcy zaskoczą zimę:)Au mnie (powiat Płoński)dziś ok.2h +1^C I sypie do teraz.Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Pojawiło się światełko w tuneluhttp://www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/nadciaga-wiosna-niedlugo-nawet-12-kresek-powyzej-zera,35972,1,0.htmlCiepło idzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Woj.Lubuskie okolice Woldenbergu w cieniu +7 na słońcu +10 ziemia na polu miękka :)lecę kopać!!!!!!Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 To jest taka miejscowość Woldenberg w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Och bjar niech ci będzie okolice Dobiegniewa:)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik84 Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Takie tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Syberiaaaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 tofik w moim sceniku przy mrozie -5 zegar wskazuje -28 !to jednak prawda że francuzy zamarzają przy mrozie już od -10 stopni :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik84 Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 hehe to prawda u mnie w oplu przy -10 pokazywało -40 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Te ople coś w sobie mają mój tata też ma astre i przy 2^C pokazuje -35 a czasami +30 albo i więcej.Dziwne i śmieszne:) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Mam całe podwórko zryte przez podziemnego szkodnika, zaczęły latać muchy i wyłażą biedrońki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Jest dobrze, śnieg topnieje, myślę, że w weekend można wyskoczyć na jakiś las :)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 U mnie tak od kilku dni :)W sobote na pewno uda się połazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 Kilka dni temu na Zachodzie niskie temperatury interesowały się wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 ... ale od 2-3 dni już pięknie słońce świeci i grubo" na plusie, ale ziemia wciąż zamarznięta (poniżej ok. 5cm). Na sobotę się nie nakręcam, może za ok tydzień Dziadek Mróz odpuści i ziemia będzie miękka, ale pod warunkiem, że wciąż będzie świecić... Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 A na Podlasiu śniegu po kolana :) ale dziś odwilż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 W Poznaniu odwilz na calego.W lesie ziemia bardzo sympatyczna a na polu jak wszystko wsiaknie tez bedzie ok.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzik400 Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Zima wróci zdiecie z niedzieli.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 dodam tez swoje slowo, w pracy na hali mialem -8, na dworzu bylo -18, zima minela ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.