s_boj Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 Kupiłem to w Biedronce za dychę. Chciałem zagrać, ale po zainstalowaniu nie pojawiła mi się żadna ikonka na pulpicie, a jak uruchamiam z płyty, to włącza mi się coś jakby strona internetowa o nazwie steam i oferuje... zakup gry. O co chodzi? To jakieś naciąganie na kaskę za nic i mam jeszcze raz płacić za to, co już kupiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 W końcu to z iedry", nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 Tak wygląda to co się otwiera. Kupiłem Ostfront, a tu mi oferują zakup Ostfront za 10 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 Ok, ale opakowanie jest oryginalne. Cenega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 A jest product key??? jak tak wpisz go w steam i gra powinna chodzić, nawet jak nie masz płyty ( teoretycznie ) a masz product key to gra pięknie ściąga się przez steam, ja tak miałem z cod black ops, brat podał mi na odległość key i gra mi się ściągnęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Spokojnie, nic nie kupować. Mnie też sie coś takiego włącza, ale to ignoruję. Jakby co, to sie nazywam Koleś git, a można mnie spotkać, jak widzicie na czacie sporo bluzgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Aby zagrać w tą grę trzeba mieć konto na steam . Trzeba się po prostu tam zarsjstrować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Miało być zarejstrować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Gra powinna być w porządku, jak kolega wyżej pisał, trzeba założyć darmowe konto na platformie Steam. Steam powinien ci się zainstalować w pierwszej kolejności po włożenie płyty, jeśli gra się nie zainstaluje z płyty, pobierz ją przez Steama i wszystko powinno grać. Gry masz w zakładce Biblioteka gier".pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Tak jak piszą poprzednicy zainstaluj steam i pobierz grę i najlepiej konto steam przypisz do swojego adresu @.A nie lepiej było dołożyć trochę i kupić red orchestrę 2 ? bo w jedynkę już mało ludzi pyka i puchy na serwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 S-boj to jest gra która nie instaluje się z płyty tylko zawsze z serwera zewnętrznego . Takie zabezpieczenie antypirackie że kupujesz dostęp do gry na serwerze. po zainstalowaniu ze Steam masz grę w którą możesz grać samemu przeciw komputerowi lub jak się połapiesz i zastaniesz kogoś kto chce z tobą poszpilać to możesz grać z innym użytkownikiem lub grupą użytkowników. Uwaga gra zawsze uruchamia się z serwera Steam . de facto czasami nie mogłem uzyskać połączenia jak net wolniej chodził lub gdzieś łącze siadało. Gra w sumie dość dobra i niektóre rozgrywki nawet w nowicjuszu trudne np. Stalingrad. Możesz wcielić się Niemca lub Rosjanina . sporo czołgów do wyboru i chyba najatrakcyjniejsze to walki czołgami lub jak kto woli z pepeszą lub mauserem w ręku i zaiwaniać po lasach i budynkach kropiąc kto wlezie w celownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 Też to miałem, i bałem się, że trzeba kupić :D Coś musisz porobić w opcjach i zainstalować u mnie chodzi jak ta lala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbarossa1941 Napisano 10 Lipiec 2013 Share Napisano 10 Lipiec 2013 Na radiówce będzie chodziła ta gra?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.