Weteran-39 Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Wszystkim Do siego Roku !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Minęła godz.02.00.Wzorem lat ubiegłych Sylwestra spędzam sam.W tym roku święta skończyły się dla mnie zanim się zaczęły.Wkrótce skończę 44 lata.Płacę ogromną cenę.Ot taka wada nieodwzajemnionej miłości do Ojczyzny.Miniony rok oceniam pozytywnie.Pod koniec roku spełniło się kilka moich marzeń.Takich na które czeka się latami.Najważniejsze : dożyłem do Sylwestra a nie wszystkim było to dane.Zdrowie już nawala ale jeszcze jestem szybszy od talitubisiów.Dzisiejszy dzień napełnił mnie strachem.Co roku w moim bloku po północy wszyscy wychodziliśmy i składaliśmy sobie życzenia.Dziś nie wyszedł nikt.Każdy zamknął się w swoich czterech ścianach lub wyjechał.Tak się zaczął dramat w Jugosławii.Nikt nie reagował jak obok mordowano jego sąsiadów.W nadchodzącym roku życzę wszystkim zdrowia , szczęścia i miłości.Bo resztę można kupić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Witojcie wszystkiego najlepszego w nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 No i jak moi drodzy? Kacuch jest :) ?? Mnie szampan zmulił szybciej jak flaszka na imieninach teścia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Na kaca jest tylko jedna metoda- nie pić dzień wcześniej...Mnie, niestety, parę minut po północy kanonada obudziła- zapaliłem i dałem radę spać dalej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Gdyby nie moja żona, zasnąłbym przed dwunastą... Ale dałem radę i przywitałem nowy rok lampką szampana. A fajerwerki latały u mnie do w pół do pierwszej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Cuda-wianki się na Górce Pafawag działy :-)Łącznie z radiowozem, który na sygnale wjechał na samą górę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Zapytam nieśmiało: jak zdrówko panowie? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Górka Pafawag? Co się tam działo? :-) Czyżby znowu operacja flakon nienawiści"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 dargen - u mnie super :) Wieczór spokojny i bez niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Nie- spore ekipy z kabum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Stąd ta kanonada :) Chwilami wyglądało jak Plot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 wszystkiego dobrego w Nowym Roku Panowie i Panie ( mam nadzieje że takie też tu zaglądają ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 To najlepszego wszystkim w Nowym Roku..coby był ardziejszy" od minionego..pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józefowski Leśnik Napisano 1 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2012 Witajcie w roku 2012 :) U mnie kabum słychać było aż do 1 w nocy :) na kaca najlepsze jest powietrze z pompki od materaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Panowie i Panie ( mam nadzieje że takie też tu zaglądają )"Tadaaaaaa UP" UP" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Malinka:)WróciłemOgnia plot nie widziałem,tylko słyszałem,nie chciało się wstawać do okna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Na dobry początek. Krótki spacer po brudnym mieście. Szyjka tej flaszeczki wystawała z rozkopanego trawnika. Była godzina 12.33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 A i ja nie próżnowałem w nowy rok i dzień spędziłem na poszukiwaniach i konserwacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 1 Styczeń 2012 Share Napisano 1 Styczeń 2012 Aghgh znowu obudziłm sie na kolacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 zero bólu głowy.za to w nowy rok,po pracy.;) wyskoczyło mi na polu parę fantów" :), czyli sezon 2012"- rozpoczęty!!(szkoda mi było marnować dobrą pogodę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Pogoda niczego sobie była...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.