Skocz do zawartości

Tropimy faszystów!

Martian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 341
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Martian, słowa, słowa, słowa... Te ich regulaminy, kodeksy, założenia ideologiczne-to wszystko można wsadzić im w tyłki. Nie po słowach, ale po czynach ich poznamy. A jak jest, to każdy widział.
Napisano
Odnośnie wpisu nowego kolegi forumowego. Mam pytanie, czy aby wie na pewno, że któryś zamieszczonych przez niego osobników należy do MW lub ONR? Jeśli masz dowody na to, że któraś z tych postaci należy do wymienionych przez ciebie organizacji, to należy co następuje:
1) w przypadku osobnika po lewej zgłosić do protetyka lub dentysty.
2) W przypadku osobnika po prawej zgłosić do UFO RESEARCH CENTER lub Federacji Rosyjskiej.
Życzę nowemu koledze forumowemu dalszej owocnej bytności na forum i nie ustawania w tropieniu podobnych patologii...
Napisano
Faktycznie jakiś taki bez znaczka firmowego. Ten pan to co innego. No ale nie oceniajmy po wyglądzie. Jestem ciekaw jaką funkcję pełni?
Napisano

Czy siedząc wygodnie w fotelach, przed laptopami i dyskutując bez sensu, czy faszyzm jest lewacki, czy nie, zastanawialiście się nad ludźmi którzy doświadczyli tego syfu?
Syf to syf i kolesie którzy hajlują ten syf propagują.
I dla mnie nie są godni mieć w dowodzie słowo Polak

Napisano
„Zarówno narodowy socjalizm, jak komunizm są kierunkami ideowymi, które wyrosły na obcym nam zupełnie gruncie, które są obce naszej kulturze i naszej psychice narodowej. Zachodzi niebezpieczeństwo, byśmy pod ich wpływem nie zatracili naszego własnego oblicza ideowego i nie odeszli od zasad, które nam przyświecały w ciągu tysiącletnich dziejów i na których oparta jest polska kultura”.

Rzekl te slowa ksiaze Radziwill w 1938 roku.
Ja z nim sie zgadzam w calej rozciaglosci jego wywodu;)
Napisano
Kindzal, mozes uscislic jakie jest to nasze oblicze ideowe i zasady ktore nam przyswiecaja?Co wlacze jakie by niebyly wiadomosci jaka by nie byla gazete , to idea okazuje sie kasa, myle sie bardzo?
Napisano

Martianie, czy twoim zdanem to są patrioci?
Tylko dlatego, że mają flagę biało-czerwoną, czyni ich lepszymi niż przeciętnych normalnych ludzi?
Tak szczerze, chcesz ich bronić?

Napisano
Wracając do pierwotnego tematu tego wątku...

Pamięta ktoś, jaki kabaret miał skecz? piosenkę? ze słowami ... i wypili my pół litra pod zagrychę i haj hitla"?
Napisano
Panowie jedna tylko uwaga, to nie ludzie biorący udział w Marszu Niepodległości atakowali, polecam zapytać kogokolwiek kto był w Warszawie ;-)
ps. ONR Marszu nie organizował o ile mi wiadomo..
Napisano
W tym wątku tropimy faszystów, nazioli i innych brunatnych oprychów. Do tropienia agresywnych tęczowych komisarzy, antifiarzy-zadymiarzy i jawno lub skrytogejów podszytych komuną załóżmy osobny wątek, bo ten się już muli. I tak cud, że przetrwał tak długo... (tfu! cudów przecież nie ma!:-)
Napisano
co do faszystów/nazioli to widziałem całkiem niedawno wsiadając do tramwaju wysiadającego zeń łysego dresa, owdziewającego dres bojowy, z wytatuowaną na czole nad prawym łukiem brwiowym swastą, o wymiarach ok. 5 x 5 cm..

Typowy inteligent" ;-)
Napisano
To może policzmy tych faszystów w Polsce... Może spis powszechny zrobić... Może ze zdjęć policzyć tylko trzeba uważać, bo niektórzy tak zaciekle tropią polskich faszystów i starają się udowodnić, że ojczyzna nasza nazistami stoi, że zdjęcia z całego świata zamieszczają.
Już powtarzałem, że ktoś usilnie próbuje przypiąć nam łatkę narodu odpowiedzialnego za cierpienia Żydów, patriotyzm zrównać z faszyzmem. Niestety niektórzy pożyteczni z wielkim entuzjazmem przyklaskują tej idei...
Jak widać temat tak ważki, że nawet nowi tropiciele się zarejestrowali by udowadniać żeśmy garbaci;)
Napisano
Martianie i shadowN, nie przejmujcie się krytyką [oby nie powiedzieć krytykanctwem] - całkiem fajnie jest Wam w tych brunatnych mundurkach z koalicyjkami. Jesteście Prawdziwymi Polakami" i powinniście być z tego dumni!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie