shadowN Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 myrol kto depta, jest deptany w ramach pokuty..jesteście ŻGO to zbieracie po tyłku wszyscy razem, macie z kimś problemy to wydalcie, ale jeżeli Wam z tym dobrze świetnie to macie za swoje.Dla mnie możecie sobie nawet hełmy podpalać, ale wara od zabytków architektury i proszę, zdejmijcie przy tym polskie godło z czapek bo to coś więcej niż tylko kawałek materiału.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Październik 2011 Autor Share Napisano 28 Październik 2011 Takie coś znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Październik 2011 Autor Share Napisano 28 Październik 2011 Do kompletu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 To ich album rodzinny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 Psychopaci...Teraz przynajmniej wiem dlaczego na żadnym zdjęciu nie ma psów , kotów , wiewiórek ... etc.Patologia w najczystszej formie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 Swoją drogą ciekawe który którego małpuje...Może to fotka Leona " za młodu ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 Przeczytałem całość i jestem w lekkim" szoku jakie to oszołomstwo w naszym pięknym kraju bytuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 Ktoś już przywołał słowa Piłsudskiego, teraz pasują jak ulał, a mianowicie:Naród wspaniały tylko ludzie Qrwy" Zawsze i wszędzie trafią się jakieś czarne (nie owce) a barany, i trzeba się z tym pogodzić czytaj. pacyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doctorNO Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 http://www.zorskagrupaoperacyjna.pl/forum/message/284.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 Dobre ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 4 Listopad 2011 Share Napisano 4 Listopad 2011 No powiem szczerze- ja mam wrażenie faktycznie jakiejś dewiacji. Modne aktualnie jest swingowanie (czyt. wszelkie sex party) a tu [powtarzam, że to moje zdanie] widzę fotki przypominające jakieś sex militarne party. Dla mnie? 1. Żenada2.iGnorancja3. Obraza orzełka z beretu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pułkownik ŻGO. Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Ten gościu wygląda jak john lennon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Skoro między nimi widzisz jakiekolwiek podobieństwo,To gratulacje dla Twojego formatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 dzieci3 co się tak ciśniesz?chyba należysz do tej grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 http://zorskagrupaoperacyjna.pl/forum/topic/30.htmlpółkowniku ja mam 2 nerki, jedną moge otwarcie przekazać dla ŻGO, druga będzie mi potrzebna.A swoją drogą, nie myśleliście nad zmianą nazwy na ŻKG??Żorska Grupa KabaretowaPozdrawiam oschle:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 danielku z małej literki.Ciachnąłem ci na priv.Nie psuj zabawek-nie dla ciebie zrobionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links76 Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Panie woytas niestety poruszyłeś Pan kwestię która nurtuje mnie od dłuższego czasu. Jak wskazują powyższe komentarze, oraz stosunek większości GRH ze Śląska, ŻGO nie jest zbyt lubianą" grupą. Mimo to na Bitwie Wyrskiej pojawiają się co roku i jak widać na ich forum świetnie się bawią w typowy dla siebie sposób. Co jest powodem że mimo kryptoreklamy ruchu GRH jaki tworzy ten zabawny harem to jeden z organizatorów zastanawia się nad niewpuszczeniem" ŻGO na rekonstrukcję.Ja niestety obawia się o swoje zdrowie. Jak widać leczyć się tego nie da, a nie wiadomo czy to nie zaraźliwe jest.Z drugiej strony zastanawiające jest że mimo wielu lat, oraz wielu wątków, tematów i dyskusji nie znalazła się w niemałych Żorach ani jedna osoba którą zaopiekowała by się schronem pod kontem formalnym i tym samym uchroniła by go przed harcami miłośników Roberta Burneiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.