Skocz do zawartości

Allegro great hits vol.30

krank

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A tam się strychem podniecacie ;) Łapać szczeny co by dziury w podłodze nie zrobiły http://allegro.pl/mp-38-likwidacja-kolekcji-nr-1-i2026389918.html Reszta też zamiata po całości.

pozdro
Napisano
Szczerze to śmierdzi mi to prowokacją. Może się mylę ale mam nauczkę i teraz jestem ostrożniejszy, potrafią się chwytać różnych sposobów by tylko mieć wyniki. Wiadomo lepiej dybać na kolekcjonerów niż na gorszy element.
Napisano
Dokładnie, widać że korozja szła po rękojeści nie naruszjąc czachy. No i ten różowy coś tam na które to przykleił. Dziwi mnie że tego licytujący nie spostrzegli:):).
Napisano
Albo ktoś podbija cene z jego znajomych albo nożyk licytję ktoś kto czachę będzie wstanie usunąć bez większego naruszenia nożyka .
Napisano
Gość działy pomylił, powinien to do zabawek a nie repliki broni :). Sam taką zabawką się bawiłem, naciągało się i kamyki do lufki wrzucało by oddać strzał do grubego zwierza he he. Ciekawe czy wcześniej nad kominkiem wraz z trofeami miał wisieć :):0

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie