Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Się znalazł przystojniak...Twoja żona jest mocno innego zdania, co do Twojej urody" i kondycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Dziś jesteśmy już tylko piękni..."Tiaaa...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Ale posiwiałeś Yeti... Szok ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Zęby za to zdrowe,w tym wieku mus proteza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Zęby zdrowe , bo wyżarty " zawsze był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Wy, Wy ... nawet poważny wątek sprowadzicie do parteru :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Wiesz Yeti że za opublikowanie mojego zdjęcia mogę pozwać Cię do sądu ?Póki co - obraziłem się... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 To Twoje?Matko i córko- to Ty znany jesteś i dobrze w googlu umiejscowiony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Sami piękni na Forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Moje Yeti , moje ... Nawet umeblowanie nory się nie zmieniło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Szczurek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Przecież widać, że nie Krecik...Zostaje tylko jedna możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Tylko bez insynuacji proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Ups... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Visku za mały jak na szczurka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18-82r Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Nie moegłm ueiwrzyć że waśłciiwe młgoem zozureimć co cztyam. Fenoemen słiy lukidzego mógzu. Weułdg odykcira na Uinerwtesycie Cmabrigde, nie wżane w jaiekj kleojonści ułżoone są lietry w wryazie.Najawżnjszeią rzczeą jset żbey peirtszwa i otsanita letria błya na waśłciywm meijcsu. Rszeta mżoe być uożołna gdizeklowiek a i tak wcąiż mżemoy to bez porbelmu perzytczać. Dzejie się tak daltgeo bo ldzuki mzóg nie cztya kadeżj poejdnczyej ltiery, ale słwoa jkao cłaśoć. Neiasmowtie? tak... Jak zwasze wideziałem że otrogarfia nie jset wżana...! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Dobre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Dobre, ale stare jak trampki Mojżesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczkaVTBS1 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 W Polsce Ludowej komuniści mieli zamysł likwidacji polskiej ortografii,ale nie przeforsowali tego . Zapewne sami mieli z nią problemy. NIe tak dawno czytałam artykuł o polskiej młodzieży,która w 70 % nie potrafi pisać ( ortografia,składnia zdań etc.). Wszelkie uproszczenia w szkołach,ograniczanie godzin lekcyjnych,amnestie Giertycha i reforma Hall,to wszystko prowadzi do pogłębiania się tego zjawiska. Będzie coraz gorzej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Ortografia swoją drogą, ale obawiam się, że wszystko zmierza ku temu żeby dzieci uczyły się literek i pisania od razu na komputerze. Efekt będzie taki, że posługiwać się literami - tak, ale na klawiaturze, zaniknąć natomiast może umiejętność pisania manualnego - stawiania liter na papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 polskiej młodzieży,która w 70 % nie potrafi pisać ( ortografia,składnia zdań etc.)" Chyba należę do tych pozostałych 30%. Ale ja chyba przedreformowy?PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Sierpień 2013 Share Napisano 5 Sierpień 2013 ... Zawinieta trobka i gorejacy ogien...Albośmy to jacy tacyIno ogien gorejacy" ,Ale to mi nie przeszkadza,Chyba, że cóś" - jakaś władza,Czerwona kreseczka,W buty" wskazóweczka,W nosie paragrafy,Walę ortografy.Tam tam tadamtam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 veni, vidi, vici - ole :)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=718997#1603226 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Sierpień 2013 Share Napisano 8 Sierpień 2013 Na tej liście Kopiego zabrakło, jakże często umieszczanego przez użytkowników (nie tylko tego) forum, elementu marynistycznego. MORZE.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Sierpień 2013 Share Napisano 8 Sierpień 2013 Rzeźbić żabę rzadkość wielkaRaz na rauszu - rzekła helka...Helka - z małej - ej Autorze,Też na rauszu czy też może Inna tego jest przyczyna?Helios - helis stąd i HelaMąk pokutnych miejsce znaneWięc po halbie rzecze helkaPasa piasku właścicielkaSmażąc tłuszcze swe obfitePocąc trunki już wypite- Może morze dopomożeJęzyk giętki wyprostować.Na Pomorzu - już na kacu - można się rehabilitować...Więc Panowie - by z zamętu we swej głowieSzczytnie razem wyjść na cel- Swojej Pani już od rana - kiedy jeszcze nie ubrana...Go (Kochana), Go - to Hell... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.