wilcz Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Dziś w ramach obchodów Dni Żagania i święta pancerniaków w jednosce zorganizowano dzień otwarty z licznymi atrakcjami.Przed bramą tłumów jednak nie było widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilcz Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Prezentował się w ruchu T-34/85 z nr 102 i Su-100, którego przywiózł mjr.Ogrodniczuk.Widzów kilka osób, dla mnie plus, gdyż można wszędzie zajrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilcz Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Pokazano współczesny sprzęt: Leopard, Rosomak, Dana, etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilcz Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 oraz zabytkowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilcz Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 i całkiem zabytkowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilcz Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Publiki nie zabrakło za to na inscenizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilcz Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilcz Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Grupę rekonstruktorów wojsk niemieckich tworzyli nasi sąsiedzi zza Odry i pewnie był dla nich ciekawy wykład weterana z 1 DPanc gen.Maczka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Szczepaniak Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 W MON-ie nie zmieniło się nic od czasów śp.komuny.Wszystko tajne przez poufne.Mniej zwiedzających-mniej sprzątania,mniejsze koszty itp..Zero reklamy,nagłośnienia-bo i po co?Żeby użerać się z gawiedzią,depczącą wyropowany sprzęt.Niezjedzoną grochówkę z chęcią wchłonie stołówka.Był rozkaz udostępnić gawiedzi jednostkę?Był.Udostępniliśmy?Zgodnie z wytycznymi.A że gawiedź nie dopisała?Problem gawiedzi.Z żołnierskimi pozdrowieniami-Kpr.rezerwy Robert Szczepaniak(jesień 1985-87 JW 2227 Wesoła) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek1962 Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Nic dodać nic ująć,wystarczyło napisać nawet tutaj ,na tym forum.I myślę że ludzi było by więcej.Szkoda że tak wyszło,jak wyszło.Moja prośba wiecej zdjęc sprzętu/z boku z tyłu itp/Bo widzę że było czym oko nacieszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorik Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Obśmiałem się po po pachy. Dzięki koledzy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuta Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Bo to jest Polska właśnie. Z jednej strony mówi się wiele o jak najprostszej formy przyswajania przez ludzi historii a z drugiej...wcale się owych wysiłków nie reklamuje. Sama gawiedź nie ruszy się z domów (pomijam entuzjastów i miłośników tematu)- musi mieć motywację. A rozbudzeniu jej powinna służyć reklama. Najlepiej w mediach. No ale jakie media mamy...każdy widzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwejk4 Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Jestem osobiście w szoku mam 50km jak bym wiedział to bym skoczył:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
psioter5 Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 szkoda że tak mało ludzi, tyle przygotowań, heeh :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMILUD PL Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Coś chyba nie do końca z tą organizacją. Zabrakło reklamy ? W ubiegłym roku w Świętoszowie podczas otwartych dni jednostki setki zwiedzających i bynajmniej nie było grochówki za darmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patton12 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Domilud ma całkowitą racje. Pogoda jak widac była i wystarczyła by odpowiednia reklama, a ludzi byłoby pełno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barson1 Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 MIESZKAM W POZNANIU I MNIE TAM NIE BYŁO ;( !!! Nie wiedziałem nic o imprezie a sam pracuje niedaleko CWSL ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 A/ Czytamy Dziś w ramach obchodów Dni Żagania"B/ Przypominamy sobie adres zamieszkania.C/ Na mapie sprawdzamy Żagań-Poznań. Sprawdzamy np odległość i położenie CWLS względem przedmiotowej imprezy.:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.