zbyniek Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Napisałem w Informacje techniczne - komunikaty" ale widzę, że większość ma ten wątek na końcu kręgosłupa więc napiszę tu.Przydałoby się zrobić osobny dział Numizmatyka"(w tym identyfikacja) dla osób tylko i włącznie zainteresowanych tą dziedziną, obecny dział jest tak ogólny, że nie idzie się połapać tym bardziej że amplituda tematyczna między monetą a np. guzikiem czy pieczęcią jest ogromna więc nowy dział wprowadzi Ład i Porządek, a wiem, że moneciarzy nie brakuje na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielaa Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Mysle ze dobra sugestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 I ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 ja również za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Moim zdaniem dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawgo Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 No i będzie wiało pustkami na tym dziale......bo kto o zdrowych zmysłach pokarze swoje monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielaa Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Co ty slawgo gadasz?Potrzebny jest taki dział jak numizmatyka+dyskusje o numizmatyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielka Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 ja również uważam, że to świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 A czy numizmatyka w Polsce jest zakazana kolego slawgo? Nie wiem skąd taki pomysł Ci do głowy przyszedł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Choć monetami się nie interesuję to pomysł uważam za bardzo ciekawy, o ile oczywiście nie obciąży za bardzo serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enders Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Pomysł bardzo ciekawy - i myślę także, że przy okazji warto by było popracować nad różnymi emotikonami, etc. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Wysoka izbo przemów.... czuję, że nic nie ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdek1990 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Pomysł bardzo ciekawy, nie trzeba będzie przebierać w postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 I wreszcie będzie godne miejsce na Nasze orty, talary, dukaty :)Ale w sumie niezły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Zawsze będzie można powiedziećznalazłem w necie".Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Dzieci3 nie trzeba mówić.....numizmatyka w naszym kraju jest legalna. JESTEM ZA ! EKSTRA POMYSŁ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Pomysł świetny:)Monety ,monety i jeszcze raz monety osobno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Czy dział monety" miałby być w kategorii identyfikacja, czy dyskusje towarzyskie? Bo przy identyfikacji ruch czasem nieduży, a i coś naprawdę ciekawego rzadko się trafia. Może po wakacjach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2011 sigis3, całkowicie osobny dział + identyfikacja w jednym co z resztą napisałem na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 21 Czerwiec 2011 Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Dlaczego nie, można by spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 21 Czerwiec 2011 Share Napisano 21 Czerwiec 2011 Monety i banknoty zasługują na swój dział :)) więc ja jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 21 Czerwiec 2011 Share Napisano 21 Czerwiec 2011 i myślę także, że przy okazji warto by było popracować nad różnymi emotikonami, etc."Juz niech lepiej tych emotikonów nie będzie(bo i po jakiego grzyba??)Czy chcecie żeby posty wyglądały np. tak:Siemka <lol> mam taki guziczek do ID.->Jeszcze nie czyszczony ;P ale z tym sobie poradzimy potem :D:D:DJest dobrze, i skoro jest dobrze to po co coś mieszać??Pzdr.W.uważaj ...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 17:24 21-06-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Będzie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 a ma być?Kandydaci na moderatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 8 Lipiec 2011 Share Napisano 8 Lipiec 2011 Yeti, woytas, na ank", tyfusa też, do sztrafnoj roty", bym podłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.