hOOpOe Napisano 13 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2011 No jak sam tytuł mówi fajny artykulik na dwie strony się w dzisiejszym numerze ukazał. Ogólnie pokazuje poszukiwaczy w dobrym świetle, prawo pokazuje jako przestarzałe, natomiast z z konserwatywnych" archeologów trochę nawet jakby kpią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salamandra Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 No fajnie ale jaki artykuł , może jakiś link do niego ....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 http://uwazamrze.pl/2011/06/poszukiwacze-skarbow-tropiciele-absurdow/ o to chodzi bodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 13 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Dostęp jest płatny więc po co mam dawać link ;) tak tylko informacyjnie napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 wrzuć skan artykułu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 To prawda że poszukiwacze znajdują o wiele więcej niż ci nieudolni archeolodzy.Warto dodać że oni też niszczą zabytki (było na forum nie dawno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 A co do archeologów to gdzie są artykuły o nowych odkryciach i prowadzonych poszukiwaniach.Przeważnie jest tak że siedzą w muzeach czy instytucjach i brakuje środków na ekspedycje.A jak coś odkryją to przypadkowa przy budowie drogi lub innych przypadkowych wykopkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 i to nie oni tylko budowlancy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 często też taki poszukiwacz kończy archeologię a potem nie ma dla niego pracy bo tłuściochy siedzą na stołkach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Ma ktos ten art? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j. Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Moze po prostu kupicie Uważam Rze? Chyba warto wspierac gazety, ktore pisza teksty z ktorymi sie zgadzamy, a nie te, które nas pietnuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Popieram pomysł kupna tej gazety,to tylko 2,90. Za pochlebne opinie na nasz temat należy się i coś od nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Skoro mamy płacić za pochlebne opinie to może od razu zrzućmy się po kilka zetów na łapówę dla jakiegoś posła i będzie gitara? Sama gazeta jest do bani, więc jak ktoś ma ten artykuł to prosimy o treść.PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian. Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 VanWorden stać Cię chyba na 3złote. A jak gazeta do bani - to po co się domagasz artykułu z baniastej gazety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek.S Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Jedna z najlepszych gazet jakie są na rynku.Dokładne przeciwienstwo gazety wybiórczej.Ktoś kto ogląda tvn,polsat czyta wybiórczą nie zrozumie tej gazety.Von-myślałem że z Ciebie obywatel umiejący wyciągać wnioski... :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek.S Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Oczywiście miał być Van.Literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Uważam Rze to jedyna publikacja jaką czytam pośród lewackiej makulatury typu Gazeta Wybiórcza itp. W końcu artykuł, który pokazuje nas w dobrym świetle i mówi jak jest w tym oceanie absurdu co zwie się nasze prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Moim zdaniem na chwile obecna najlepszy tygodnik na polskim rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Korekta - nie miałem na myśli konkretnego tytułu, bo go zwyczajnie nie znam. Najwyraźniej źle się wyraziłem bo chodziło mi o to, że sama gazeta (obojętnie jaka) mnie w tym wypadku nie interesuje a jedynie treść artykułu. Akurat jestem teraz za granicą i nie mam jak kupić tej treści (w ogóle nie lubię takich płatnych klimatów), więc jeśli ktoś już ją ma to wrzućcie i poczytamy.PozdrawiamVWP.S. Pisałem kiedyś do prasy" i od tego czasu żadnemu tytułowi bez zastrzeżeń nie ufam, do czego i Was zachęcam;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 posiadam ten artykuł, niestety nie wiem czy można go tutaj umieścić (nie chce mieć nieprzyjemności, jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Pewnie że można,wielokrotnie są na forum przepisywane.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 I tu się możesz poczuć zaskoczony :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Właśnie tak się poczułem:) Czyżby bez zgody rozpowszechnianie ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Skoro artykuł w necie jest płatny, to jego upowszechnianie może naruszyć czyjeś interesy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 o tym samym pomyślałem Lipek:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.