Skocz do zawartości

Artykuł w Uważam Rze

hOOpOe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No jak sam tytuł mówi fajny artykulik na dwie strony się w dzisiejszym numerze ukazał. Ogólnie pokazuje poszukiwaczy w dobrym świetle, prawo pokazuje jako przestarzałe, natomiast z z konserwatywnych" archeologów trochę nawet jakby kpią ;)
  • Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
To prawda że poszukiwacze znajdują o wiele więcej niż ci nieudolni archeolodzy.Warto dodać że oni też niszczą zabytki (było na forum nie dawno).
Napisano
A co do archeologów to gdzie są artykuły o nowych odkryciach i prowadzonych poszukiwaniach.Przeważnie jest tak że siedzą w muzeach czy instytucjach i brakuje środków na ekspedycje.A jak coś odkryją to przypadkowa przy budowie drogi lub innych przypadkowych wykopkach.
Napisano
Moze po prostu kupicie Uważam Rze? Chyba warto wspierac gazety, ktore pisza teksty z ktorymi sie zgadzamy, a nie te, które nas pietnuja?
Napisano
Skoro mamy płacić za pochlebne opinie to może od razu zrzućmy się po kilka zetów na łapówę dla jakiegoś posła i będzie gitara? Sama gazeta jest do bani, więc jak ktoś ma ten artykuł to prosimy o treść.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Jedna z najlepszych gazet jakie są na rynku.Dokładne przeciwienstwo gazety wybiórczej.Ktoś kto ogląda tvn,polsat czyta wybiórczą nie zrozumie tej gazety.
Von-myślałem że z Ciebie obywatel umiejący wyciągać wnioski... :(((
Napisano
Uważam Rze to jedyna publikacja jaką czytam pośród lewackiej makulatury typu Gazeta Wybiórcza itp. W końcu artykuł, który pokazuje nas w dobrym świetle i mówi jak jest w tym oceanie absurdu co zwie się nasze prawo.
Napisano
Korekta - nie miałem na myśli konkretnego tytułu, bo go zwyczajnie nie znam. Najwyraźniej źle się wyraziłem bo chodziło mi o to, że sama gazeta (obojętnie jaka) mnie w tym wypadku nie interesuje a jedynie treść artykułu. Akurat jestem teraz za granicą i nie mam jak kupić tej treści (w ogóle nie lubię takich płatnych klimatów), więc jeśli ktoś już ją ma to wrzućcie i poczytamy.

Pozdrawiam

VW
P.S. Pisałem kiedyś do prasy" i od tego czasu żadnemu tytułowi bez zastrzeżeń nie ufam, do czego i Was zachęcam;-)
Napisano
posiadam ten artykuł, niestety nie wiem czy można go tutaj umieścić (nie chce mieć nieprzyjemności, jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie