Skocz do zawartości

Artykuł w Uważam Rze

hOOpOe

Rekomendowane odpowiedzi

No jak sam tytuł mówi fajny artykulik na dwie strony się w dzisiejszym numerze ukazał. Ogólnie pokazuje poszukiwaczy w dobrym świetle, prawo pokazuje jako przestarzałe, natomiast z z konserwatywnych" archeologów trochę nawet jakby kpią ;)

• Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
A co do archeologów to gdzie są artykuły o nowych odkryciach i prowadzonych poszukiwaniach.Przeważnie jest tak że siedzą w muzeach czy instytucjach i brakuje środków na ekspedycje.A jak coś odkryją to przypadkowa przy budowie drogi lub innych przypadkowych wykopkach.

Jedna z najlepszych gazet jakie są na rynku.Dokładne przeciwienstwo gazety wybiórczej.Ktoś kto ogląda tvn,polsat czyta wybiórczą nie zrozumie tej gazety.
Von-myślałem że z Ciebie obywatel umiejący wyciągać wnioski... :(((

Korekta - nie miałem na myśli konkretnego tytułu, bo go zwyczajnie nie znam. Najwyraźniej źle się wyraziłem bo chodziło mi o to, że sama gazeta (obojętnie jaka) mnie w tym wypadku nie interesuje a jedynie treść artykułu. Akurat jestem teraz za granicą i nie mam jak kupić tej treści (w ogóle nie lubię takich płatnych klimatów), więc jeśli ktoś już ją ma to wrzućcie i poczytamy.

Pozdrawiam

VW
P.S. Pisałem kiedyś do prasy" i od tego czasu żadnemu tytułowi bez zastrzeżeń nie ufam, do czego i Was zachęcam;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie