tomciuncio Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 ... chyba nie muszę pokazywać palcem,ale poważnie na odkrywcy zaczyna być beee.W sumie każdy ostatnio dodany post jest jakąś kłótnia i czymś w rodzaju chce zaistnieć i się pokazać ja i mój nick.Szkoda portalu.Schodzi na psy... ludzie łogarnijta się !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 dajcie mi czerwony przycisk i zrobi się porządek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Ciekawe przemyślenia o 4 rano :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 tomciuncio - a ktoś cię tu trzyma na siłę ? masz jakiś obowiązek bycia na tym forum ?uwierz mi - znam o wiele gorsze forumy o podobnej tematyce i tam dopiero jest sajgon.piszesz : W sumie każdy ostatnio dodany post jest jakąś kłótnia i czymś w rodzaju chce zaistnieć i się pokazać ja i mój nick."a ty dokładnie co teraz zrobiłeś ? właśnie zaistniałeś i pokazałeś swój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 dokładnie po co dyskutować na temat polityki i policji wszyscy wiemy jaka jest,kasować to tylko psuje forum,skupmy się na skarbach i identyfikacji,bo takie durne posty psują całą atmosferę,prawdę mówiąc mnie też wkręcają,stąd te 3 kartki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 tomciuncio witam , to ty jeszcze chyba naprawdę nie widziałeś innych forów na innych portalach historycznych" - znam takie gdzie modowie wyzywali forumowicza od najgorszych a ty tu będziesz robił sceny o jakieś kłótnie między forumowiczami hehe ludzie się kłócili kłócą i będą się kłócić :):):)a jeżeli się kłócą na temat związany z jakimś zagadnieniem tu na forum to myślę że jest to nawet wskazane - oczywiście w przyjętych normach -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 zapomniałem dodać że nie każdy post czy wątek musi być przebojem :):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Panowie a na co liczycie jak musimy siedzieć w podziemiu. Każdy w miare rozsądny nie pokaże nic co mogłoby mu przyspożyć problemów. Więc poza nielicznymi w większości na forum są zdjęcia większych lub mniejsych śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 pokazać się, łojezu rzeczywiście, przecież od razu na pierwsze strony gazet idziemy ;)Jak dla mnie to tomciuncio ma racji trochę, bo jeśli komuś coś nie pasuje a nie obraża nikogo ani niczyich wartości to po co to krytykować?A jeżeli już to można swoje frustracje albo zamienić w żart albo się nie odzywać nie potrzebnie.Nie ukrywam że nawiązuje tu trochę do mojego wątku , który został zablokowany.Wiadomo , do historii wiele nie wnosił, ale dział był hyde park a poza tym myślałem że koledzy potraktują to bardziej jako odskocznie, ciekawostkę a nie powód do jakiś kłótni.Więcej luzu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Jak takiś cwany to czego nie pokazujesz swoich znalezisk? załóż temat i dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Własnie o tym mowa, Paweł80, idź na spacer, przewietrz się a potem dopiero skacz do innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Jest szansa, że na to forum wchodzi policja i ludzie interesujący się polityką... jeśli będziemy wyśmiewać patologie to może i oni zobaczą, że coś tu jest nie tak :) i następnym razem jak policjant u jakiegoś kolekcjonera zauważy stary zardzewniały przedmiot na wystawce za szkłem, który 70 lat temu był bronią to nie zarekwiruje go i nie zatrzyma kolekcjonera za nielegalne posiadanie broni tylko poklepie go po plecach i pogratuluje fanta :)a polityk może napisze jakąś nową, normalną ustawę :) tak więc warto rozmawiać bo jak nie będziemy tego robić to uznają, że wszystko jest dobrze i nic się nie zmieni.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Panie tyfus, wydaj mi się,że źle mnie zrozumiałeś,albo zle przekazałem swoją myśl.Chodziło mi o to,że ludzie często na tym forum potrafią zniszczyć ciekawy wątek i się go zamyka bo rozkręca się zawieruch nie w temacie jak w tym temacie.http://odkrywca.pl/fant-pod-ostrze-szpadla-czyli-poszukiwawcza-gilotyna,688312.html#688312a szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 tomciuncio - w tej ostatniej kwestia zgadzam się z tobą co do joty ludzie często na tym forum potrafią zniszczyć ciekawy wątek " -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Proponuję zakładać więcej wątków i produkować więcej wpisów jakie to Forum jest zaśmiecone, prowokować więcej kłótni między Użytkownikami, śmiecić w poszczególnych Działach...Wszyscy będą zadowoleni a nasza socjalistyczna Ojczyzna będzie rosła w siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 ooooojtam oj tam Yeti ty to potrafisz ludzi sprowadzić do podziemi :):):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Po prostu wyraziłem zdanie.Proszę o zamknięcie tematu.Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Zasadniczo główny problem z naszym Forum polega na tym, że można je w całości czytać, nie logując się, a wątki z Odkrywcy wyskakują, kiedy szuka się informacji w googlach. Z jednej strony to dobrze, bo kiedy ktoś coś wykopie i szuka informacji, znajdzie jakiś odnośnik do Forum i może wniesie coś od siebie w jego tworzenie, z drugiej natomiast taki ieszczelny" system pozwala niestety zaistnieć wielu cwaniakom, którzy trafią tu przypadkiem, a mają taką naturę, że gdzie się nie pojawią, to sucha wierzba za nimi wyrośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.