Czlowieksniegu Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 taką majówkę...Miałem na koncert pojechać, a tu się okazuje że za szuflę do śniegu trzeba się brać :-(Tyle mokrego białego syfu, to nieraz zimą nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 hłe hłe hłe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Nie rozumiem.Przecież Człowiek sniegu (jak sama nazwa wskazuje)powinien być czujny zwarty i gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Jestem nadzwyczajnie czujny- z dwa tygodnie temu w samochodach opony na letnie zmieniłem- ludzie pytali dlaczego tak długo zwlekałem :-)Dwa- ja wczoraj na grillu kolację robiłem, a teraz to muszę schabowego na obiad jeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Znam gościa, co w padającym śniegu podczas świąt Bożego Narodzenia palił grila, bo na takie menu miała koncepcję jego żona :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Dobrze Ciiiiii.... jestem nie złośliwy.U mnie tak piździ, że domem trzęsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Tak przy okazji- pijąc kolejną kawę, dochodzę do wniosku, że Hebda z tylko jedną za rany" dość niemrawo wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 pffff :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Pisząc posta miałem napisać tak Dobrze Ciiiii.... siedź w domu i pij kawę(...)"Habda specjalnie pod każdym twoim wpisem Yeti usiłuje wcisnąć choćby pffff", żebyś to zauważył i domyślił się, że Hebdzie zależy na odznace... końskie zalotyNic nie sugeruję - o tak tylko naprowadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Dwa- ja wczoraj na grillu kolację robiłem, a teraz to muszę schabowego na obiad jeść" Dzisiaj w planie miałem grila ale sobie odpuściłem kiełbaska z cebulką na patelni się smaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 No to se nagrabił. Dobrze że nigdzíe nie muszę iść dzisiaj.Ehh,jak u ruskich.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Yeti,nie martw się,u mnie też trochę kropi,ale jak przestanie padać to chyba skocze na godzinkę-trzy gdzieś szpadelek wbić w ziemie,ot,do lasu,niedaleko..dłużej nie bo z kumplami mamy dziś jeszcze piwo i grilla na działce:)darz dół:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Hebda- ja mam nadzieję, że już polazłeś się wałęsać...W pięknej stolycy zDolnego Śląska teraz, dla odmiany, leje jak z cebra i całe + 1 na termometrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 u mnie Warm-Maz"Śniegu... ie ma" hłehłe,,hłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 A w Krakowie na Brackiej pada deszcz", ale za oknem jeszcze cała 10-tka. Choć i tak dzień stracony... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 pogoda się musi poprawić bo proxima już w drodze do mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojak1944 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Witam. W okolicach Połańca z rana była ładna pogoda (ok 14 st.) więc od razu na wykopki poleciałem. Ale teraz zaczęło lać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Yeti,nie narzekaj.Primo.Byłeś,gdzie byłeś.Secundo.Obiad wczoraj jadłeś?Jadłeś!(fakt-bezpłciowy)Tertio.Ciepło i miło było?Było!To o co chodzi,proszę Pana się pytam?Trochę śniegu?Trza było zimówki jak ja zostawić do listopada:-)Deszcz?Spacerowałem po Inżynierskiej godzinę i jakoś nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Poldek- obiadu wczoraj nie jadłem. Jak się już wyspałem w samochodzie, to powiedziałem pas i spakowałem całą wycieczkę.Dwa- jak po Inżynierskiej, to znaczy, że grzyby z Samosa jadłeś i nawet nie zauważyłeś, że pada.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Ja zauważyłem, że pada jak mi ręce zmacerowało i telefon mi się rozpuścił;) Ale nie narzekam jak ten malkontent- nasz wmorderator;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 tak na zasadzie mordo ty moja" ino neologizm zapodałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Samos,tfu,tfu,same psiaki i ćpunki...No racja z tym obiadem,dni mi się pokiełbasiły.Ale podzielam zdanie Martiana:-)Trochę optymizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 Więcej pominąłeś- jak Cię znam, chciałeś napisać JNW Moderator :-)To do Martiana, oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Nie znam się na slangu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.