gronowianin Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Napisano 1 Styczeń 2011 Wybaczcie gwiazdkowo-noworoczny mdły ton, ale wykrywacz, o którym marzycie...
P_iter Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 Wszystko jedno. Może być nawet szpikulec. Marzę o dobrej miejscówce.
VanWorden Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 P_iter ma 100% racji ale dla mnie wystarczyłoby na początek gdyby włożyli elektronikę z Etraca do ciałka Xterki;-)PozdrawiamVW
Kleeberczyk Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 No Sprzęt się trochę liczy, zawsze najważniejsza miejscówka. Ja bym chciał połączenie Smętka z Kanarkiem ;)
karpik Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 A ja marze, że spectra okaże się połączeniem SE i teresy z nutą nowaka(50cm) :)
beaviso Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 Znacząca nowość A.D.2011 od firmy Tesoro Electronics, Inc.M.
VanWorden Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 beaviso - ale tytuł wątku to marzenie ściętej głowy" a nowość w Tesoro będzie na bank bo jest konieczna;-)PozdrawiamVW
patton12 Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 A mnie to wisi. Byle nie działał jak md, a hełm wykrywał na 50cm. Teraz zmieniam sprzęt i chyba kupie sobie ace 250.
cacodaemon-skc Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 10 garów złota i do tego z 9 murzynów z argo
talgo Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 no kamerka termowizyjna albo georadar fajne maszynki ale nie na moją kieszeń niestetyteż myślę że po deusie minelab i tesoro wyskoczy albo z nowymi wykrywaczami albo załadują starą elektronikę do nowej obudowyja to bym chciałlekkość Deusawyważenie F75stabilność tesorocewka exploreramożliwości etraca, V3 i będzie gitarajak się ukaże biorę w ciemno
draven85 Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 Taki, który na wyświetlaczu pokaże dokładny obraz tego co jest w ziemi :)
talgo Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 e wtedy to żadna przyjemnośćbo nie wiesz czy odkopiesz złotko czy sreberko --- od mleka
beaviso Napisano 1 Styczeń 2011 Napisano 1 Styczeń 2011 VanWorden, owszem - nowość w Tesoro będzie na bank - ale na bank Burikiny Faso z siedzibą w Wagadugu :D Nawet nasz jedyny dealer Tesoro zainteresował się bardziej XP, nie wiadomo czy z nudów, czy raczej z braku perspektyw na rozwojowy biznes. Zagraniczne forum Findmall, subforum Tesoro, przypomina już bardziej sektę ludzi chwalących legendarny serwis (tym z USA to dobrze) i ogólnie znane własności sprzętu, ale coraz częściej pojawiają się niecierpliwe a nawet zdeczko ironiczne głosy, przemieszane z domysłami na temat wycofania się jednego z braci Gifford z biznesu i rzekomych tarapatach finansowych...M.
Raned Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Nie podobają mi się wciąganie mnie w jakieś niepotrzebne dywagacje, Deusa używam, bo wg. mnie jest to najlepszy wykrywacz od 1992 roku. Kto używał kiedykolwiek Tesoro to wie, że te wykrywacze są nieśmiertelne, i że nawet bardzo stare modele są bardziej skuteczne niż produkowana obecnie tandeta, znikająca po jednym dwóch sezonach (z małymi wyjątkami). Czy będzie kiedykolwiek nowy model, to może odpowiedzieć tylko jasnowidz z Człuchowa.
małrer Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 XP Deus i oczywiście dobra miejscówka pozdro;)
mariusz12348 Napisano 2 Styczeń 2011 Napisano 2 Styczeń 2011 Wykrywka która pokarze jak nawigacja gdzie są fanty .Wiem że to mało przyjemne i nie miało by to nic wspólnego z dreszczykiem niepewności co jest pod cewką
Jurek.S Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 No Raned...A jaka to tandeta???Np.Witek (XLT,MXT,MXT Traker itd.)Np.Maniek(seria x-terra,Suweren,Explorer SE..itd)Np.Taniutka seria Ace,Gti 2500...Np.Czy nawet Fisher F 75 czy tansze F 70czy F 5.No pytam Raned które to takie tandety?Zawsze reklama z Twojej strony,brak uszanowania dla uzytkowników innych sprzędów duzo lepszych od Tesoro etc.Zawsze armand i zawsze Raned.Ale ja dobrze wiem ze takie sprzęty jak np.XLT same się obronią.I powiem szczerze ze nawet i tesoraka bym kupił do sprawdzenia czy mi podpasuje,ale niestety osoba głównego przedstawiciela,bardzo mnie do tego zniechęca.A nawiązując do tematu wątku to przychylam sie do zdania Von-a
Raned Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Jurek.S widać, nie zrozumiałeś, chodzi o wykrywacze, które są coraz gorzej wykonywane i z coraz gorszych materiałów, w porównaniu z tym jak się produkowało np. kilkanaścia lat temu.
s_boj Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 mi się marzy dobry pinpointer, ale nie wydam 4, czy 5 stów na garreta, bo mnie żona zabije :)
CzarnyPoznań Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 White's TM 808 albo Gti 2500 z dwoma cewkami i ram boxem.Jeden z dwóch na wiosne.pozdro
Brzęczyszczykiewicz Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Wykrywacze są z coraz gorszych materiałów, bo są coraz tańsze. A są coraz tańsze bo, jak w każdej branży przemysłowej produkującej sprzęt dla ludu, trwa coraz bardziej zacięta wojna o zyski i o przetrwanie. Istnieje światowa religia biznesowa, której wyznawcy kierują się myślą naczelną, ze MUSZĄ rosnąć. A że rynek nie zawsze rośnie, więc ktoś musi umrzeć raz na jakiś czas. Gorsze i tańsze wypiera lepsze i droższe, bo nie da się rosnąć w biznesowym tego słowa znaczeniu, produkując sprzęt który doceni wybrana mała część i tak stosunkowo nielicznej klienteli.Tak jest i będzie w dającej się przewidzieć przyszłości.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.