Skocz do zawartości

Jak zimą ludziom odbija

acer

Rekomendowane odpowiedzi

Stolec piękna mieścina, w okolicy znaleziono ok.25tyś krzemiennych przedmiotów" i kto wie co jeszcze- (komuna).
btw. śniegu
Na własne oczy widziałem reakcje łańcuchowe na swoim osiedlu- można cały parking w 15min w paru chłopa odśnieżyć.

e tam płaczecie. Ja rok temu miałem podobny problem, odśnieżyłem sobie przejazd i jak na złość zaczął tam parkować samochód sąsiada z bloku obok. Wiec sie przyczaiłem i ide do delikwenta jak sie pokazał. Okazało się że to jego małżonka szanowna tak mądrze auto stawia bo inaczej po prostu nei potrafi a tylko to miejsce było odśnieżone. Więc odśnieżyłem kobiecinie obok i od tej pory był spokój, a sąsiad w pas się kłania, jest ok.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 22:06 25-12-2010

Mialem podobna sytuacje. Zap...em 2 godziny zeby miec gdzie autko postawic a gdy tylko na chwilke odszedlem to cwaniak z drugiego bloku myks...i juz mi na miejscowce stoi. Gdyby nie to ze staram sie panowac nad emocjami, pewnie skonczylo by sie podobnie jak na filmiku. Wybaczylbym gdyby jakis nieswiadomy zamiejscowy tam stanal. I tak na slownej utarczce sie skonczylo. Doszedlem do wniosku ze trzeba robic tak samo. Ot taka polska mentalnosc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie