Tradytor Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Takie tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Nie załadowało się za pierwszym razem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Maćko , My wszyscy jesteśmy już nieśmiertelni ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Z dziś,licho ale i tak mordę cieszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Z września to nawet łuska mordę cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 cytując kol.stock84:Bueeee.Slabo:)"ale tak jak Tradytor dobrze napisał,nawet najmniejsza rzecz związana z Wrześniem cieszy oko i dusze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 Z dzisiaj szału nie ma ale zawsze cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 z dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 podczyszczone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 Polowka tez czysta;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 niestety również czysta i nieopodal całego jajka, a że kopie z kolegą to zostawiłem sobie całą a połówka poszła do kolekcji kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Trzeci maj i trzy magazynki browning wz 28.Szkoda , że stan agonalny , więc nie było sensu wyłuskiwać(poszły głębiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Z wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Deszcz deszczem, ale swą powinność trzeba czynić. Nieszczęście w szczęściu, że wszystkie przedmioty są wybrakowane. Menażka pogięta i bez pokrywki, ale pałąk cały i blacha zdrowa, bagnet bez pochwy, a więc stan kiepski, nasadka bez góry, połówka nieśmiertelnika czysta, a magazynek od Urugwaja? Wygląda ładnie, ale może się sypnąć. Muszę stanąć na głowie żeby do tego nie dopuścić. To za menażką, to nawet nie wiem co to jest, bo po tym jak znalazłem Urugwaja, to tak się podnieciłem, że brałem wszystko jak leci. Tak więc zmokłem, zmarzłem, ale jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 gratuluje trafień:)na pewno da się oczyścić,zakonserwować że nie będzie się sypaćmenacha stal czy aluminium-to i tak zawsze można mocno podgrzać i prostowaćzdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Lewy górny róg magazynka jak by się rozsypywał ale liczy się sztuka , wrzesień to jest klimat , gratuluje miejscówki .http://www.weu1918-1939.pl/piechota/wyposazenie/menazka_23_31/departament_piechoty_wyposazenie_menazka_23_31.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 @jeremiahjohnson to po lewej za menażką to ośnik, z wrześniem niewiele ma wspólnego, ale odczyść, w warsztacie się przyda:) A fanty zacne, pozazdrościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Co to za przedmiot który nazywacie urugwajem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 Karabin przeciwpancerny Wz 35http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_przeciwpancerny_wz._35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 gratulacje jeremiahjohnson! świetne trafienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 Wrześniowym szlakiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 z guziczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 5 Maj 2011 Share Napisano 5 Maj 2011 i grupowe z zakrętką od manierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Piękną ziemie macie księże Prałacie;) Na Lubelszczyźnie może ten piaseczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.