Hubert3993 Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 Witam. Czy znajdą się na forum Odkrywcy amatorzy Brytyjskich seriali? Ja osobiście bardzo je lubię, co wcale nie oznacza że nie lubie Polskich wręcz przeciwnie jest kilka świetnych pośród nudnej komercji.Piszcie swoje typy najlepszych seriali zagranicznych.Moje:1.Allo Allo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert3993 Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 Przepraszam ze post pod postem ale pewna nieprawidłowość wystąpiła.2.Czarna Żmija3.Cienka niebieska linja.Jeśli ktoś chce porozmawiać o zagranicznych serialach zapraszam na www.brytyjskieseriale.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 tez uwielbiam Black Adder :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Allo allo - the bestPotem Hotel zacisze oraz wszystkie stworzenia duze i male :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 mam szczwany plan" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Dla mnie porucznik Gruber w roli pielegniarki pozostawia wszystkich 18 kilometrow w tyle.I oczywiscie jego maly czolg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert3993 Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 Gruber ogólnie jest świetny najlepiej zaskoczył w ostatnim odcinku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Jeżeli uznać Monty Python'a za serial... to jestem wielkim fanem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Co_ludzie_powiedz%C4%85%3FNie odstaje od wyżej wymienionych.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 http://www.phill.co.uk/comedy/allo/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokot20 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Nic nie przebije Co ludzie powiedzą" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Jeżeli ogólnie seriale zagraniczne to polecam Rubikon" dla tych co lubią teorie spiskowe i takie tam ;) bardzo wciągający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 No w sumie Latający Cyrk..." chyba za serial można uznaćAllo Allo to chyba wszyscy uwielbiają :)Mała Brytania" jest niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 W latach osiemdziesiątych w telewizji emitowany był serial pt. Robin of Sherwood". Te wszystkie Robiny amerykańskie niech się schowają. To był serial! Ta atmosfera, tajemniczość, druidzi i muzyka grupy Clanned! Jeżeli macie możliwość obejrzeć to gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 O tak!Ale troszke mnie czary w filmie nudzily - reszta to ekstraklasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Robin of Sherwood" - serial mojego dzieciństwa :D Wcale bym się nie obraził na emisję w jakiejś telewizji.W empiku jest do kupienia box z całą serią na DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Trooper- od dwóch tygodni, w soboty, pewna ogólnie dostępna komercyjna stacja TV nadaje pierwszy sezon. Wczoraj były powtórki 3 i 4 odcinka.I w Stolycy zDolnego Śląska spokojnie można złapać" sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 co tam brytyjskie,a polskie są złe?Wojna domowa Czterej pancerni i pies, no i oczywiście Stawka większa niż życie oraz niezapomniany Franciszek Dolas" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Mimo, że fajnie ogląda się Kompanię Braci czy Pacyfik, to akurat z wielu innych powodów staram się zebrać nasze socjalistyczne seriale- Czarne chmury, Znak Orła, Przyłbice i kaptury, Przygody starościca...Że nie wspomnę o Kapitan Sowa na tropie... Dla mnie miód-malina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/124692 zapomniałeś?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Nie- tyle, że jak wszystkie wymienię, to albo serwer, albo Bocianowi serce ( tfu tfu ) stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 przedkładam polskie produkcje ( prócz oczywiście aktualnych klanów, wszelkich miłości, itp. szajsów ) nade wszystko. no ale są, a jakże, perełki z wysp, które rządzą. Latający Cyrk...", Co ludzie powiedzą" no a Hotel Zacisze" to już miota mną po podłodze. Bazyl wymiata. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.