Nadwojciech Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Coś z leśnictwa konkretnie.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Listopad 2010 Autor Share Napisano 27 Listopad 2010 a co to za prywata w moim watku?:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 prywata powiadasz...mi taki jeden pożyczył" sobie temat(zdjecia najpiękniejsze)ale co tam bedę burczał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Witam. Tak wygląda moja Falenica dzisiaj rano. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 a to ze sniezki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 każda pora swe uroki ma... ,wykrywka idzie w kąt,przyszła pora na narty! wreszcieee!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Wykrywka nie idzie w kąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Nawet zapadająca się ziemia i błocko nie zatrzyma poszukiwaczy. A wkrótce śniegi stopnieją i tylko błocko pozostanie.Zdjęcia z niedzieli 28.11.2010.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Też byłem dzisiaj pokopać, po śniegiem kryje się błoto.Jednak w desantach trochę zimno ... prawda Catadero? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 E-tam, zimno. Trza się ruszać to będzie ciepło. Moje buty są zakonserwowane odpowiednio i póki nie pękną wody nie przepuszczają. A ze sprzętem chodzę przez całą zimę. Nad morzem zima zwykle jest łagodniejsza niż w innych rejonach.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 A mnie zima zaskoczyła w Osówce.Właściciel pensjonatu ciągał mnie po całej miejscowości,bo miastowy" zapomniał uzupełnić płyn w chłodnicy i zamarzł mu reduktor od gazu:)))Ale i tak było fajnie,a jak się kopie przy minus 11:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 A więc i mnie zima nawiedziła :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Ja to już muszę do wiosny czekać bo mam ładne 30cm śniegu i ciągle pada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 A tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 jeszcze rano miałem plana tak na 3h w pole, może w lasek ale po 1h stwierdziłem ze nie ma po co 30cm już chyba jest tego białego czegoś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 nasypało pół metra śniegu!!!!!!pół dnia walczyłem z łopatą do odśnieżania,a tu idą tęgie mrozy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 i mnie zima dorwała ;/ śniegu do kolan przed domem :P aż strach pomyśleć co będzie rano ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 A w kotlinie Kłodzkiej masakra ;/ sniegu nawalilo przymrozilo dupa z poszukiwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Cataderomoże jakiś okolicznościowy wierszyk...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 gdy na forum pachnie nudą to trza - na dwór, trza bo cudojakie czeka na Cię, gdzieś - pod drzewem abo jakiem - krzakiem...siedzi sobie cichuteńko - mię kto znajdzie? - skamle, kwiczyMacham ręką - czekaj ja Cię zdybię, w mojej żeś Ty jest zdobyczyod pomysłu - do przemysłu,wynijść na dwór, mrożąc zmysły- rzecz nie łatwaarcy-trudna może by tak zwlec? do grudnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 grudzień, - w grudniuale kiedy - po południu...więc do dzieła.Trzeba - na dwór pierwej wynijśćgdy się w tobie duch ośmiela.- Ale zimnooo...Nic tam - Bonaparte, tysz miałWisłę - no i WartęPrzejdziem i My - byle zacząć...-Hej oboźny - a koń zatrąb"!Duch ochoczy i duch śmiały.- A co z losem Wielkiej Armii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Zapowiadają srogie mrozy, nie zapomnijcie zostawić jakiegoś otwartego okienka w piwnicy dla kotów!No chyba, że jesteście sympatykami gryzoni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 No i pamiętajcie co o sierściuchach" głosił św. Franciszek. A głosił, że to są asi bracia mniejsi".No chyba, że jest tu ktoś na forum góralem z góry Synaj", a nie chrześcijaninem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 No i koniec kopania. -16... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Koniec,koniec... :(W świętokrzyskim to nawet mowy nie ma aby wyskoczyć.Ciekawe jak na Mierzei jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.