8total4 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Manierka ile? całe 10zł mnie kosztowała..a ostatnio taki tasiemiec robił za sznurek na pranie w pewnym gospodarstwie..koszt? -wymiana na 5m sznurka od snopowiązałki..pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 Cześć. Dziś mi przypadkowo wpadło kilka polskich łuseczek w miejscu gdzie łaziłem sporo razy a nic z września nie wychodziło . pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 Ładny ten tasiemiec Total... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Stock, widzę że już karpia na Wigilię oskrobałeś..włączył byś czasem gg..D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek033 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Zbyniek tak starczy ??(Żartuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek033 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek033 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 2. Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek033 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Aha wszystko bezpieczne wyroby (kolekcjonerskie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 taaa jak dopalacze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 I ja coś dorzuce z wrzesnia. Dzisiejszy wypadzik obrodził w ten oto srebrny sygnecik z orzełkiem i tarczką w barwach narodowych.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 tuż po wyciągnięciu z matki ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek kk Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 mój ulubiony wątek ... świeżutki ptaszek - fotki telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek kk Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 ... proszę o więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 tominew co nic sie ie chwaliles?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 carmelo1 sorka, bo jeszcze nie zdążyłem się nacieszyć z tego wrażenia..... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Tominew gratulacje!Piękna pamiątka polskiego Września. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmn1 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Sz. Kol. Tominiew, szczena mi opadła, to coś więcej niż zwykła wojenna pamiątka. To kawałek ojczyzny:) respekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hando_83 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 z wczoraj: -5 menażek-3 manierki -pochwa na bagnet-2 hełmy (adrian, wz.31 )-łuski od Ura-ładownicaplus jeszcze jakieś cuda niewidy których jeszcze nie zidentyfikowałem, w dole jeszcze wyje, trzeba tam wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matireli Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Takie miejscówki to już prawdziwa żadkość naprawdę gratuluję(i zazdroszczę hehehe) (;pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 hando zapodaj lepsze fotki adriana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Sygnet i dolek rozwalaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 ekstra trafienie hando..widze tam chyba zgrzebła i jakieś skórzane pozostałości.. czyżby siodło?daj fotke z poprawki ;)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 Prawie jak Detektorweb :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.