samgnus Napisano 24 Wrzesień 2010 Napisano 24 Wrzesień 2010 Witam! O nowych Rutusach...cewkach do starszych...itp,itd ciągle ktoś podtrzymuje temat i nic z tego nie wynika od dawna.Tak...jesień ,to dobra pora na nowości... ?! Każda pora jest dobra...o ile są jakieś nowości ! Pozdrawiam !P.S.Od razu informuję,że nie oczekuję żadnych nowości...:)
MnIrek Napisano 25 Wrzesień 2010 Napisano 25 Wrzesień 2010 Pan Arkadiusz potwierdził że powinno udać mu się wypuścić nowego rutusa na koniec września...Więc cierpliwie czekamy...
MnIrek Napisano 25 Wrzesień 2010 Napisano 25 Wrzesień 2010 Co się tyczy ceny na pewno będzie poniżej 2kPLN...
MnIrek Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 Czy ktoś ma jakieś info o nowym rutusie?Motyla noga kurcze pióro wrzesień się kończy jeszcze tylko ok 33 godz września a o nowym rutusie ani widu ani słychu...Najlepiej co by się Pan ikt" wypowiedział ile trzeba czekać...
dzieci3 Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 Nie poganiajcie p.Arka bo wypali" taką cene,że żuchwa opadnie niżej pasa.Pzdr.
damiani Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Dzisiaj ostatni dzień września !!Zobaczymy czy plotki się potwierdzą ;)
nikt Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam ! Dziś niestety się nie uda. Detektor gotowy już od dawna , w tej chwili drukują się instrukcje , naklejki itp. pozdrawiam RUTUS
damiani Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Panie ArkuLitości !! Może chociaż fotka panelu albo instrukcja w pliku pdf ??Prosimy o coś na pożarcie" ciekawym nowego dziecka" fanom :)Może w październiku się uda....
fidzir Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 ciekawe co będzie potrafił nowy rutusik...juz się nie mogę doczekać...
maciek_zagroba Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 nazgul napisał:ma to być sprzęt z trzema filtrami,jeden tryb na depozyty i większe gabarytowo,statyk,i co mnie cieszy kolorek ,ma być wyeliminowane kopanie między innymi rdzewiuchów,typu gwożdzie itp.TYLKO CZYSTY KOLOR."Co do trybu na depozyt i większe gabarytowo... jaki zasięg?No i kiedy wyjdzie!;D Bo zastanawiam się czy warto teraz kupić Proximę czy poczekać chwile, dołożyć kasy i kupić nowy model...
pako151515 Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 No panie Rutyna wydawaj pan rutusa bo ludzie na kupują najnowsze sobie kanarki i sprzedaż pójdzie w otchłań :)
Tadeusz43 Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Pewnie na wiosnę się coś ruszy ;)
fidzir Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 coś chyba nie wypaliło z tym nowym rutusem,jak nie wyjdzie do wiosny trzeba bedzie coś innego lyknąć...
lew_1988 Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Czyżby było tak jak z większą cewka do proximy cos tam bylo kiedyś słychać a jakos wciąż nie widać, a użytkownicy niektórzy czekają. Trochę to niepokojace wszystko jest, bo widać niektórzy już zaczęli tracić cierpliwość, a szkoda bo sezon już się kończy zaczna sie obnizki używanego sprzętu i niestety firma przez taka sytuację może stracić.
bolen Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Też niecierpliwie czekam na nowego rutusa ale jak nie wyjdzie do gwiazdki to kupie coś innego...
siwy_49 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Tydzień temu gadałem z Arkiem, sprzęt ma wyjśc na pewno do końca roku, jeśli chodzi o wygląd to wygląda jak proxi tyle że to typowy moneciak, cenowo troszkę droższy od proxi, ale na pewno grubo poniżej 2 tyś.Mam nadzieję że nie zdradziłem żadnej tajemnicy. Pozdrawiam
sebo_sek Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Jak grubo ponad 2 tysie to nie troszkę ale bardzo sporo droższy. Za ponad dwa tysie będzie Garrett AT Pro, też moneciak i na pewno tańszy bo w granicach 2100. Takie moje zdanie. No i premiera w listopadzie a nie do końca roku będzie na pewno". Takie moje zdanie.
damiani Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Zapowiada się ciekawie - moneciak droższy od sprzętu uniwersalnego jakim jest Proxima ?? Trochę to dla mnie dziwne.Jeżeli wygląd będzie ten sam co Proxi to niestety pewnie będzie ciężkawy...Skoro Proxi jest prawie za 1500zł to ile to jest grubo poniżej 2000zł ??Wiele niewiadomym a do końca roku coraz bliżej...Później może być jednak że może na wiosnę ;-)Ciekawe kiedy premiera większej cewki do Proxi na którą tak wszyscy miłośnicy militarki czekają z utęsknieniem...
lew_1988 Napisano 22 Październik 2010 Napisano 22 Październik 2010 Jeżeli moneciak to ma być to trzeba by odchudzić proxime, np nie koniecznie pełna sonda, no i lekkie odchudzenie puszki z elektroniką.
melich Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 No to doczekaliście się nowego detektora, na forum Proscana pierwsza wiadomość od producenta.Od przyszłego tygodnia będzie w ofercie nowy wykrywacz Rutus Argo." oraz poziom szumów elektroniki został zmniejszony w stosunku do PROximy ......ponad pięciokrotnie czyli zasięgi są większe" Bardzo ciekawie się zapowiada trzeba przyznać :)
regers Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 Tylko się zapowiada! A cewek jak nie było tak nie ma czyli Pan Nikt ma użytkowników proxim głęboko w d....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.