sonicsquad Napisano 15 Sierpień 2014 Napisano 15 Sierpień 2014 Nie no... jakość wykonania nawet dobra, cienie dobrze zrobione. Autor ma rękę. Tylko robić sobie Adiego to... Nie będę przeklinał...
Hebda Napisano 27 Sierpień 2014 Napisano 27 Sierpień 2014 Parking na MokotowieUchwyt jak widać nie tylko do mebli:)
Rafi94 Napisano 10 Wrzesień 2014 Napisano 10 Wrzesień 2014 Do takiego plecaka się rzeczy nie wkłada tylko się go karmi rzeczami... ;D
Hansdekawka Napisano 10 Wrzesień 2014 Napisano 10 Wrzesień 2014 Nie rzeczami, tylko miodkiem sie go karmi takiego plecaka ;)
bjar_1 Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 :)Ale taki FJ w drzwi Ju-52 by się nie zmieścił. Takich to musieli podwieszać w komorach bombowych lub pod skrzydłami.
mimir Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 No, Niemcy mieli jeszcze me 323. Przez przednią furtę by wyskoczył, ale pozostaje jeszcze kwestia spadochronu;)
Hansdekawka Napisano 8 Październik 2014 Napisano 8 Październik 2014 Czepiacie się chłopaka , i po co ?Mi sie widzi , że jego wymiary zrobiły sterydy,i to nie takie dla pakerów, tylko takie dla poważnie chorych ludzi.Moja koleżanka małżonka jak była chora i łykała encorton, to w krótkim czasie złapała prawie podwójną wagę, wiem jak wyglądała po tym specyfiku.Widzę tego kolesia i myślę ,że on jest zmuszony łykać takie rzeczy od dłuższego czasu niestety, a pasja w nim pozostała na szczęście.Wy się teraz z niego nabijacie, a nikt nie wie co go czeka i co będzie łykał w przyszłości i jak będzie po tym wyglądał i czy jeszcze pasja w was pozostanie?, czy sflaczejecie cwaniaczki??? .Amen !!!
traper6 Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 Się nabijacie z chłopaka, a gościu jest poważnie chory na specyficzną odmianę miażdżycy". Jak siada na krześle to mu brzuch jaja miażdży :)
bjar_1 Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 Jaki tam encorton, przeca widać że to upasiony na frytach i hamburgierach amerykaniec...
Lipek Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 Po encortonie nie rośnie drugi podbródek wielkości głowy małego dziecka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.