Czlowieksniegu Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2010 Tak się zastanawiam- ile znamy/widzieliśmy filmów, gdzie jednym z motywów jest poszukiwanie z czynnym udziałem wykrywacza? Nie myślę oczywiście, o filmach wojennych czy też typu wspomnienia młodego sapera :-).Ja kojarzę:1/ Ojciec Mateusz, odc. 17 Skarb". 2/ Scoodby-Doo ( ale tytułu nie pomnę ).3/ Strażak Sam ( ale tytułu nie pomnę ).4/ Franklin i skarb z jeziora ( postać Dużego Henia ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 5/Było nie minęło(co drugi odcinek:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2010 Chyba znacząco częściej niż co drugi... Ale w moim pomyśle branżowych nie ujmuję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Działa Nawarony(?) tam jest jak szukają fryce bomby koło dział i zamiata wykrywka nad szunami od kolejki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2010 Habdziu- sam się zacytuję - Nie myślę oczywiście, o filmach wojennych czy też typu wspomnienia młodego sapera :-)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezos_ Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Rzeczpospolita babska, komedia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 w C.I.A -kryminalne zagadki majami.w jednym z odcinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Nie wszystko złoto co się świeci"fajna lekka komedia:)z BH po plaży chodzili i taakie fanty wyciągali-jak na zdjeciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Klub szalonych dziewic - chyba w ostatnim odcinku wystąpił Ace 250 szukający obrączki w śniegu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Jeden z odcinków Blondynki" gość chyba biegał z wykrywką (chyba Smętek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaDo Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Niedawno puszczana reklamówka jakichś naciągaczy wyślij darmowy sms" ;) Dziewczyna szukała grubszej kasy" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 12 Lipiec 2010 Share Napisano 12 Lipiec 2010 Dwa rosyjskie filmy takie nieco fantastykujce. O poszukiwaczach przeniesionych w czas wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Skarb Narodów- w pierwszej części na początku filmu latali z BH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 emsta frajerów w raju"-typowo amerykańskie ale wykrywka pojawia się kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otrong Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 czarodzieje z Waverly place. Ta czarna młoda latała z chińskim MD-kiem po domu. Akurat to zapamiętałem dobrze jak syn oglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 http://www.luzyce.info/index.php/echa-przeszlosci.htmldodam cos od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 W Malanowski i Partnerzy" pojawił się kanarek. Kabel miał puszczony luźno, a dźwięk nie pochodził w ogóle z Garretta :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Pytanie do Cpt.Nemo .Czy nie pamięta Pan tytułu tych rosyjskich filmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2010 Poszukaj w Dziale...Z tego co pamiętam, Świętu lub Kurt założyli o nich wątki. Szukajka w dłoń i do boju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Poszukiwacz bunkrów - Jesteśmy z przyszłości" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 Była jeszcze w takim serialu o psie i trzech czy czterech czołgistach.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 16 Lipiec 2010 Share Napisano 16 Lipiec 2010 hahaha! To nie znasz tytułu?! (<- to do dzieci3) Chyba każdy z Was wie jaki jest tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 Przez chwilę w filmie 9 Kompania" kiedy sprawdzali wzgórze.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 Zapomniałem dopisać...W filmie Na tyłach wroga" na początku filmu amerykańscy żołnierze przeszukują teren detektorami. Te wykrywacze to wyglądały mi na jakieś Bounty Huntery, ale nie jestem pewien.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 http://www.intv.ru/view/?film_id=78656My z przyszloci, rosyjski Film, teraz juz jest druga czesc.Link powyzej do pierwszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.