latający holender Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Często tak myślę sobie,siedząc na służbie:kto jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 np Woytas nie spi :)ae zycie zmusilo wylaczyc kompa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Witam.Co drugi dzień ja nie śpię bo pracuję,ale mogę siedzieć w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 policja nie spi ))))))))))) CZUWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Wojtas siedzi na kompie 24 h na dobę i jeszcze po godzinach :-) Ja mam w tygodniu 2 zarwane nocki (system 4-o brygadowy). Ale w czasie nocnej zmiany jak bym wszedł na onet to bym dostał taaaaaaakiego kopa z roboty że hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Miast na onet właź na Forum Odkrywcy... Może i nawet premię dostaniesz? Albo i inny awans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Jeżeli awansem nazywasz kop w zad" to napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 ja uwielbiam siedzieć po nocach, polecam ten tryb życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 T- przecież wiem, że i tak bajerujesz sekretarki i inne przyjaciółki" z pracy opowieściami o zakopanych skarbach, romantycznych poszukiwaniach ( nocą zwłaszcza ), duchach, itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 U przyjaciółki (koleżanki) w nocy poszukuje się tylko jednego skarbu......A potem to chleb z chlebem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczkaVTBS1 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Czytałam właśnie artykuł o zniewieściałych panach i mężnych kobietach...Traperze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Same przeca żeście walczyły o emancypacje. Tak że Panie do kilofa , kopalni,itp.(ewentualnie wywiercenie dziury w ścianie), a Panowie na piwko i pogaduchy z innymi poszukiwaczami.I pogadamy sobie o nowych morach,osprzęcie, wykrywkach, jaka saperka jest lepsza, a która zła itp....Tak jak Wy, o nowych ciuszkach, torebkach, szpilkach,tipsach, pomadkach itp, itd. etc. etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczkaVTBS1 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 A jakże... Już zabrałam się do obiadu nawet ( muszę jeszcze przeprosić mego bożka,że tak późno:)) Ale na poważnie,to najważniejszy w naszych relacjach jest szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 DOKŁADNIE.....- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Ja wstaję o 2.50 sześć razy w tygodniu. W niedzielę odsypiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 MasakraJa dzisiaj tez mam nocny dyzur - wiec prosze o spokoj na forum bo bedzie zle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Eeee ... Chyba kolega dargen kiedyś nie dospał i karteczka;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irasiad Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Pobudka! Już sobota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Dospałem, a karteczka to za chińszczyznę" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 za udawana chińszczyznę Dargeniku:)ja sam nie wiem do teh pary za co żółtka..a tak ps:kiedy amnseria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Znowu amnestia?Za 2 lata - najpredzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 a może na Mikołaja ?..byłoby już za pół roku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Tylko, czy Hebda te pół roku wytrzyma... Czerwonej za rany" ot tak, nie da się anulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Hebda da rade - ostatnio wiecej po dworze lata wiec nie ma czasu na wypisywanie swinstw na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 normalnie tylko 5 razy od 20-4 a co drugi tydzień szósta nocka od 20 do 10/11 a czasami dłużej.da się żyć na wykopki często od 5 do 10 11 rano i można wytrzymać. pozd.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.