8total4 Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Sztandar Chorąży Kubrak odebrał osobiście spod Lublina, został on przekazany na jednostkę do Piotrkowa i tam jakiś nadgorliwy demolud dokonał profanacji, przekazanie do MWP nastąpiło później.Jacobs, ja nie podważam w żaden sposób twojej wiedzy i teorii, tylko lubię czytać wypowiedzi podparte solidnymi argumentami, bo wiesz jak to bywa z dużą dozą fantazji..Można wiele sobie dopisać.pozdro, pax! i życzę wielu sukcesów w realizacji własnych założeń.Chętnie uściskam Ci dłoń jako znalazcy czegoś wartościowego i ważnego.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 21:42 01-07-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 Total:ps. A i Hebda musi dostać żółty karton z autografem."muszą byc autografy wszystkich Modów,data wlepienia każdego kartona,i najlepiej format A5 by w ramke weszłohy,będzie relikwia:Pzdrówco do planu,jest czy był czy go nie ma warto pojechac.nie widziałem by na innych forach było na temat wyjazdu?kol.kluch2 powinien wiedzieć ile osób sie stawi,ale widać rzadko wpada tu na forum:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 jak mi fundniesz wycieczkę po Polsce to załatwie wszystkich autografy i wypije twoje zdrowie z Modami Hebda.Gratis do kartonu będzie płyta Ich Troje z autografem Michała W.może być ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 to juz lepiej sam sobie w łeb strzele:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 widzisz,muszą być wszystkie autografy bo to ich zmobilizuje do przyjazdu pod Lelów:D taki zaszczyt:Da tak na serio pomyśl nad ciekawą dedykacją(tylko proszę nie umieszczać projektów w wątku:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Witam serdecznie kolegów!Kolego jacobs", o armatach 75 oczywiście coś niecoś wiem, z penetrujemy ten teren. W 39 r. było tam bardzo głęboko i nie wiem czy dziś /teren zarośnięty/ bez ramy go ugryziemy.Koledzy proszę jakieś informacje o ramie która mogła by przybyć na nasze poszukiwania.Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 zależy jak głęboko,jak pawełek chwycił kanister na smętku z 150cm,,75ka troche większa,więc myślę że tak 2metry może spokojnie leżeć i sygnał będzie:)może i głebiej nawet:)kluch2 powiedz ile osób się zgłosiło ze wszystkich forum,stron itp?jestem tego ciekaw:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Witam serdecznie kolegów !Dziś dowiedziałem się o długoterminowych prognozach pogody na 24 i 25 lipca. Aby nie zapeszyć" - mają być korzystne, bez deszczu.Pozdrawiam serdecznie!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 np ja sie zglosilem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 wow,ty nie miałes przypadkiem 1 kartki niedawno?bo jakoś z dwiema Cię nie zarejestrowałem:Pmy jedziemy we 4ch:)z tego co wiem śpimy tam gdzie kokesh ze swoją armią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 no właśnie, gdzie sie lokujecie ? nad wodą pod namiotem i wspólne tańce przy ognisku czy jakieś agro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Ja chyba będę wygodnicki i walne do jakiego hotelu. Nie chce mi się namiotować bez łazienki i kibelka. Wiem jestem luksusowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 witam. hebda nie wiem dlaczego dostalem 2 kartke pewnie za przeklenstwa. nie przejmuje sie tym, ale boje sie czerwonej kartki. NIE CHCE JE DOSTAC, wiec sie teraz troszke stopuje z wypowiedziami.a co do noclegu, to ja chyba zabiore sie z ernestixem ;) i pewnie namiocik;) zapraszam panowie tez wieczorkiem jakos na grila, bo mam zamiar wziac troszke zmieska, starczy dla trochu chlopa, wszystkich chetnych zapraszam na grila. pozdrawiam i juz niedlugo do zobaczenia;)http://www.youtube.com/watch?v=Y3a2sfwvw7U&feature=related ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 hehe:)ja już bym miał z 5,czyli prawie 2bany:Dale amnestia dobra rzecz:D wiekszość za walkę z frycami i innymi takimi:Dna grilla powiadasz.. my kimamy w tym domu tonącym ?czy jakos tak.. jak ognicho niedaleko to wpadnę z piwkiem :)http://www.youtube.com/watch?v=OFZcjkan_H4&feature=relatedzdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 hehe jak nie bede od namiotem bo tez mam zarezerwowane 3 noce w domu tanacym w zieleni;) wiec moze nie bedziesz musial daleko chodzic, tylko na ogrodek zejsc i tyle;) hehe GLORI GLORI ALELUJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 a to spoko:)jeszcze Lelowskiej pryty nie piłem:) może będzie lepsza niż warszawskie mózgotrzepy:Dniech ktoś weźmie płytkę z biesiadnymi:)http://w497.wrzuta.pl/audio/23ioWvPKNVB/09.slaska_biesiada_piwna_-_glory_glory_alleluja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluch2 Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Witam serdecznie kolegów!Na powtarzające się pytania, wysyłane przez kolegów na mój adres - odpowiadam.1) Odprawa 24 lipca godz. 8,00 - parking urzędu gminy w Lelowie. Na odprawie ustalimy gremialnie porządek obu dni eksploracji.2) Do przeszukania mamy trzy ostępy leśne - jeden bardzo duży,dwa mniejsze.3) Łąka gdzie będzie można rozbić namioty nad zalewem w Lelowie /po prawej stronie drogi prowadzącej wprost do wody/(kto ma ewentualnie kartę wędkarską na wody nizinne może łowić). Zalew usytuowany jest w pobliżu cmentarza wojennego z 1939 roku /każdy w skarze/.4) Sklepy spożywcze ok. 500 m. przy Lelowskim rynku /załatwimy by były otwarte do 22,00. w sobotę/5) Restauracja jest tylko jedna /wieczorem będzie zarezerwowana/, do późnej nocy otwarta jest piceria (sąsiedztwo urzędu gminy)O imprezie powiadomiona jest policja i będzie dyskretnie czuwać (przestrzegam odważnych do siadania za kierownicą po kielichu"Do 15 proszę o potwierdzanie przybycia.Pozdrawiam serdecznie kolegów!Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 kartek z tego powodu nie bedzie bo mnie tam nie bedzie :)))Milej zabawy zycze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 kartki mogę być:)czerwone na szklechyba że już nie produkują:)to ja woytasku myslałem że autograf złożysz na moim kartonie z dedykacją:))zawiodłeś mnie:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Witam. Koledzy jak do tej pory zgłosiło się około 38 osób.Piszę około" gdyż kilka zgłoszeń jest dość nieprecyzyjnych. Ciekawy jestem ilu z nas pojawi się rzeczywiście. Nie dajcie ciała! Nawet jeśli sztandaru nie odnajdziemy to i tak warto chyba się pojawić. Ilu z Was miało do tej pory okazję pokopać całkiem legalnie? Poza tym w okolicy wyszło kilka ciekawych fantów w latach ubiegłych więc może i tym razem coś wyskoczy... Ja jednak wierzę ,że główną atrakcją będzie sztandar i z tego tytułu zrobię 2 tysiące kilometrów w jedną stronę i liczę na to ,że i Wy nie zawiedziecie:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2010 38 osób tylko z tego forum? podobno na innych też trwa nagłośnienie..kurczę,każda nowa osoba zwiększa szanse na znalezienie,nawet z jablem,nawet z MDkiem...Jak sztandar by ujrzał światło dzienne znów,po tylu latach,w tym miejscu gdzie będziemy szukać to serce by mi pękło z dumy!Trzeba się stawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Hebda- ogólnie zgłosiło się 38 osób (tyle zgłoszeń nadesłano) Jest kilka zgłoszeń typu przyjedziemy w kilka osób" więc można powiedzieć ,że będzie nas czterdziestu.Wszystko powinno wyjaśnić się w ciągu kilku dni( przesyłajcie potwierdzenia przyjazdu do organizatora!) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2010 drag47 ty jesteś ze sztabu od organizatora że tyle wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Heba- tak pomagam w zorganizowaniu poszukiwań.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2010 fajnie:)mam nadzieję że tak jak kluch pisał że pogoda dopisze,i nie będzie za gorąco:)patrząc że ruszamy pewnie koło 9to spokojnie można łazikować do 21z minutami.do zmroku,potem grill/ognisko/itp itd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.