Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Jacek- koniec OTPo przeczytaniu Twojego A nie usuwaj postów bo ja sam nie łapię sensu tego co piszę." ze wskazaniem na drugą część powyższego, oplułem kawą monitor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Yeti to jest ta pierwsza czy druga?Wodzu nie bądż złośliwy,albo albo czasem trzeba pokazać prawdziwą twarzyczkę.Nie czyń bliżniemu Co tobie nie miłe,nie usuwaj to i tobie nie usuną/ha,ha,ha/Yeti ja Cię lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 moze dziennikarz nie dopytal autora i niewie oso bangla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 A mnie i tak podoba się Polahttp://www.youtube.com/watch?v=uSI061gJ4yo gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 To też PRL; ale czy to absurd?http://www.youtube.com/watch?v=D-Iu7hnrr7khttp://www.youtube.com/watch?v=DKxUOLndYUQ&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 I jeszcze;coś z PRLhttp://www.youtube.com/watch?v=AMOlAgvUCa4&feature=relatedTo jest absurd PRL!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 To tak w celu uspokojenia dyskursu"Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Contrabando Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Panie ukrywający się pod nickiem Jacek***, coś się tak tej cenzury uczepił? Wszak chwalisz wszystko, co było w prylu- nawet kolejki (bo wesoło było") i zbrodnię popełnioną na ziemiaństwie (komuna wybiła tę stonkę"). Jeśli pryl był Twoim rajem, to, jak mniemam, cenzura winna być żelaznym składnikiem Twego ethosu. Zasłużyłeś więc na wszystkie metody stosowane w Twej wyśnionej, socjalistycznej ojczyźnie bez ziemiaństwa, która takim ja Ty umożliwiła awans społeczny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Bandolero, nie bądź złośliwy i czepialski. Problem bowiem w tym, że nie w cenzurze problem. Jacek pogubił wpisy na Forum między Działami-wątkami-wpisami, ewentualnie nie zadziałało aby ...język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Contrabando Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Jeśli ktoś jest tu złośliwy, to jedynie pan o nicku Jacek***, który przyrównał działania Moderatorów do komunistycznej cenzury:Mam w domu taką gazetę jej tytuł to ,,Solidarność,,Na jednej stronie ze 100 ingerencji cenzorskich.Moje posty to pikuś tylko gdzie one są?A ja wyrastam nie na gwiazdę tylko na prześladowanego,PRL mnie nie prześladował to demokracja nadrabia."Nie potępiam tego, wyrażam jedynie swoje zdziwienie, że admirator i beneficjent tamtego systemu czuje dyskomfort z powodu cenzury", realnej czy urojonej, mniejsza o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Nie używaj aż tak trudnych słów- ktoś się może obrazić i znów będzie problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Panowie ja się na Was nie obraziłem,ja jestem na urlopie w Polsce,zbieram zdjęcia i inne materiały.Materiały są z mojego i mojej rodziny archiwum myślę że dla wielu będą ciekawe.Powrócę to się odniosę do wszystkich komentarzy ,ja Was lubię więc myślę że powinno być wesoło.Kiedy ? Wracam w czwartek więc myślę sobota niedziela.Jedna propozycja,jeśli była by Wasza wola zamknąć ten i otworzyć cz.II.To tylko propozycja,nic więcej Pozdrawiam :Jacek Borcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.