Skocz do zawartości

Zmiana na forum

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pojawilo sie udogodnienie - na wniosek uzyszkodnikow zwiekszono rozmiar zdjec, ktore mozna dodac na forum - od dzisiaj mozna wklejac fotki o ciezarze 160kb i max wielkości 800x600 pikseli.
Napisano
Hura, no to święto. ;)
Ale nie lepiej byłoby zmienić rozmiar zdjęcia (z 800x600 na większe) jeśli już?

Powyższe oczywiście bez żadnych osobistych wyjazdów czy podtekstów, zwykłe pytanie.
Napisano
General Motors planuje zmiane calego forum. Tam bedzie jeszcze wiecej. To co dzisiaj to kosmetyka.
Zdjecia generuja duzy ruch sieciowy - wiec im sa wieksze to bardziej zapychaja lacze.
Napisano
Dzięki! Na wielu stronach i na wielu forach fotki przekraczały 120 kb i o to chodzi. Nawet kompresowanie ciemnych kolorowych fotek do 800x600 nieraz przekracza 120. Trzeba się było gimnastykować.
Emotikony by się pewnie niektórym przydały np środkowy palec, gest Kozakiewicza itp itd;)))
Napisano

męczyłem się,,,skan kartki A4ma ponad8MB ze względu na potrzebną dobrą jakość
samego skanu nie da rady wkleić,więc wyciąłem fragment i wkleiłem na inne foto(jpg) i poszło...

Napisano

Fotka 1-groszówki zrobiona komórką za 120zł, tło dorobione w gimpie. W irfanie jest plugin w którym wystarczy podać wielkośc pliku np. 149 kb i nie trzeba eksperymentować.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie