Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 Panowie! zdrowie Pań i do rzeczy...jaki jest stan aktualny Pań,panien na naszym forum których pasją jest chodzenie z piszczałką?głównie jestem ciekaw czy w okręgu warszawskim i podwarszawskim są jakieś może w wieku do 24lat?:))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 czy to oferta matrymonialna ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 nieeeee no,z ciekawości pytam czy jest jakaś panna śmigająca z piszczałką w okolicach wawy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 No , no ... jak to jeden wyjazd (np. do Góry Kalwarii) może apetyt zaostrzyć... :)Musi kolega nabyć jakieś oszczędne w spalaniu auto by sprostać zamówieniom spragnionych dziewcząt :) -PS. - powyższe napisałem kierowany bezinteresowną zazdrością... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda- nie wspomniałeś, jakie marki telefonów Cię interesują. A wydaje mi się, że poza geografią i kalendarzem powinieneś o tym wspomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 kurcze,miło by było pośmigać z młodą dziewczyną po lasach z piszczałka,tylko nie z jakąż mamuśką ale z jakąś młodą,gniewną szaloną:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 uwazaj bo jak cie za piszczalke chwyci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Woytas- Tobie po Wesołym dniu" wszystko się z jednym kojarzy.A Hebda po prostu o kanapkach, termosie z herbatką, itp myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 kurde,to wiecie czy są jakieś dziewoje w okolicach wawy z wykrywka?ma byc:wiek do 24wzrost powyżej 185 (+/-15cm)figura:szczupła,wysportowana,z ładnymi piersiami,smukłe nogizainteresowania:poszukiwania,urban,sabaton,militaria...oczy:ładne,najlepiej błękitnenie musi byc dziewicawięc są jakieś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Albo tak:Jak cie z detektor chwyci to będzie pisk....Hebda, po lasach to byś dziewuchy nie namówił... xD co ty taki nienapasiony....?! xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 moja dziewczyna ze mną gania po polach i lasach, dzielnie dotrzymuje kroku, a czasamia to ona gania z wykrywka a jak coś namierzy to wtedy ja ze szpadelkiem wkraczam do akcji... ale to kol. Hebda chyba nie dla Ciebia bo po pierwsze primo to jest MOJA dziewczyna a po drugie primo dziewczę ma już 29wiosen ;-)pozdro i powodzenia w szukaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 tyfus pisał:czy to oferta matrymonialna ? ;)Hebda pisał:nieeeee no,z ciekawości pytam czy jest jakaś panna śmigająca z piszczałką w okolicach wawy? :)A na koniec wychodzi:(...) zainteresowania:poszukiwania,urban,sabaton,militaria...oczy:ładne,najlepiej błękitnenie musi byc dziewicaA później w sądzi się tłumaczy, że chciał tylko popatrzeć .... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 no bo jak po całym dniu kopania nic się nie znajdzie ciekawego to przynajmniej będzie na co popatrzeć.. :)szczurek,no 29 to ciut za dużo,ale zapodaj fotke to może się mahniom jak araby,dam wiadro łusek od szpagina:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 hebda to ja Ci dam 2wiadra łusek do szpagina i dorzucę parę skorupek po ogórkach i wybij sobie moją Asię głowy ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 dobra,imię już znamy,teraz szczurek coś więcej:)to ja dorzucę całego szpagina:) albo dam namiar na gps to znajdziesz i wykopiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda może nie ma błękitnych oczu ale reszta idealnie pasuje do Twoim wymagań. Rozmawialem z nią o Tobie, bardzo pochwala Twoj wyczyn z telefonem.Ponoć Jadzia (tak ma na imie) ma odwieczne problemy z simlockiem wiec masz chłopaku pole do popisu. Farciarz z Ciebie!!Dalem jej twój telefon bedzie napewno dzis dzwonić, i ponoć mieszka niedaleko Ciebie......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 ma swojego kanarka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 kobieta-czołgpo prostu idealna! :/(mało się nie porzygałem)fuuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 mysle ze jesli to przeczyta to w tym momencie sprawiles jej przykrość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 To może taka-Janina z podwarszawskiego PGR-u w kwiecie wieku,smukłe uda,błękitne oczęta,wiecznie uśmiechnięta i nie bita,mały przebieg.Jej pasja to poszukiwanie niewypałów i łusek od szpagina,urzeczona Twoim dobrym uczynkiem bardzo chce Cię poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 i macha tesoro cibolą :)myślę że na ten wykrywacz poleciał by niejeden hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 hy! to jest konkret! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 to teraz skoro już zobaczyliśmy jaszczur(ki)yto najlepiej niech się odezwa wszystkie panie z forum:)gdzie lataję,z jaka piszczałka itp?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 hahahahha te teksty z tymi fotkami są mocne:D Szczurek nie dawaj fotki na forum swojej lubej bo nie wiadomo co Hebda będzie potem przed kompem robił przy tym zdjęciu;pPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 noo panowieee,do tego służy inna stronka podobno.. :Ppytam na powaznie bo mnie to ciekawi a wy jak zwykle macie syndrom zimy" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.