Skocz do zawartości

poszukiwane poszukiwaczki:))

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie! zdrowie Pań i do rzeczy...
jaki jest stan aktualny Pań,panien na naszym forum których pasją jest chodzenie z piszczałką?
głównie jestem ciekaw czy w okręgu warszawskim i podwarszawskim są jakieś może w wieku do 24lat?:))
pozdro
  • Odpowiedzi 356
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No , no ... jak to jeden wyjazd (np. do Góry Kalwarii) może apetyt zaostrzyć... :)
Musi kolega nabyć jakieś oszczędne w spalaniu auto by sprostać zamówieniom spragnionych dziewcząt :)
-PS. - powyższe napisałem kierowany bezinteresowną zazdrością... ;)
Napisano
kurcze,miło by było pośmigać z młodą dziewczyną po lasach z piszczałka,tylko nie z jakąż mamuśką ale z jakąś młodą,gniewną szaloną:))
Napisano
kurde,to wiecie czy są jakieś dziewoje w okolicach wawy z wykrywka?
ma byc:
wiek do 24
wzrost powyżej 185 (+/-15cm)
figura:szczupła,wysportowana,z ładnymi piersiami,
smukłe nogi
zainteresowania:poszukiwania,urban,sabaton,militaria...
oczy:ładne,najlepiej błękitne
nie musi byc dziewica
więc są jakieś? :)
Napisano
Albo tak:

Jak cie z detektor chwyci to będzie pisk....

Hebda, po lasach to byś dziewuchy nie namówił... xD co ty taki nienapasiony....?! xD pozdr
Napisano
moja dziewczyna ze mną gania po polach i lasach, dzielnie dotrzymuje kroku, a czasamia to ona gania z wykrywka a jak coś namierzy to wtedy ja ze szpadelkiem wkraczam do akcji... ale to kol. Hebda chyba nie dla Ciebia bo po pierwsze primo to jest MOJA dziewczyna a po drugie primo dziewczę ma już 29wiosen ;-)
pozdro i powodzenia w szukaniu...
Napisano
tyfus pisał:

czy to oferta matrymonialna ? ;)

Hebda pisał:

nieeeee no,z ciekawości pytam czy jest jakaś panna śmigająca z piszczałką w okolicach wawy? :)

A na koniec wychodzi:
(...) zainteresowania:poszukiwania,urban,sabaton,militaria...
oczy:ładne,najlepiej błękitne
nie musi byc dziewica

A później w sądzi się tłumaczy, że chciał tylko popatrzeć .... xD
Napisano
no bo jak po całym dniu kopania nic się nie znajdzie ciekawego to przynajmniej będzie na co popatrzeć.. :)
szczurek,no 29 to ciut za dużo,ale zapodaj fotke to może się mahniom jak araby,dam wiadro łusek od szpagina:P
Napisano
dobra,imię już znamy,teraz szczurek coś więcej:)
to ja dorzucę całego szpagina:) albo dam namiar na gps to znajdziesz i wykopiesz:)
Napisano

Hebda może nie ma błękitnych oczu ale reszta idealnie pasuje do Twoim wymagań. Rozmawialem z nią o Tobie, bardzo pochwala Twoj wyczyn z telefonem.
Ponoć Jadzia (tak ma na imie) ma odwieczne problemy z simlockiem wiec masz chłopaku pole do popisu.

Farciarz z Ciebie!!
Dalem jej twój telefon bedzie napewno dzis dzwonić, i ponoć mieszka niedaleko Ciebie.........

Napisano

To może taka-Janina z podwarszawskiego PGR-u w kwiecie wieku,smukłe uda,błękitne oczęta,wiecznie uśmiechnięta i nie bita,mały przebieg.
Jej pasja to poszukiwanie niewypałów i łusek od szpagina,urzeczona Twoim dobrym uczynkiem bardzo chce Cię poznać.

Napisano
to teraz skoro już zobaczyliśmy jaszczur(ki)y
to najlepiej niech się odezwa wszystkie panie z forum:)
gdzie lataję,z jaka piszczałka itp?
pozdr
Napisano
hahahahha te teksty z tymi fotkami są mocne:D Szczurek nie dawaj fotki na forum swojej lubej bo nie wiadomo co Hebda będzie potem przed kompem robił przy tym zdjęciu;p

Pozdro
Napisano
noo panowieee,do tego służy inna stronka podobno.. :P
pytam na powaznie bo mnie to ciekawi a wy jak zwykle macie
syndrom zimy" :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie