Skocz do zawartości

Amnestia na forum!!!!!!

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
noo,u mnie to pierwszy bedzie:P
Yeti,jak to 7lat? te same kierunki na 2ch uczelniach i zsumowałes czy jak? z jakim skutkiem?:))

woytas,tak,my!! kiedy będziesz na emeryturce i kości będą cię tak bolały,reumatyzm i wogóle że do lasu już no no no
to wtedy dzięki nam,soli tej ziemi zmienimy prawo że będzie legalizacja poszukiwań,znalezisk,dragów itp:)
a jak się nie uda,to zrobimy zamach stanu jak Piłsudski,ewentualnie ostrzelamy wiejską ogniem granatników i potem chwycimy śmiałym szturmem,postawimy tych (p)osłów pod ścianę,wpakujemy kulkę w łeb i zaczniemy swoje rządy
i każdy dostanie nie 100 milionów ale kałasznikowa i wanne abojów"
no!

Po amnestii, ja i kilku użyszkodników przy nickach mamy takie czerwone krzyżyki. Co to oznacza ?
1. Jeszcze jeden wybryk i odrazu Get Out.
2. Nowy typ tarczy do strzelań.
3. Tu pluć.
4. Dozgonna blizna po ranie na polu bitwy.
5. Czy też hulaj dusza, piekła nie ma.
Bo podobno kilka osób ma kartki na minusie, no i trzeba się postarać, aby ten minus wypełnić".

Czyli moje przypuszczenia, że to jednak nic dobrego się potwierdzają... A ja myślałem, że jak się przekroczy pewne liczby, te w nawiasach-czerwone przy nicku, to się dostaje nagrodę- żółty kartonik z ilością nagród która systematycznie rośnie... Ale faktycznie, taki, dajmy na to Bjar miał by chyba na tym żółtym 20 ;) O jakim dystansie mowa. W metrach czy kilometrach;))
Pozdro

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie