Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Sam żem socjologię lat 7 studiował :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda, widze że też lubisz kolekcjonować indeksy ?:)ja mam już cztery.. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 I Wy jestescie przyszloscia tego narodu? Jego sola? :)))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Total dopiero się stara o przyszłość narodu. Ty już średnią wyrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 noo,u mnie to pierwszy bedzie:PYeti,jak to 7lat? te same kierunki na 2ch uczelniach i zsumowałes czy jak? z jakim skutkiem?:))woytas,tak,my!! kiedy będziesz na emeryturce i kości będą cię tak bolały,reumatyzm i wogóle że do lasu już no no no to wtedy dzięki nam,soli tej ziemi zmienimy prawo że będzie legalizacja poszukiwań,znalezisk,dragów itp:)a jak się nie uda,to zrobimy zamach stanu jak Piłsudski,ewentualnie ostrzelamy wiejską ogniem granatników i potem chwycimy śmiałym szturmem,postawimy tych (p)osłów pod ścianę,wpakujemy kulkę w łeb i zaczniemy swoje rządy i każdy dostanie nie 100 milionów ale kałasznikowa i wanne abojów"no! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Widzisz... trzy lata 5 rok robiłem :-) Tak mi się podobało, że obronę miałem trzy dni przed ostateczną i kategorcyzną relegacją z uczelni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 i Jeti ma osiedlu xywe - magister. Tak na niego pijaczki z pod Carrefoura wolaja...Ide na szaszlyka mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 ...a naród z bezgraniczną ufnością przegląda sondaże robione przez socjologów...ZGROZA !!! ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Po amnestii, ja i kilku użyszkodników przy nickach mamy takie czerwone krzyżyki. Co to oznacza ?1. Jeszcze jeden wybryk i odrazu Get Out.2. Nowy typ tarczy do strzelań.3. Tu pluć.4. Dozgonna blizna po ranie na polu bitwy.5. Czy też hulaj dusza, piekła nie ma.Bo podobno kilka osób ma kartki na minusie, no i trzeba się postarać, aby ten minus wypełnić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 Programista który teraz opiekuje się serwisem zapomniał" uaktualnić tych na minusie. Już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 O, jak pięknie.Podziękowawszy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ło tam" Traper się przejmujesz ja do dziś nie wiem co to jest to żółte z cyfrą 2 przed moim nickiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Hmmm.... Jak Ci to wyjaśnić.Jak chcesz kogoś obrzucać gównem to rób to czyimiś rękami. A jeżeli chcesz to zrobić osobiście, to zachowaj dystans żeby nie dostać odłamkami. Wtedy się nie pobrudzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Czyli moje przypuszczenia, że to jednak nic dobrego się potwierdzają... A ja myślałem, że jak się przekroczy pewne liczby, te w nawiasach-czerwone przy nicku, to się dostaje nagrodę- żółty kartonik z ilością nagród która systematycznie rośnie... Ale faktycznie, taki, dajmy na to Bjar miał by chyba na tym żółtym 20 ;) O jakim dystansie mowa. W metrach czy kilometrach;))Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Najlepiej zza winkla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Marcin ja mysle, ze przy Twoim nicku 4 nie bedzie. Wytrzymaj jeszcze chwilke i to tez zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Zostawta jedną chociaż...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 i tak wynegocjowales cos specjalnie dla Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 eeekiedy kolejna? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Nie przejmuj się- wg kalendarza Majów, kolejna amnestia przewidziana jest w 2012 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 wg. kalendarza kogoś tam amnestia była w 98roku, czyli trochę się spóźniłeś...... hah pamiętaj jak mama coś wspominała z uśmiechem na twarzy, że dzisiaj koniec.... heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 Yeti to i tak dobrze, że amnestii nie planujecie wg, sir Newtona;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.